başarısız burun estetiğı

pinkpink11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
5
3
1
24
merbaha ben 17 yaşımdayım 22 ekimde burun estetiği oldum 8000 tl ödedim ama burnumda bariz bi yamukluk var onden bakinca ucu sol tarafa kaymis kanatlarinin birisi asagi birisi yukari dikilmis doktoruma bunu soyledigimde azarlarmis gibi zaten en fazla boyle olur yok oyle bisiy gibisinden soylemler bulundu kabul etmedi ve burnumdan geceleri ses geliyor tam nefes alamamaktan hukuki açıdan ne yapilabilir belli bi hastaneyle alismiyo odemeyi hastane odasinda elden aldi bazi kisiler maliye felan dedi tam olarak bilmiyorum yardimci olur musunuz ?

17 yaşında genç bi kardeşimizsin, hatta benim gözümde çocuksun çünkü senin yaşında kardeşim var. Keşke bir büyüğün aracılığıyla(anne yada baba) hastane araştırıp, bu işi iyi yapan ve ödemeyi elden alan değil, hastanenin veznesine yaptıran bir doktora yaptırsaydın burnunu. Çok geçmiş olsun, senin için tecrübe oldu. Her hangi bi yerde burun ameliyatı olduğuna dair bi kayıt yada ödeme yaptığına dair elinde bi evrak yoksa hiçbir şey yapamazsın maalesef.

annem ve babamın benle araştırmasını cok istedim ama al parayı napiyosan yap dediler babam dr yi hic gormedi annem ise ameliyat gunu hatta gelmek bile istemiyodu annem yaninda arkadasinla git felan yapti vasi sart oldugu icin geldi eelimde hic bir evrak bisiy yok olmasimi gerekiyordu ?

ama hastaneye giris cikisimiz imzalarimiz var ama bizde bisiy yok

Sadece bu durum için değil, her zaman bir şey aldığında verdiğinde yaptığında elinde bir dekont yada fatura olsun. Ne demiş büyüklerimiz, söz uçar yazı kalır. Elinde bi kağıt olsaydı burnunu yaptırdığına ve ödemesini yaptığına dair o zaman bi ihtimal bişeyler yapabilirdin canım, ama bu durumda zor. Şu an yapılabilecek tek şey, iyi bir doktora görünmek, tabii hangi hastanede çalıştığı belli olan bi doktor.

2 ayda burun kusursuz olmaz ,yamuk olucak,sekli oturmayacak biraz sabret ne yapicaksan seneni doldur oyle yap.Hemen dr u suclama sabirli ol..Hepimizin yamuk yumuktu ,6 ay nefes alamadim gecti bitti.Gecmis olsun

2 ayda burun kusursuz olmaz ,yamuk olucak,sekli oturmayacak biraz sabret ne yapicaksan seneni doldur oyle yap.Hemen dr u suclama sabirli ol..Hepimizin yamuk yumuktu ,6 ay nefes alamadim gecti bitti.Gecmis olsun
soyle soyliyim baska bir dr ye muane oldum ilk yamukluklari fark edince bana uzun uzun anlatti hatali bi ameliyat oldugun onceki burnumda oyle bi durum yoktu sonradan olustu yine randevu aldim bi cerraha gorunucem bakalim gercekten sonradan gittigim dr nin dedigi gibi hatalimi

merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz ?
şikayet var gibi sitelere duyurabilirsiniz, revizyon ameliyatı için biraz daha beklemenizi öneririm 6 aydan önce burun şekli belli olmuyor
ödem kaynaklı olabilir ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…