Çok teşekkür ederimMaşallah allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinizene kadat süre sonra tüp bebeğe basvurdunuz
Merhaba çatlatma iğnesi olmuş muydunuz olduysaniz ondan kaç gün sonra test yaptinizMerhaba kızlar bu sayfayı sürekli tüp bebek yaptıran ve başarılı olanlar, bu kişilerin belirtileri gibi konuları takip etmek için ziyaret ediyordum ve sonunda benim de başarılı bir denemem oldu ilk seferde bebeğimize kavuştuk cok şükürŞuan bebeğim 1 yaşında umut olması açısından deneyimlerimi paylaşmak istedim Öncelikle bende ve eşimde herhangi bir sorun tespit edilemedi yani sebebi belli olmayan infertilite. Rahim filmi çekildi sonuçlar temiz çıktı bekledik olmadı. 1 aşılama denedik yine olmadı ve tüp bebek sürecine başladık. Çok şükür ilk denemede başarılı oldu.
Belirtilerim;
Transfer gününden itibaren sol kasıkta ağrı devamındaki günlerde bu ağrı devam etti üzerine hafif bel ağrıları eklendi. Transferin 6. gününde kasık genelinde sızı gibi üşütmüş gibi ağrı ve göğüsler şişmeye başladı. Transferin 8. ve 9. günü lekelenme. 8. gün lekelenme olunca idrar testi yaptık ve idrar testi silik çizgiyle pozitif çıktı. 9. gün kan testi beta hcg 281.9 olarak çıktı ve hamilelik sürecim başlamış olduUmarım hepinizin tedavisi başarılı olur emeklerinizin sabrınızın karşılığını alırsınız sevgiler
Aşılama sırasında olmuştum evet ama sonrasında test yapmadan adet gördümMerhaba çatlatma iğnesi olmuş muydunuz olduysaniz ondan kaç gün sonra test yaptiniz
Hangi merkez doktor acaba bilgi verir misinizMerhaba kızlar bu sayfayı sürekli tüp bebek yaptıran ve başarılı olanlar, bu kişilerin belirtileri gibi konuları takip etmek için ziyaret ediyordum ve sonunda benim de başarılı bir denemem oldu ilk seferde bebeğimize kavuştuk cok şükürŞuan bebeğim 1 yaşında umut olması açısından deneyimlerimi paylaşmak istedim Öncelikle bende ve eşimde herhangi bir sorun tespit edilemedi yani sebebi belli olmayan infertilite. Rahim filmi çekildi sonuçlar temiz çıktı bekledik olmadı. 1 aşılama denedik yine olmadı ve tüp bebek sürecine başladık. Çok şükür ilk denemede başarılı oldu.
Belirtilerim;
Transfer gününden itibaren sol kasıkta ağrı devamındaki günlerde bu ağrı devam etti üzerine hafif bel ağrıları eklendi. Transferin 6. gününde kasık genelinde sızı gibi üşütmüş gibi ağrı ve göğüsler şişmeye başladı. Transferin 8. ve 9. günü lekelenme. 8. gün lekelenme olunca idrar testi yaptık ve idrar testi silik çizgiyle pozitif çıktı. 9. gün kan testi beta hcg 281.9 olarak çıktı ve hamilelik sürecim başlamış olduUmarım hepinizin tedavisi başarılı olur emeklerinizin sabrınızın karşılığını alırsınız sevgiler
Biz İstanbul Bezmialem Üniversite Hastanesinde Prof. Pınar Özcan'la tedavimizi sürdürdükHangi merkez doktor acaba bilgi verir misiniz
Taze transfer miydi dondurulmuş mu acabaMerhaba kızlar bu sayfayı sürekli tüp bebek yaptıran ve başarılı olanlar, bu kişilerin belirtileri gibi konuları takip etmek için ziyaret ediyordum ve sonunda benim de başarılı bir denemem oldu ilk seferde bebeğimize kavuştuk cok şükürŞuan bebeğim 1 yaşında umut olması açısından deneyimlerimi paylaşmak istedim Öncelikle bende ve eşimde herhangi bir sorun tespit edilemedi yani sebebi belli olmayan infertilite. Rahim filmi çekildi sonuçlar temiz çıktı bekledik olmadı. 1 aşılama denedik yine olmadı ve tüp bebek sürecine başladık. Çok şükür ilk denemede başarılı oldu.
Belirtilerim;
Dondurulmuştu genetik test yapmıştı doktor bize o testlerin sonucu gelene kadar dondurdularTaze transfer miydi dondurulmuş mu acaba
Merhaba ben çarşamba günü transfer oldum dün 1-2 damla kahve leke geldi bugünde çok az bir şey geldi normal midir kiDondurulmuştu genetik test yapmıştı doktor bize o testlerin sonucu gelene kadar dondurdular
Yani ne desem yanlış olur doktorunuza danışın benceMerhaba ben çarşamba günü transfer oldum dün 1-2 damla kahve leke geldi bugünde çok az bir şey geldi normal midir ki
Doktor normal dedi ama bilemedimYani ne desem yanlış olur doktorunuza danışın bence
işlem sonrası bencede normaldir umarım yerleşme belirtileridirDoktor normal dedi ama bilemedim
İnşallaahhhişlem sonrası bencede normaldir umarım yerleşme belirtileridir