• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarılı Doktorlar - Hasta Tecrübeleri hatta hatta doktorun burcu ?

unutursun20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
337
56
118
Ben basarili (taninmis) doktorlarin, daha dogrusu bu meslegi yapan doktorlarin (mesela Prof. Dr. Onur Erol, Dr. Naci Celik, Dr. Yakup Avsar, Dr. Hasan Findik vs.) burcunu merak ediyorum.. Doktorunun burcunu bilen varmi?

ne alakası var burcu ile doktorun başarısı. bu doktorların çoğu para tuzağı zaten en az 10 tanesi ile görüşmeye gittim 2 tanesine de ameliyat oldum durumumun olmadığını bile bile müthiş rakamlar istiyorlar ayrıca da benimki estetik bile değil sağlık problemi.
bence burcuna değil ama doktorların kendi yaptığı işlere bakmak lazım. örneğin kendine internet sitesi yapmış reklamcı bi doktora güvenmem. reklam yapmayan bi doktoru da bulmak ayrıca zor gerçi çok zor bir durum:(

ne alakası var burcu ile doktorun başarısı. bu doktorların çoğu para tuzağı zaten en az 10 tanesi ile görüşmeye gittim 2 tanesine de ameliyat oldum durumumun olmadığını bile bile müthiş rakamlar istiyorlar ayrıca da benimki estetik bile değil sağlık problemi.
bence burcuna değil ama doktorların kendi yaptığı işlere bakmak lazım. örneğin kendine internet sitesi yapmış reklamcı bi doktora güvenmem. reklam yapmayan bi doktoru da bulmak ayrıca zor gerçi çok zor bir durum:(

Canim, ben zaten bunun doktorun basarisiyla alakali birsey oldugunu söylemedim.. Insanlar arastirip "en cok aldatan burclarin siralamasi" (En cok hangi ülkenin kadini aldatiyor, Erkekler neden aldatiyor, Evliliklerde hangi dönemlerde aldatma daha sık yasaniyor) diye istatistiklere göre haber yapiyorlar, veya aramizda soruyoruz meraktan buda öylesine meraktan bir soruydu.
Ben fal baktirmayan, sans oyunu oynamayan yani kisaca bu gibi seylere para harcamayan biriyim, sadece meraktan bir soru sordum, bunu tamamen baska bi yere cekmek yanlis bence.
(Astroloji hakkinda) bilgi sahibi bir insan, bir insanin özelliklerini sadece burcun belirlemedigini, bilir zaten..

Bana özelden hangi doktorlarla görüstügünü, kime hangi ameliyati oldugunu yazarmisin lütfen?

Son düzenleme:
Back