başarana dek....

deli gelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
21
39
33
ne yapacağını bilmez halde çırpınır durur yüreğim... yol bilmez iz bilmez sadece yemeği bilir... ruhumdaki açlığı doyurmak istercesine yer durur.. yedikçe ruhumdaki açlık daha da fazla kudurur. kilo üstüne kilo yağ üstüne yağ eklenir durur...
sonra bir gün bir bakarım aynaya bu ben miyim ben kimim ne yaptım kendime böyle ?gerek var mıydı bu kadar eziyete?...
ben bu değilim bu insan değilim!!! kendime nasıl bu kadar zarar verebilirm!!!!
hayatımda ilk kez kendim için bişey yapıyorum; kilo veriyorum. verdiğim her kiloda biraz daha hafifliyor bedenim, biraz daha fazla geliyor kendime olan güvenim....
ben başarmak için çıktım bu yola.durmam duramam artık asla yarı yolda. ulaşana dek hedefime buradayım buradayım işte!!!
artık burdada günlük tutmak istiyorum. içimden geçenler buraya yazmak tüm derdimi paylaşmak istiyorum.
1haziranda 120 ile çıktığım bu yola 106yla devam ediyorum ve seneye yaza artık zayıf olarak girmek istiyorum.
ben geldim günlüğüm, başarana dek seninle geçecek her bir günüm....

canim kilon cok fazlaymis. ama 120 den 106 ya kisa zamanda inmissin. bunu nasil basardin. bu arada günlüğüne yazarken ayni zamanda yarismamiza katilabilirsin. haftalik kilo verme yariamasi belki motivene katki sağlar

canim kilon cok fazlaymis. ama 120 den 106 ya kisa zamanda inmissin. bunu nasil basardin. bu arada günlüğüne yazarken ayni zamanda yarismamiza katilabilirsin. haftalik kilo verme yariamasi belki motivene katki sağlar
evet canım malesef kilom çok fazla....
daha sağlıklı beslenerek verdim o kiloları.
ekmeği direk kestim ilk 1 ay baya bir zorlandım ama sonra alıştım. hiç ekmek yemiyorum
genel olarka menüm
sabah yumurta domates salatalık peynir zeytin çay
ara süt, yogurt,meyve birini seciyorum
öğle ve akşam o günkü yaptığım yemekten normal 1 porsyon yiyorum mutfak tartısı aldım tartıyorum 200 gr her bir porsyon olmak üzere yemek yiyorum. her yemeği yiyorum ayırt etmiyorum. eşim bazen makarna istiyor onuda yiyorum ama az onunda bi zararı olacagını dusunmuyorum sonuçta hiç ekmek yemiyorum.
bazende kahvaltıda yumurta yemediysem eti form büsküvi yiyorum
bu şekilde yani beslenmem

bugün harika bir güne başladım kendimi çok enerjik hissediyorum acayip hareketlibir gün geçirdim
bütün evi sildim süpürdüm :)
canım çok fazla yemek yemek istemiyor ama su içmeden duramıyorum bugun 3 litreyi blcam bu gidişle

Okudm yazdıklarını harikasin. Seni benim yarismya ekleyim. Tek sart pazartesileri kilonu yazacaksın. Senin gibi günlüğü olup yarismamda olan cok kisi var. Adini yazalim daha cok kisi görsün kendini ispatlayisini tebrik edenin cok olur her hafta. Moralin daha da artar. Senin zayiflamani cok isterim. 105 le dogum yaptim. Ne zordur bilirim. Ayaklarimin alti acirdi sabahlari basamazdim agirlik iskence

zararın neresinden dönersen kardır diyorum ve verdiğin kilolar için seni tebrik ediyorum... iki haneli rakamlara çoook yakınsın.... takipteyim şekerim.....

geldim günlüğüm iki gündür süper yoğun günler geçiriyorum baya zor nete girebildim ama iyiyim bu hafta böyle devam edersem gzel bi kilo vericem galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…