Başaramıyorumm.... :'(

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
Eşimle 1.5 yıllık eviyiz. sürekli zayıflamamı söylüyor beni hiç beğenmiyor,cinsel hayatımızda yok denecek kadar az:KK42:...zayıf olsan şöyle güzel olur böyle iyiolur deyip duruyor. Evlendikten sonra şişmanladım sürekli stres uyumsuzluklar falan 15 kilioya yakın aldım :kk77:1.5 yılın için de :KK43: Napacam bilmiyorum.. diyet yapamıyorum ,işten de çıktım evdeyim.hareketim çok az..HAYATA KÜSTÜM.. :KK17::KK43:

Malesef şikayet ederek bir sonuca varılmıyor, bende tembelim deyip duruyorum ams harekete geçmiyorum bir turlu ama kilo herşeyden önce insanın kendisi icin vermesi gereken bisey, motive et kendini, kilo verenleri takip et öncesi ve sonrası hallerini. Harekete geçmen gerek, diyetisyenle başlayabilirsin ise

Çoğumuzun hayatında böyle bir dönem oluyor , forumda diyet gurupları var ben çok faydasını gördüm insan gaza geliyor sorumluluk hissediyor onlardan birine katıl

Ben de yemek yemekten zevk alırım. Tatlı, cips benim için hayat enerjisi diyebilirim. Ama artık sağlığım etkilendi ve diyetisyene gittim geçen hafta. Ve 1 haftada 1.5 kilo vermeyi başardım. Hem de spor ve biraz dikkat sayesinde.
Eşim ben seni bu halinle seviyorum diyor ama kilo verirsen dolabını baştan aşağı değiştiricem söz dedi. Nasıl bu halimi sevmekse artık düşünün işte :KK53:
O kadarcık kilo bile insana azim veriyor. Bence bi taraftan başla ama sadece kendin için. Ben keşke daha öncesinde azmetseymişim diyorum daha şimdiden.

Ben de yemek yemekten zevk alırım. Tatlı, cips benim için hayat enerjisi diyebilirim. Ama artık sağlığım etkilendi ve diyetisyene gittim geçen hafta. Ve 1 haftada 1.5 kilo vermeyi başardım. Hem de spor ve biraz dikkat sayesinde.
Eşim ben seni bu halinle seviyorum diyor ama kilo verirsen dolabını baştan aşağı değiştiricem söz dedi. Nasıl bu halimi sevmekse artık düşünün işte :KK53:
O kadarcık kilo bile insana azim veriyor. Bence bi taraftan başla ama sadece kendin için. Ben keşke daha öncesinde azmetseymişim diyorum daha şimdiden.
evet öncelikle kendi sağlığım içi zayıflamak istiyorum. bide eşimi dediklerine pişman etmek istiyorumm .

evet öncelikle kendi sağlığım içi zayıflamak istiyorum. bide eşimi dediklerine pişman etmek istiyorumm .
Ben de artık yeter daha fazla kilo verme lafını duymak istiyorum çevremden. Çünkü bıktım kilo muhabbetinden. Umarım başarabiliriz. Gerçekten inanmak lazım.

Aynen canım ben artık çok güzel görünmek istiyorum. Kaybettiğim özgüvenim geri gelsin istiyorum

Yakin arkadasiniz veya ailenizden biriyle gunduz yuruyuslere baslama sansiniz var mi?

Eşimle 1.5 yıllık eviyiz. sürekli zayıflamamı söylüyor beni hiç beğenmiyor,cinsel hayatımızda yok denecek kadar az:KK42:...zayıf olsan şöyle güzel olur böyle iyiolur deyip duruyor. Evlendikten sonra şişmanladım sürekli stres uyumsuzluklar falan 15 kilioya yakın aldım :kk77:1.5 yılın için de :KK43: Napacam bilmiyorum.. diyet yapamıyorum ,işten de çıktım evdeyim.hareketim çok az..HAYATA KÜSTÜM.. :KK17::KK43:

Şimdi durumunuz ne eşinizle?

Spor ve birazda yemeği düzenli, dengeli bir şekilde vaktinde yersen; aşamayacağın sorun, veremeyeceğin kilo falan kalmaz canım. Bu hayatta eşlerimizin ruhuna hitap ettiğimiz gibi göz zevkine de hitap etmemiz gerekiyor, evet seni her halinde beğensin istersin sende ama yine de o senin kocan ve seni eleştirme hakkına sahip diye düşünüyorum. Bunu savunmayan karşı çıkanlarda olabilir. Bu benim fikrim. Bugün o gün olsun ve bi yerden başla bence :KK15:

Bu kiloları ne yapcaz ya off eşim de bana diyorki kalpten gidicen artık zayıfla diyor gerçekten uzuluyor ben hasta olunca çok korkuyormuş v

Yeni bi konu değil ama bence spor salonuna yazılmak ve çok sıkı olmayacak şekilde bi diyete başlamak lazım.. 3 aya cillop gibi olursun. İnan

Ben de çok istiyorum ama iki gün dikkat ediyorum 3. Gün bozuyorum adapte olamıyorum hic biseye. Esimle kilo dışında da sorunlarımız var. Bide üstüne kilo dan dolayı da begenmemeye başladı aramız kötü:'(

Ben de çok istiyorum ama iki gün dikkat ediyorum 3. Gün bozuyorum adapte olamıyorum hic biseye. Esimle kilo dışında da sorunlarımız var. Bide üstüne kilo dan dolayı da begenmemeye başladı aramız kötü:'(
Gercekten adiniza uzuldum ama biz bayanlarin azimle yapamayacagi sey yok spor salonuna gidin daha iyi olur hem orda yeni insanlarla tanisabilorsiniz size moral olur ve cok abartmadan diyet yapin ama bunu zoraki yapmayin zevk almaya calisin yoksa hep mutsuz olucaksiniz belliki

X