Bölgesel İncelme başaramıyorum :(

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

yasmingncc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
234
208
28
Selam kızlar,
Kendimi bildim bileli şu düşük belli pantolonların yaptığı yan yağlar ve kalın bel sorunu mevcut bende.. ayrıca kalçam gamzeli yani sağ ve sol tarafta yanlarda oyuntu var. bunlardan nasıl kurtulabilirim? Belim için korse kullanıyorum ama zamanım az.. krem falan ne önerebilirsiniz?
Not: faydası olurmu bilmem ama maydanoz suyu limonlu su falan içiyorum..

Merhabalar. Şahsi fikrime göre bahsettiğiniz konu için baya sabırlı olmanız ve zamana bırakmanız gerekiyor. Sanıyorum ki fazla kilonuz yok bölgesel sorunlarınız var. Tartıda ideal kiloda olsanız bile belki de vücut yag oranınız yuksek olabilir. Bir ölçüm yaptırmanızı tavsiye ederim. Ayrıca düzenli beslenme ve spor ile sorununuzu yenebilirsiniz ama dediğim gibi çok uzun bir süreç ve disiplinli çalışma ve beslenme ile birlikfe. Sıkılaştırıcı ve inceltici kremlerin etkili olduğunu şahsen düşünmüyorum. Etkili olan kremler olsa bile tek başına etkili olacağını düşünmüyorum. Spor ve düzenli beslenme ile desteklediğinizde de kremlere ihtiyaç olacağını düşünmüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…