• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısızlıklar Son Değildir

Bonus

Ben okunası kitap dolu eski sahaf 🎶
Pro Üye
11 Nisan 2007
84.524
491.545
1.223
- 21 yaşında işinde başarısız olmuş,
- 22 yaşında bir meclis seçimini kaybetmiş,
- 24 yaşında tekrar işinde başarısız olmuş,
- 26 yaşında karısı vefat etmiş,
- 34 yaşında kongre seçimini kaybetmiş,
- 36 yaşında tekrar kongre seçimini kaybetmiş,
- 45 yaşında senato seçimini keyabetmiş,
- 47 yaşında başkan yardımcısı seçimlerini kaybetmiş,
- 49 yaşında tekrar senato seçimini kaybetmiş,
- 52 yaşında A.B.D. ye başkan seçilmiş.

Eğer yaşadıklarını başarısızlık olarak kabul edip, mücadeleden vazgeçseydi ; ABRAHAM LİNCOLN acaba başkan olabilirmiydi ?

-alıntı- a.s.

çok güzel ve çok dogru...ama benim umudum yok ki...

Umut nefesimizdir.Nefes aldığımız sürece umudu içimizde yaşatırız.

Yaşatmalıyız a.s.

Canım umutsuz yaşanmazki..Herşey bizler için bu dünyada..Sürekli iyi şeylerin olduğu bir dünyada düşünemiyorum paralel olarak kötü şeylerin olduğu bir dünyada..Müthiş bir Denge söz konusu...
Bu yazıyada katılıyorum Bonusum başarısızlık benide çok fazla yıpratmıyor 1. başarısızlığım zaten acemiliğimdir 2 olmadı diyelim bir 3. denemeye geçtiğimdede olmuyorsa başarısızlığı çabuk kabul edebiliyorum..Demekki yapabileceklerim onlar değil hemen farklı bör yöne yol alıyorum...Güzel bir keşif oyunu aslında..Kendimizi tanıyoruz yavaş yavaş sindire sindire..Sonrasında keşfettiklerimizi değerlendiriyoruz..Bu değerlendirdiklerimizde yapabildiklerimiz başarının sırrı bana göre ödülü ise Mutlu Olmamdıra.s.a.s.

herkes sizin gibi mutlu olur inşallah...

ama her zaman o umudu bulamıyoruz ki içimizde..

evet ya benimde başımdan bazı olaylar geçti umudumu yitirmedim şimdi tek arzum aşkıma kavuşmak,ve rabbimin bizi ömür boyu ayırmaması.....

herşeye ragmen umutla beklemek güzel..

benim de en zayıf yanım umutsuz olmam insan dualarıyla hiç bir zaman umudunu kaybetmemeli...

pes etmemek lazım hayatta ve inanmak hayata...

Back
X