Benimde tüp bebeğe başlamadan önce kontrollerde yumurtalarım iriydi. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım küçülmeleri için ki hepsi aynı olsun. Sonra tedaviye başladık. Herşey güzeldi. Yumurtalarım toplandı. 3 tane 5.gün transfrr yapıldı. Ama malesef sonuç negatif. 21 inde son test günümdü. Test gününe kadar kasık ağrısı, halsizlik, kabızlık, uyku isteği, mide bulantısı vardı çok ümitliydim. Belirtilrrim çoktu. Ama anladımki belirtiyle alakası yokmuş. Şuan adetim gelmedi ama kasık ağrım şiddetli devam ediyor. Benim gibi olan var mı?Benim aşılama sonrasındaki bile yumurtalarım adet sırasında çok iriydi ve olması gerekenden çok erken çatladı mesela. Ki gittiğim dr da bunu demişti iğnelern etkisiyle foliküllerin çok iri diye ama tüp bebekte bilemeyeceğim sizin şansınız yaver gitmiş inşallah Allah bize de o haberleri almayı nasip eder.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Başarısız tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan oldu mu
- Konu Sahibi Gamze8245
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
Kızlar bana da akıl verin ya. Ne oldgunu anlamış değilim. Tupbebek tedavisi gördüm. yumurta toplama sonrası adet oldum 1 ay ara verdik embriyo donduruldu. İkinci adetimi bekliyrm. Normalde 27-28 günde bir adet olan biriydim. Kullandığım ilaç adet dengemimi bozdu yoksa gebelik gibi bir durum olabilir mi bilmiyrm bugün 35. Gün oluyor. Negatif görmekte istemiyrm yrldum
- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
Neden tedavi sonra muhakkak bir ay ara verin diyorsunuz anlatabilir misiniz. Tam anlayamadımMerhaba maalesef düşük yaptım kucağıma almak nasip olmadı. Sorun pcostu benim. Bahçeci Fulyada Mehmet Reşit Asoğlu doktorumuz. Doğal yolla olma şansının yumurta toplama işleminde tüm yumurtalar toplandığı için sağlıksız yumurta kalmadığından hamile kalma şansının yüksek olduğuymuş şimdi çevremde tedavi olan herkese negatif sonuçtan sonra muhakkak bir ay ara verin diyorum çünkü gerçekten sayımız fazla.
Kendiliğinden hamile kalma şansı yüksek olduğu için.Neden tedavi sonra muhakkak bir ay ara verin diyorsunuz anlatabilir misiniz. Tam anlayamadım
- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
Tedaviyle değil de kendiliginden hamile kalmak daha iyi güzel değil miKendiliğinden hamile kalma şansı yüksek olduğu için.
Öyle olduğu için zaten ara verin diyorum ki zaten anlayamadığınız kısmı anlayamadım açıkçası.Tedaviyle değil de kendiliginden hamile kalmak daha iyi güzel değil mi
Kendimden örnek vereyim negatif sonuç aldım bir ay ara vermek istedim hemen tedaviye başlamadım ve doğal yolla hamile kaldım bu yüzden ara vermelerini tavsiye ettim. Umarım anlatabilmişimdir.
- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
Anladm teşekkürlerÖyle olduğu için zaten ara verin diyorum ki zaten anlayamadığınız kısmı anlayamadım açıkçası.
Kendimden örnek vereyim negatif sonuç aldım bir ay ara vermek istedim hemen tedaviye başlamadım ve doğal yolla hamile kaldım bu yüzden ara vermelerini tavsiye ettim. Umarım anlatabilmişimdir.
- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 33
- 37
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende bebeğimi 5 aylıkken kalbi durduğu için kaybettim 2 yumurtam vardı diğeri de gelişim göstermedi malesef ama siz şanslısınız aslında geride 3 yumurtaniz var inşallah doğal yolla kalırsınız olmadı diğer 3 yumurta denenebilir Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bende sizin gibi doğal yolla olur mu çok merak ediyorum internette veya çevreden duyuyoruz umut oluyor bizlere işte ama 1.agizdan dinlemek başka 4 ay oldu ben aslında ruhsal açıdan tam toparlanamadim tekrar hamile kalıp aynı şekilde kalbi durur mu hematoloji patoloji tüm sonuçlar temiz çıktı ama önce nedenini öğrenmek istedim korkuyorum ama bundan sonra inşallah doğal yolla olması tek temennim maddi olarak ta mesafe olarak ta çok zor bizim için Allah hepimizin yardımcısı olsunİlk Tüp bebek tedavisinde 4 adet yumurtam toplandı ve bir tanesi kaliteli idi transfer oldum tuttu fakat 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum doktor 2 ay korunmalı ilişki önerdi 2 ay sonra tedaviye başlamadan bir kaç ay kendimiz denemek istiyoruz bu durumda kendiliğinden hamile kalan var mı arkadaşlar
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Kaç yıl sonra gebelik oluştu ..ve sıkıntı neydi..5 kez tüp bebek denemesi yaptım. Son denememde olumsuz olduktan 1 ay sonra hamile kaldım.
Bizim gibilere. Umut oluyorsunuz ..Rabbim size bağışlasın yavrunuzu
- 14 Ağustos 2020
- 65
- 42
- 18
- 36
Merhabalar. Ben eylülde negatif gördüm 1 ay ara verdik şu an adetin 21. Günü ve çok hafif kahverengi bi akıntı oldu. Pcos vardi ben de. Acaba hamilelik olabilir mi. Siz de nasıl belirtiler oldu. Nasil anladınız normal yolla hamile kaldiginiziBen varım canım. Ekim ayında tedavim negatif sonuçlandı Kasım ayında doğal yolla hamile kaldım Rabbimden ümit kesilmez ol der ve olur
Bende hiç belirti yoktu sadece adet olmama yakın bel ve kasıklarım da hafif sızı vardı ki zaten hep olurdu adetime yakın sökülüyor diye düşündüm. Adetim 10 gün geçti ben gecikmeyi hep bir önceki aydan tedavi ve ilaçların etkisi diye düşündüm eşim annem falan hep test yap diyordu ben olsa hissederim belirti olur diye geçiştiriyordum sonra nasılsa yok diye test yaptım evde on saniyede çıktı ikinci çizgi öyle anladım kanda 746 çıktı sonuç. İnşallah sizin de pozitif olur lekelenme yerleşme kanamasıdır Rabbim tez vakitte hayırla doldursun kucağınızı.Merhabalar. Ben eylülde negatif gördüm 1 ay ara verdik şu an adetin 21. Günü ve çok hafif kahverengi bi akıntı oldu. Pcos vardi ben de. Acaba hamilelik olabilir mi. Siz de nasıl belirtiler oldu. Nasil anladınız normal yolla hamile kaldiginizi
- 22 Ocak 2022
- 304
- 535
- 33
- 38
Merhabalar hamileliğiniz hayirlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. size birsey sormak istiyorum tüp bebekten sonra hamile kalmissınız benim yumurta toplama işlemim oldu ama transferim olmadı yumurta toplama isleminden 10 gün sonra yani bir hafta erken adet oldum ovulasyon testi yaptim fakat pik oldugunu görmedim hiç.ya da ben kacırdım bilmiyorum..--size sorum şu tüp bebegin hemen bir sonraki ayında mı hamile kaldiniz ????ben yumurtlamam olmadıgından süpeleniyorum çünküBen varım canım. Ekim ayında tedavim negatif sonuçlandı Kasım ayında doğal yolla hamile kaldım Rabbimden ümit kesilmez ol der ve olur
Ben kendi sürecimi yazayım size 25 Ekim negatif sonuç aldık 28 Ekim regl oldum. 28 Kasımda adet görmedim hamile kalmışım yani o ay. Sizin de olduğunuz adet döneminde zaten yumurta toplama yapıldığı için pik görmemeniz doğal. Bu ay şansınız yüksek deneme yapın derim. İlaçlardan ziyade yumurta toplama hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Ovulasyon takibini şimdi yapın işin aslı. Doktorum bana adetin başladığı günden say gün aşırı ilişki ama özellikle 10 ila 15 gün mutlaka ilişki demişti. İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız.Merhabalar hamileliğiniz hayirlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. size birsey sormak istiyorum tüp bebekten sonra hamile kalmissınız benim yumurta toplama işlemim oldu ama transferim olmadı yumurta toplama isleminden 10 gün sonra yani bir hafta erken adet oldum ovulasyon testi yaptim fakat pik oldugunu görmedim hiç.ya da ben kacırdım bilmiyorum..--size sorum şu tüp bebegin hemen bir sonraki ayında mı hamile kaldiniz ????ben yumurtlamam olmadıgından süpeleniyorum çünkü
- 28 Kasım 2022
- 48
- 11
- 8
- 42
ara verdiğinizde kullandığınız bir vitamin veya kür varmıydı.Öyle olduğu için zaten ara verin diyorum ki zaten anlayamadığınız kısmı anlayamadım açıkçası.
Doktorumun verdiği multivitamin vardı onu kullanıyordum özel bişey yapmadım açıkçası zaten bir ay ara vermiştim ki onun da etkili olacağını sanmıyorumara verdiğinizde kullandığınız bir vitamin veya kür varmıydı.