Çene Estetiği Başarısız çene ameliyatı ve yaşadıklarım...

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

Çene törpületme ameliyatından memnun msunuz acaba ? benim de yüzüm çok köşeli ama hala uygun bir doktr bulamadım .Önerebilir msiniz?

öncelikle çok geçmiş olsun bende Ali Mezdeğine alt çene ameliyatı oldum alt çenem öndeydi geriye aldılar 2 yıl önce şahsen çok memnunum kendisinden istediğinde ara dedi ameliyat öncesi ve sonrası ki aradımda her zman yanıt verdi ama tabi ortodondistle ameliyatımı yaptılar sizin durumunuzu bilmiyorum ama bence önce bir ortodondiste gidin çünkü ameliyatın nasıl yapılması gerektiğini çenemin nasıl olması gerektiğini ortodondistim ölçümlerle çizimlerle kalıplarla belirledi ali beyde ona göre bir ameliyat gerçekleştirdi.

gecmiş olsun cnm .peki ya sadece ceneyi mi geriye aldılar ? çene ucunu torpuledırler mı ayrıca .

ilk aylarda dudaklarda uyuşma hıssızlık yasanıyormuş sende de oyle oldu mu

Merhabalar ben Ali Mezdeği ye çift Çene ameliyat-ı oldum sonuç mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum ameliyat sonrasında da sürekli ilgili bir doktor .

Merhaba arkadaşlar , bu tarz ameliyatlarda bir estetik cerrah değil de çene cerrahı olan doktorlara gitmenizi tavsiye ederim. Ben 3 yıl önce izmirde Ecmel Songür e ameliyat oldum , kendisi alanında çok başarılıdır . Alt çenem öne ve yana doğru kaymıştı , başarılı bir şekilde doğru yerine getirdi . Umarım siz de başarılı ameliyatlar geçirirsiniz.

öncelikle geçmiş olsun diliyorum.ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuz

bu arada ben bu çene için özellikle birçok dr ve pr. gezdim ali mezdeğiyle de görüştüm. En son zeki güzel de karar kıldık
ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuz

ben de burun ve çene ameliyatı istiyorum,iksisni bir yapan en iyi dr araştırıyorum.bana yardımcı olurmusunuz

Sadece alt ceneye 3500 civari..ben yanlara da koydrttum yani kulagin alt kismina gerci keske oraya koydurtmasaydim pisman oldum.yuzum genis duruyo sanki.profilime koyabilirim foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…