çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ümidimi kesmiştim kimse cevap vermeyecek die :) konumdada bahsettiğim gibi ben şişlide çalışıyorum nişanlımda istanbulun heryerinde :) ulaşım çok önemli birde otruduğumuz evin çok yaşlı olmasını istemiyoruz .başakşehir ve bahçeşehirdeki evlerde baya güzel geldi bize çalıştığımız içinde pek çıkıp bakamıyoruz başakşehir ve bahçeşehir ulaşımı nasıl acaba zorluk yaşarmıyız
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ümidimi kesmiştim kimse cevap vermeyecek die :) konumdada bahsettiğim gibi ben şişlide çalışıyorum nişanlımda istanbulun heryerinde :) ulaşım çok önemli birde otruduğumuz evin çok yaşlı olmasını istemiyoruz .başakşehir ve bahçeşehirdeki evlerde baya güzel geldi bize çalıştığımız içinde pek çıkıp bakamıyoruz başakşehir ve bahçeşehir ulaşımı nasıl acaba zorluk yaşarmıyız
merhaba, öncelikle hayırlısı olsun; başakşehir için farklı noktalara farklı saatlerde ekspres ulaşım imkanları var, bütçeye bağlı olarak değişik kira fiyatları , sonuçta toplu konutta komşuluk ilişkileri vs. konular zayıf, karşı komşumu 6 ay sonra gördüm...... şişli ye göre artı ve eksileri kesinlikle var.....
o zaman atakentte hatta bizim siteye gelin evler süper kira 6oo tl veriyoruz:) şimdi o iki bölgede yaşamak çok çok farklı başakşehir çok tutucu sokaklarda açık kadın görmek mucize,bahçeşehir ise çok daha modern,atakent ise harika:)bahçeşehirde 2 yıl öğretmenlik yaptım,başakşehiri bilirim sen sor ben söyliim:)
bahçeşehirden expres sefer otobüsler var ama trafik çok fazla oluyor o tarafta şehire çok uzak,başakşehiri de tavsiye etmem irana gitmiş gibi oldum bi kez gitmiştim,ben atakent 1. etaptayım bu çevredeki en yeni evler 2008 yapımıben çok memnunum ,burdan benim evimin önünden mecidiyeköy otobüsüm var bizde yeni evliyiz eşim akmerkezde çalışıyor kapıdan binip gidiyor
çok teşekkür ederim cnm saol :) mayıs sonuna tutmamız gerekiyor artık düğüne az kaldı gezicem inşallah tekrar teşekkürler :)Başakşehir için böyle konuşmuşsunuz ama ben hiç de öyle düşünmüyorum ve üstelik sadece 1 kez gitmişsiniz. Ben 1 yıl orada yaşadım. Hiç de dediğiniz gibi değil aksine her çeşit insan var.
Konu sahibi arkadaşım ben Başakşehir'i tavsiye ederim sana. 1 yıl orada ikamet ettim ve harika bir yer. Şimdi yeni bir alışveriş merkezi de açıldı çok güzel oldu. Her şey elinin altında. Bir arkadaşın dediği gibi belli saatlerde expres otobüsler var.Yaklaşık 1,5 yıldır Bahçeşehir'de çalışıyorum ama Başakşehir kadar sıcak bir yer değil. En azından benim için öyle. Eşimle diyoruz zaten ileride Allah nasip eder de ev sahibi olursak ilk bakacağımız yer Başakşehir. Başakşehir'de yeni yapılan evler çok güzel, biraz gezebilirseniz uygun fiyata bir ev bulabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dilerim canım
çok teşekkür ederim cnm saol :) mayıs sonuna tutmamız gerekiyor artık düğüne az kaldı gezicem inşallah tekrar teşekkürler :)
o zaman atakentte hatta bizim siteye gelin evler süper kira 6oo tl veriyoruz:) şimdi o iki bölgede yaşamak çok çok farklı başakşehir çok tutucu sokaklarda açık kadın görmek mucize,bahçeşehir ise çok daha modern,atakent ise harika:)bahçeşehirde 2 yıl öğretmenlik yaptım,başakşehiri bilirim sen sor ben söyliim:)
bahçeşehirden expres sefer otobüsler var ama trafik çok fazla oluyor o tarafta şehire çok uzak,başakşehiri de tavsiye etmem irana gitmiş gibi oldum bi kez gitmiştim,ben atakent 1. etaptayım bu çevredeki en yeni evler 2008 yapımıben çok memnunum ,burdan benim evimin önünden mecidiyeköy otobüsüm var bizde yeni evliyiz eşim akmerkezde çalışıyor kapıdan binip gidiyor