başakşehir ve bakçeşehir ulaşımı hakkında bilgisi olan varmı ?

gnlatilla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
270
1
merhaba arkadaşlar biz inşallah haziran 25 de evleniyoruz ev aramaya başladık benim başakşehir ve bahçeşehirdeki evler çok hoşuma gidiyor kiralarda fena değil .ilanlardan baktığım kadarıyla en azından evler eve benziyor. malesef çok kötü evlere 500-600 den aşağı fiyat vermiyorlar:KK25: benim sorunum şu nişanlım inşaat mühendisi ve istanbulun heryerinde gitmesi gereken şantiyeler olabiliyor orda oturan arkadaşlar ulaşımı hakkında bilgi verebilirmi bu arada arabamız yok :KK43: bende şişlide çalışıyorum araştırdım ama herkafadan bir ses çıktı kimi ulaşım rahat diyor kimi değil diyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler :)

o zaman atakentte hatta bizim siteye gelin evler süper kira 6oo tl veriyoruz:) şimdi o iki bölgede yaşamak çok çok farklı başakşehir çok tutucu sokaklarda açık kadın görmek mucize,bahçeşehir ise çok daha modern,atakent ise harika:)bahçeşehirde 2 yıl öğretmenlik yaptım,başakşehiri bilirim sen sor ben söyliim:)

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ümidimi kesmiştim kimse cevap vermeyecek die :) konumdada bahsettiğim gibi ben şişlide çalışıyorum nişanlımda istanbulun heryerinde :) ulaşım çok önemli birde otruduğumuz evin çok yaşlı olmasını istemiyoruz .başakşehir ve bahçeşehirdeki evlerde baya güzel geldi bize çalıştığımız içinde pek çıkıp bakamıyoruz başakşehir ve bahçeşehir ulaşımı nasıl acaba zorluk yaşarmıyız

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ümidimi kesmiştim kimse cevap vermeyecek die :) konumdada bahsettiğim gibi ben şişlide çalışıyorum nişanlımda istanbulun heryerinde :) ulaşım çok önemli birde otruduğumuz evin çok yaşlı olmasını istemiyoruz .başakşehir ve bahçeşehirdeki evlerde baya güzel geldi bize çalıştığımız içinde pek çıkıp bakamıyoruz başakşehir ve bahçeşehir ulaşımı nasıl acaba zorluk yaşarmıyız

bahçeşehirden expres sefer otobüsler var ama trafik çok fazla oluyor o tarafta şehire çok uzak,başakşehiri de tavsiye etmem irana gitmiş gibi oldum bi kez gitmiştim,ben atakent 1. etaptayım bu çevredeki en yeni evler 2008 yapımıben çok memnunum ,burdan benim evimin önünden mecidiyeköy otobüsüm var bizde yeni evliyiz eşim akmerkezde çalışıyor kapıdan binip gidiyor

bizim sitede ben 600 tl ye oturuyorum ev akmıyo kokmuyo mesa blokları var karşımızda 20 küsür yıllık harabe gibi,ısınma problemide yok en fazla 80 tl ödedik kışın doğalgaza

çok teşekkür ederim atakent i araştırayım bende biraz, çok güzel anlattın :)) evin temiz ve çevrenin düzenli olması çok önemli hiç sevmiyorum mahalle bağrış çağrışlarını :)

ama komşu bulmak zor komşuluk ilişkileri zayıf çalışanlar var ,atakent 3 bölüme ayrılıyo 1.etap defne siitesine yada 2.etap defne açelya evlerine falan bakabilirsin 2. etap ve 3. etap eski evler genelde,ay çok konyuştum çok ilan var camlarda bu ara

komşu lazım ama çalıştığım için zaten anca akşamdan akşama gelirim eve. çok severim aslında komşuluk ilişkilerini akrabadan yakın oluyor çoğu zaman. şimdilik evi bulsak komşuda buluruz hayırlısıyla :))

merhaba, öncelikle hayırlısı olsun; başakşehir için farklı noktalara farklı saatlerde ekspres ulaşım imkanları var, bütçeye bağlı olarak değişik kira fiyatları , sonuçta toplu konutta komşuluk ilişkileri vs. konular zayıf, karşı komşumu 6 ay sonra gördüm...... şişli ye göre artı ve eksileri kesinlikle var.....

merhaba, öncelikle hayırlısı olsun; başakşehir için farklı noktalara farklı saatlerde ekspres ulaşım imkanları var, bütçeye bağlı olarak değişik kira fiyatları , sonuçta toplu konutta komşuluk ilişkileri vs. konular zayıf, karşı komşumu 6 ay sonra gördüm...... şişli ye göre artı ve eksileri kesinlikle var.....

çok teşeşkkür ederim a_sadecim mesaj sayım yeterli olmadığından özel msj atamıyorum sana :)

o zaman atakentte hatta bizim siteye gelin evler süper kira 6oo tl veriyoruz:) şimdi o iki bölgede yaşamak çok çok farklı başakşehir çok tutucu sokaklarda açık kadın görmek mucize,bahçeşehir ise çok daha modern,atakent ise harika:)bahçeşehirde 2 yıl öğretmenlik yaptım,başakşehiri bilirim sen sor ben söyliim:)

bahçeşehirden expres sefer otobüsler var ama trafik çok fazla oluyor o tarafta şehire çok uzak,başakşehiri de tavsiye etmem irana gitmiş gibi oldum bi kez gitmiştim,ben atakent 1. etaptayım bu çevredeki en yeni evler 2008 yapımıben çok memnunum ,burdan benim evimin önünden mecidiyeköy otobüsüm var bizde yeni evliyiz eşim akmerkezde çalışıyor kapıdan binip gidiyor

Başakşehir için böyle konuşmuşsunuz ama ben hiç de öyle düşünmüyorum ve üstelik sadece 1 kez gitmişsiniz. Ben 1 yıl orada yaşadım. Hiç de dediğiniz gibi değil aksine her çeşit insan var.

Konu sahibi arkadaşım ben Başakşehir'i tavsiye ederim sana. 1 yıl orada ikamet ettim ve harika bir yer. Şimdi yeni bir alışveriş merkezi de açıldı çok güzel oldu. Her şey elinin altında. Bir arkadaşın dediği gibi belli saatlerde expres otobüsler var.Yaklaşık 1,5 yıldır Bahçeşehir'de çalışıyorum ama Başakşehir kadar sıcak bir yer değil. En azından benim için öyle. Eşimle diyoruz zaten ileride Allah nasip eder de ev sahibi olursak ilk bakacağımız yer Başakşehir. Başakşehir'de yeni yapılan evler çok güzel, biraz gezebilirseniz uygun fiyata bir ev bulabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dilerim canım :KK16:

Başakşehir için böyle konuşmuşsunuz ama ben hiç de öyle düşünmüyorum ve üstelik sadece 1 kez gitmişsiniz. Ben 1 yıl orada yaşadım. Hiç de dediğiniz gibi değil aksine her çeşit insan var.

Konu sahibi arkadaşım ben Başakşehir'i tavsiye ederim sana. 1 yıl orada ikamet ettim ve harika bir yer. Şimdi yeni bir alışveriş merkezi de açıldı çok güzel oldu. Her şey elinin altında. Bir arkadaşın dediği gibi belli saatlerde expres otobüsler var.Yaklaşık 1,5 yıldır Bahçeşehir'de çalışıyorum ama Başakşehir kadar sıcak bir yer değil. En azından benim için öyle. Eşimle diyoruz zaten ileride Allah nasip eder de ev sahibi olursak ilk bakacağımız yer Başakşehir. Başakşehir'de yeni yapılan evler çok güzel, biraz gezebilirseniz uygun fiyata bir ev bulabilirsiniz. Şimdiden mutluluklar dilerim canım :KK16:
çok teşekkür ederim cnm saol :) mayıs sonuna tutmamız gerekiyor artık düğüne az kaldı gezicem inşallah tekrar teşekkürler :)

çok teşekkür ederim cnm saol :) mayıs sonuna tutmamız gerekiyor artık düğüne az kaldı gezicem inşallah tekrar teşekkürler :)

Rica ederim tatlım. İnşaallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. Vaktiniz varsa dolaşmak için Başakşehir'de 1 hafta içinde bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim de düğünüm 26 haziranda :KK69:
Bizde başakşehirden aldık evimizi canım 1.etaplardayız. Ben çok severek gidicem, sakin huzurlu bi semt... Ayrıca otobüslerin saatlerini takip ettiğin sürece ulaşımı da çok rahat. Sana da tavsiye ederim.
Bakarsın komşu oluruz :KK34:

çok güldüm ya yazamadan geçemiycem
türkiyenin iranı başakşehir :KK52::KK52::KK52::KK52:
başakşehirde oturuyorum 5 senedir ve gayet normal yaşıyorum hiç de iran gibi değil walla
sokakta açık kadın kız da görüyoruz kimse açık geziyor diye kimseye yan gözlede bakmıyor kimse aaa nasıl akapanmış diyede bakmıyor garipçe
siz galiba garip bakıp garip görenlerdensiniz

gel arkadşaşım sen başakşehir ulaşımıda rahat yaşayışıdıda huzurlu mis gibi avası gezilecek yerleri var akşam çık vadiye tur at evine gir

Geçenlerde arkadaşlarımıza gittik Başakşehir'e.
Nasıl özlemişim nasıl.
Sular Vadisi'ne gittik, gezdik.
Oradan ayrılırken bu kadar özleyeceğimi hiç tahmin etmiyordum.
Eşime dedim ileride lütfen buraya geri dönelim.
İstanbul'un oturulabilecek en güzel yerlerinden biri.

Bu arada konu sahibi arkadaşım ne yaptınız ev işini?
İnşaallah içinize sinen bir yer bulmuşsunuzdur.

arkadaşlar başakşehirde 2 yıl yaşadım evet çok tutucudur. kara çarşflı bir sürü insan var fakat o gördüğünüz kara çarşaflı hanımlar önünüzden vızır vızır son model otolarla jiplerle geçerler :) bende açık birisiydim ama sorunsuzca 2 sene orada yaşadım çokta memnun kalarak. site içerisinde istediğiniz herşeyi bulmanız mümkün. bakırköy vs otobüs seferleride mevcut. sadece kışı zor geçer, şehrin merkezinde kar göremezken orada 1 hafta kar kalır. ama herşeye rağmen şehrin gürültüsünden uzak yaşanabilir bir yerdir. özledim şahsen...
4. ve 5. etap daha bir başkadır :) evler daha yenidir. biz 2.etapta oturmuştuk.

Son düzenleme:
Çok güzel siteler yapılıyor nezih bir yer ayrıca metro da geçecek. Şu anda farklı bir ilçede oturduğum evim var işime yakın ama yatırım amaçlı Başakşehirden ev almayı düşünmüştüm ama yatırımımı ödeme planı daha uygun olduğu için başka ilçede yaptım. Başakşehir sürekli ilerliyor tavsiye ederim. Paranız varsa yatırım yapabileceğiniz gelişen bir yerdir. Oturmak istiyorsanız ise tutucu bir yer olduğu doğrudur ona göre düşünüp yerleşin derim.

X