Başakşehir ve bahçeşehirde kiralık daire arıyorum

_DYG_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
34
0
Arkadaslar konunun yeri dogrumu bilmiyorum yanlıssa ozur dılerım lutfen kaldırın .
nişanlım başakşehirde oturmak istiyo ben ise dag bayır goruyo canım sıkılır kımseyi tanımıyorum diye hiç istemiyorum
başakşehirin merkezi düzgün yerleri oturulabılcek en guzel yerleri neresidir bılgısı olan varsa bana en azından site isimi verirmi otarafı hiç bilmedigimiz için nereye bakmak gerektigi hakkında bilgimiz yok lütfen yardımcı olun ((
başakşehir ve bahcesehir nerde oturulmalı

Evliliğimin ilk 10 ayı Başakşehir'de oturdum. Ayrıca 1,5 yıl da Bahçeşehir'de çalıştım. İki yer de eskiden merkezden çok uzakta yerleşim yerleri olarak görülüyordu ama bir kaç senede çok değişti. Başakşehir bana Bahçeşehir'e göre daha sıcak geliyor. Kira olarak da daha uygun. Özlüyorum eski evimin olduğu yeri. Başakşehir'in tüm etapları çok güzel bana göre. Bence bir araştırın. Allah gönlünüze göre versin.

Bahcesehir cok cok guzel bir yer ancak daireler 300 bin civari. Bahcesehir 2.kisimda evler hem buyuk hem de daha uygun. Hizla da gelisiyor. İmkaniniz varsa oradan ev alin zira birkac sene icinde 2.kisimdaki evler yapilan projelerden dolayi tavan yapacak.

Bu arada bahcesehir 2.kisim bogazkoy semtin adi.

Kiralik demissin pardon bogazkoyde mega huzur sitesi var. Su an kirada birkac daire var. Evler cok ferah ve genis, kiralari da cok uygun buyuklugune gore.

hmm anlıyorum ama gercekden cok karasızım otarafta yapabılırmıyım zorlanırmıyım yada sıkılırmıyım dıye korkuyorum merkezi ve heryere ulasımı kolay olsun istiyorum

Başakşehir güzel fakat kendinize ait bir araba şart.Benim bildiğim başakşehirde iki avm dışında hiç bir yer yok.Onlarda zaten bom boş .Yani bir alışveriş yapayım yada dışarıda yemek yiyim desen en az yarım saat arabayla yol gitmen lazım.Araba şart

Araba sart evet. Ben basaksehir degil de bahcesehirden bahsediyorum.

Akbati basta olmak uzere 3-4 tane alisveris merkezi, yazin harika vakit gecirilecek göleti, kultur merkezi vs. mevcut.
Bahcesehirin icinde yok yok.

Basaksehir bildigim kadariyla muhafazakar bir yer. Ben sahsen orda yasayamam.

Bu konu daha önce de tartışılmıştı. Başakşehirde sadece "muhafazakar" şeklinde tanımladığınız kişiler yaşamıyor. Hem öyle olsa ne olacak, bir zararı mı oluyor bu insanların anlamıyorum...

Konu sahibi arkadaşım sessiz sakin yerler buralar, kafa dinlemek için ideal ama belirtildiği gibi araba olması büyük kolaylık. Araba olmazsa olmaz mı tabi olur. Biz orada otururken arabamız yoktu, toplu taşıma kullanıyorduk ancak otobüsler fazla dolaştığı için zaman kaybettiriyor. Marketlerin hepsinin servisi var, o konuda sıkıntı yok. İstanbul'daki bir çok alışveriş merkezinin de servisleri var, istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Şimdi bir de Kayaşehir Konutları yapıldı daha da gelişti oralar. Gidip gördünüz mü bilmiyorum ama görmeden karar vermeyin derim. İçinize sinerse ne ala, sinmezse konuşun nişanlınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…