Başakşehir çam sakura da bildiğiniz iyi bir infertilite kadın doktor var mı ?

umutsuzkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1.151
392
Eşim erkek dr. Konusunda çok ketum özellikle kadın doğum doktoru bu yüzden kadın diye belirttim başakşehir çam sakurada varmı bildiğiniz infertiliteye bakan kadın doğumcu hayrınıza yardım edin çünkü İstanbulda yeniyim asla dr. Bilmiyorum hastaneleri bilmiyorum kaynım orda ameliyat oldu güzel ilgilenmiştiler o yüzden o hastaneye gitmeye karar verdim

Orada direkt doktoru bulmak zor asistanlar var genelde ve sürekli yer görev değiştiriyorlar, randevu alırken infertilite bölümü yazmasına dikkat et yeter, doktorda var bikac tane nazime Binnur cömert vardı ve demet hanım vardı ben gebe de denk geldim ama iyiydi, infertilite de oldukları zamanlara bı bakarsın ama herhangi bi kadin doktora da alabilirsin, yani asistan da çıkabilir şans meselesi 🤷🏻‍♀️

Eşim erkek dr. Konusunda çok ketum özellikle kadın doğum doktoru bu yüzden kadın diye belirttim başakşehir çam sakurada varmı bildiğiniz infertiliteye bakan kadın doğumcu hayrınıza yardım edin çünkü İstanbulda yeniyim asla dr. Bilmiyorum hastaneleri bilmiyorum kaynım orda ameliyat oldu güzel ilgilenmiştiler o yüzden o hastaneye gitmeye karar verdim
canım çam sakura da tedavi gördüm infertilide sadece 1 doktor var muzaffer zeki duman gün infertilite olarak randevusu çıkıyor sık sık mhrs den kontrol et bazen gün içerisin dede randevu açıyorlar bu bölüme başka doktor bakmıyor.

Orada direkt doktoru bulmak zor asistanlar var genelde ve sürekli yer görev değiştiriyorlar, randevu alırken infertilite bölümü yazmasına dikkat et yeter, doktorda var bikac tane nazime Binnur cömert vardı ve demet hanım vardı ben gebe de denk geldim ama iyiydi, infertilite de oldukları zamanlara bı bakarsın ama herhangi bi kadin doktora da alabilirsin, yani asistan da çıkabilir şans meselesi 🤷🏻‍♀️
🤦🏻‍♀️ Biraz daha araştırayım bakalım belki birşey çıkar. Ama bu ay bi duraksayacağım o esnada çünkü bugün tahlil sonuçlarım çıkmıştı dahiliyeden reaktif hipoglisemi + çok düşük b12 ve vitamin doktor b12 ninde gebeliğe engel olduğunu söyledi iğne kullanacağım bakalım belki toparlar bu ay gebelik düşünmüyorum o yüzden diğer ay giderim artık hem uzun bir arayış yapmış olurum infertilite bölümü için[/QUOTE]

İşte erkek olması peoblem
canım çam sakura da tedavi gördüm infertilide sadece 1 doktor var muzaffer zeki duman gün infertilite olarak randevusu çıkıyor sık sık mhrs den kontrol et bazen gün içerisin dede randevu açıyorlar bu bölüme başka doktor bakmıyor.
İşte bu yönden tek sıkıntım eşimin erkek doktoru istememesi iğne bile vurdurmuyor erkek hemşire olursa🤦🏻‍♀️

İşte bu yönden tek sıkıntım eşimin erkek doktoru istememesi iğne bile vurdurmuyor erkek hemşire olursa🤦🏻‍♀️
Ben o bölüme gitmedim ama randevu alırken aciklama kısmında bölüm bölüm yazıyor tek doktor yok aslında yine de randevuları ara ara açıp bak görürsün zaten, hemen bı hafta on güne de bulamazsın

Niye eşinizmi doğuracak?
Sene 2024, hala böyle geri düşünceler🤦🏻‍♀️

Merhaba bende gidiyorum bende bayan istiyordum bu yüzden hep ertelemiştim bir cesaret gittim sadece muzaffer zeki duman var infertilite ama o değil bayan asistanlar ön muayeneyi yapıyorlar eşinizin on yargısı için bu açıklamayı yapabilirsiniz

X