Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başak Burcu 24 Ağustos - 23 EylülBAŞAK Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri
Dolaşım bozuklukları ve soğuk algınlığıyla bağlantılı bel ağrıları çekerler. Beslenme, dinlenmeye önem vererek soğuk ortamlardan da uzak durarak sağlıklarını koruyabilirler
öff ya allerji beni mahvediyor belim agrımaz pek . her başagıda sevemiyorum çoguyla iyi anlaşırım en yakın arkadaşlarım hep başaktır ne güzel yaz ve sonbaharı bir taraf yemyeşil bir taraf sapsarı ruhumuz gibi başak kızları
ya benim de cildim çok hassas bi krem süreyim ertesi gün alerji olurumtatlicadiarzu herkeste işe yarayan krem bende yara,leke,sivilce yaparKötü Kazen:1ninca:
bende de en çok sindirim ve bel ağrısı sorunları war ama bel agrısının başaklarda oldugunu hiç duymamiştım hep sindirim sorunu mu biliyordim burçtan ötürü diye artık öğrendimmmm:)
bende başağım ama çok şükür sindirim sorunum şöyle var aşırı çalışıyor... çok hassas ve mükemmeliyetçi olmak ve titizlik beni yoruyor..ama bizdeki o yürek herşeye değer.