Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki boğa burçlu. Anlaşma olarak iyi diyorlar. İkiside toprak grubu oldukları iiçin anlaşıyorlar. Başak burcu gergin yapıdadır. Boğa ise tam tersi rahat benimki gibi. Bir de güven verici sadıklar. Nasıl oluyorsa etkiliyor beni. Bence uyum var. Mesela ona iş konusunda güvenebilirsin o konuda iyidir. Para işlerinde iyidir. Cimri değildir ama hedeflerine ulaşmada zevklerinden feragat edebilir. Ben şu anda feragat ettiği dönemdeyim benimde şansıma.
Kizlar burcum Basak yaklasik bi senedir konusttugum biri var oda Boga burcunda sizce ne kadar uyumlu, yani anlasabilirmiyiz? Bogalarin en iyi anlasttiklari burc sanirsam Yengec oluyor bu dogrumudur? Benim gibi basak burcu olupta, sevgiliniz boga olan varmi?
tatlim sevgilim boga burcu 4 yildir beraberiz 2 yila ewlenecez insallah :)) hayatimda onun kadar mukemmel birini gormedim boga basak en uyumlu burclardir yengec degil yani :))) ve bence kesinlikle birakma onu derim ben olumunekankayizsmile
hakkinda hayirlisi olsun canim..boga burcunun anlasabildigi burclardan biridir..okumustum ve duydumda yani
ben boğa burcuyum ve en yakın erkek arkadaşlarımın,dostlarımın hepsi başak burcu yıllardır kopmadı bağlarımız başak bayanlarıylada iyi anlaşırım kesinlikle bu iki burç birbirini anlıyor:))eşim ikizler ve çok zorlanıoruz bazı konularda malesef.....
valla 17 yıldır evliyim .ben başak eşim boga öldürmez süründürür misali düşe kalka gidiyo.iyimi iyi tabi insan kendi kardeşleriyle ne kadar uyumlu tartışılır.Bence uyumlu diyebiliriz dış etkenler olmadıgı sürece.maddi manevi ailevi gibi valla kolay gelsin bence evlilik zor.
canim sanirsam bekarsin, cunku bekar yaziyor darisida senin basina....
ayrica guzel dileklerin icinde saol....herkes öyle diyor zaten boga burcu icin, gercektten sansli oldugumu hissediyorumopuyorumnanaktan