Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Burcu ve Sağlık

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Başak burcu sinir sistemini ve barsakları yönetir. Başak insanları Yengeçler gibi mide hastalıklarına yatkın olduklarından, dengeli beslenmeleri gerekir. Birçok Başak insanı sebze yemeklerini yeğ tutarlar. Başak burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: ince belli zayıf, ortadan uzun boylu, yuvarlak yüzlü pembe-beyaz ya da esmer tenlidirler. Saçları genellikle koyu renk olur. Başak'lar genellikle kendilerine çok özen gösterdiklerinden sağlıklı olurlar. Yediklerine ve içtiklerine çok özen gösterir, başkalarına da bu konuda öğütler verirler. Sağlık koşullarını iyi değerlendirirler. Bazıları hastalık hastası olurlar. Hastalanınca üstlerine titrenmesini isterler. Başak burcu mide ve sinir sistemini yönettiği için Başak'ların hastalıkları genel olarak bedenin bu bölgeleriyle ilgilidir. Bu nedenle beslenme ve dinlenmelerine özen göstermelidirler. Pratik ve yöntemci yaradılışlarından ötürü sağlık koşullarına uyarlar. Hastalık hastalarının dışında az hastalanırlar. Doktorları onlara iyileştirme yöntemlerini açıklarsa anlayışlı, aklı başında ve uyumlu bir hasta olurlar.

Alıntıdır

Sağlıklı günler sizinle olsun :1hug:

Son düzenleme:
eşim başak burcu ve gerçektende hastalık hastası kalbi az hızlansakalp krizi geçiriyorum diye ekg çektirir.hehe benimde yükselenin başak yengeç burcuyum ikimizde birbirimizi bulmuşuz yani.

aynen hastalık hastasıyım bütün hastalıklar beni bulacak die çok endişe ederim çok hoş bir durum deil ama napim işte.....ama hep sağlıklı beslenmeden yanayım çok sık hastalanmam hastalanıncada dünyayı ayağa kaldırırım diyebilirim.yinede burcumu seviyorum

vışşş
aynen bennn:))))
cok korkarım bulaşıcı hastalığa yakalnmaktan
yad büyük bi hadtalıktan
ameliyat olmaktan
biyerime bişi olunca evham yapar bisürü şeyler kurarım aklımda :)))))
ALLAH korusun hepimizi

pek midemden bi rahatsızlık yaşamasamda ,sinir sistemin cabuk çöker ve okadarda cabuk toplanırım
dinlenmez ykumu tam alazsam çok sinirli oluru
şuan bebişim yüzünden olduğu gibi
sorunları ertelerim susar sabraderim ama içimde çokk bikir bikir (hiç iy değil) sonra feci bi patlama olur bende herşeyi sayar dökerim

acayip sebzeci acayip sağlıklı beslenen ve bildiğim sağlık bilgileri hakkında öğüt vermekten çekimeyen biriyim iylikleri için
eğer sevdiğim kişi ise dinlemiyorsa beni kızarımm :))))

Son düzenleme:
X