Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak Burcu Erkeği 24 Ağustos - 23 Eylül

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
45
Başak burcu erkeği 24 Ağustos-23 Eylül

Çalışma aşkı ile dolu, disiplinli, pratik, idealist bir insandır. Keskin zekaları eleştiri yapacak bir durumu muhakkak bulur. Ama kendileri eleştirilmekten pek hoşlanmazlar. Temizlik,
düzen, dürüstlük ve samimi dostluklar başaklar için önemlidir. Maddi, manevi bütün problemlerin üzerinden gelebilecek bir dayanıklılıkları vardır. Dostlarına ve eşlerine sadıktırlar ve aile bağlarını koparmayı sevmezler. Genelde duygularına hakim insanlardır. Aşık olmaları, ya da aradıkları insanı bulmaları uzun sürebilir. Kadında zeka, temizlik ve düzen, sade bir güzellik ve samimiyet ararlar. Dramatik sahneler, gözyaşları, onların uzaklaşmasına sebep olur, kaliteli bir beraberlik her şeyden önemlidir. Onlarla kitaplardaki masalsı aşkları yaşayamazsınız. İnce eleyip sık dokuduğundan genelde platonik yaşar. Utangaç tavrı ve çekingenliği onu uygunsuz ilişkiler kurmaktan kurtarır. Bir eşi olması uzun yıllar alsa da, öyle biri olduğunda onu üzen bütün sorunlarda anlayışlı, düşünceli ve müşfik davranacaktır. Ortak yaşamlarına dair hiçbir ayrıntıyı atlamayacak, son derece sahiplenen, güvenilir, çalışkan, yakışıklı, derli toplu, güzel giyinen, başka kadınlara itibar etmeyen, kıymet bilen akıllı, kibar ve düşünceli bir eş olacaktır.

rüyatabirleri com dan alıntıdır

benim kocam başak.

çok geç evlendi(35). neredeyse tek ciddi ilişkisi de benim. çok zor beğenir. mükemmeliyetçidir. düzenlidir. işkoliktir. öyle böyle değil işi mevzuysa beni bile unutur. başak burcu ile birlikteysenin işi resmen kumanızdır. çok sadıktır. gözü dıları kaymaz. çok zor beğenir ama beğendiğini bırakmaz. sağa sola kıyafetlerini saçmaz. dediğim dediktir. sabit fikirlidir. unutkandır. ne kadar aşık da olsa öyle ayağınızı yerden kesecek jestler yapamaz beceremez.

lüksü çok sever. herşeyin en kalitelisini en pahalısını arar. maddiyata önem vermiyorum dese de verir. işleri kötü gitsin uykuları kaçar. fazla konuşmaz. hep bi içine kapalı sinsi tarafı vardır. paylaşma. çok arkadaş edinmez. çok gezmez. aşırı sakin ve dediğim dedik tavrı karşısındakini zorlar. bağırıp çağırsa belki karşılık verip dediğinizi yaptırabilirsiniz ama asla bağırmaz sabırla susar bekler gene de bildiğini okur. çok aşırı ilgi beklemez. kendi de aşırı ilgi veremez zaten. sıkıcı ama güvenilir bir hayat verir.

benimki de basak burcu.. herseyi cok zor begenir. Ama hak yemez. Cok insancildir. Arkadaslarini dostlarini cok sever.. Cok sosyaldir. Derli toplu degildir ama derli toplu olmayi sever. Duzeni cok sever ama duzen yapamaz cunku yaptigi duzenin mukemmel olmasini ister mukemmel olamiyorsa hic yapmaz ama daginikliktan da memnun olmaz. Bu celiski icerisinde yuvarlanir durur. Ben derleyip toplayiveriyorum o memnun gibi. Ama inanilmaz temizdir ve titizdir gercekten. Kaliteyi sever. Bir duskunlugu vardir. olabilenin en kalitesilini secer. Takintilidir, simetri hastasidir. Beni cok sahiplenir cok onem verdigini gosterir, sevgi doludur, guven hissederim ona karsi. Ama oyle guzel sozler soyleyemez, romantik ortamlar yaratir ama dile getirmez, iltifat etmez. Sadece seni seviyorum der bu anlamda. Yok sen hayatimin kadinisin, cok guzelsin vs gibi seyler soylemez.
Dertlerini sorunlarini zor paylasir. Bunlarla ilgili ustelenmedikce hic konusmaz. Kapali bir kutu gibi olur. Benim farketip didiklemem lazim. O zaman acilir o da bazen. Bu tarafi gercekten zor. Sorunlarini kendikendine anlatamaz.

Akrabalarina da cok baglidir. Herkese yardim etmegi sever. Insanlara karsi onyargisizdir. Sanirim en cok bu huyunu seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…