Başak Burcu 24 Ağustos - 23 Eylül Başak burcu bebeği

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.361
34
En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur. Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.

Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Burçlar Anasayfa>>

http://gebelik.org/dosyalar/burclarbasak.html

çok zeki,aktif ve titiz bebekler

oğlumdan biliyorum

doğuştan kavgacı sanki bizim oğlan için söylenmiş şimdiden bıcır bıcır kavgaya tutuşuyor öfleyip püfleyerek

bu yaşında bizi yönetmeye çalışıyor

Son düzenleme:
Benim kızimda başak burcu ve ek olarak çok sabirsız ve tezcanlı. Titizlik zaten tartışılmaz , en belirgin özelliklerinden biri.

Bizimki çok titizde kendine müslüman eli batsın anında onu silecek annem silsin diye dayanamaz

nereye denk gelirse siler koltuk,benim üzerim nere denk gelirse yeter ki ondan çıksın o kir kendi işini kendi görüyor

allahtan ağzı batınca sil diye geliyor yada bir ıslak mendil alıp kendi silmeye çalışıyor

Birde şu huy var kıyafet giydi diyelim yamukluk var veya kolu yukarıda kalmış kıvrılmış düzeltiyim diye işaret ederek bas bas bağırır o düzelene kadar rahat edemez

Yani bir an kızımdan bahsettiniz sandım.
Bu kadar olur. Bu yaz plajda kumda oynuyor haliyle kum bulasıyor ellerine ikide bir gelip temizle anne sil anne diyor silemezsem üzerime siliyor.
Kollar kesinlikle düzgün olacak, pacaları yere değmeyecek, katlanacak uzunsa.
Yemek yerken bir damlası dokulse sil anne der silene kadar yemez yemeğini.
Bugün uykudan uyandi, yemek vardi yer dedim. Bir uyandı mantı koy anne dedi, pişene kadar atarlandı bana 'anne seninle konuşmayacağim artık, şu mantiyi tabağa koy, sana küserim vs vs' mutfaktan yanina gidemedim inanın öyle sabırsız. Bık bık konuşuyor bana salondan. Pişirdim tabağa koydum öyle gittim yanına bir baktım kollarını baglamış, totosunu dönmüş oturuyor tripcan zoraki yedi sonra bir zahmet
Cok zeki, hassas, sezgileri güçlü , uyumlu ve tatlı çocuklar ama bir o kadar zor karakter olarak. Düşünsenize 30 aylık minicik bünyesiyle 10 kulaç laflar ediyor bana.

Bunların titizliğiyle kendilerini koca adam sanmalarıyla işimiz var.

canları sağolsun miniklerin.

bu arada bizimkide 30 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…