• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa Dön Butonu

haydigelgidelim

yeniden başlasııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.548
1.867
198
Bu öneri daha önce yapıldı mı bilmiyorum ve pek bakma fırsatı da bulamadım açıkçası
Forumlarda gezinirken yorumları okuyup aşağıya indiğimizde yukarı çıkana kadar mouse la cebelleşiyoruz resmen
Alışveriş sitelerindeki gibi başa dön butonu sayfanın sağ altında bulunsa ve tıkladığım anda başa dönebilsek..
Teşekkürler şimdiden
:42:

tarayıcıyla mı alakalı bilmiyorum da ben yandex kullanıyorum ve bulundugum sekmenin yanına tıklayınca sayfa başa dönüyor büyük rahatlık :23:

tarayıcıyla mı alakalı bilmiyorum da ben yandex kullanıyorum ve bulundugum sekmenin yanına tıklayınca sayfa başa dönüyor büyük rahatlık :23:
evet bende yandex kullandığımda o özellikten faydalanabiliyordum
fakat sitemizin yukarı butonunu yeni gördüm :17::17:
ama sanki bu alışveriş sitesindekiler gibi aşağı inerken takip etse o yukarı butonuna gelmeden de tıklayıp başa dönebilsek

kuzum bu arada yandex çok fonksiyonlu görünüyor ama bol sorun ve virüs getiren bi tarayıcı bilgin olsun:34:

evet bende yandex kullandığımda o özellikten faydalanabiliyordum
fakat sitemizin yukarı butonunu yeni gördüm :17::17:
ama sanki bu alışveriş sitesindekiler gibi aşağı inerken takip etse o yukarı butonuna gelmeden de tıklayıp başa dönebilsek

kuzum bu arada yandex çok fonksiyonlu görünüyor ama bol sorun ve virüs getiren bi tarayıcı bilgin olsun:34:

aynen canım farkındayım ama wındows 8 uyumlu chrome indiremiyorum hep ingilizce menü şeklinde asabım bozuldu bende yandexe geçtim :19:

Back