BAŞ VE GÖZ AĞRISI

gulbin72

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2024
414
66
41
Hanımlar , yaklaşık 2 gündür şiddetli baş ve göz ağrım var. İlaç da alıyorum pek fazla etki etmiyor. Nefes alırken ağrım oluyor. Dün başımın ve gözümün sol tarafı bugün de sağ tarafta ağrı var. Ağrı olurken gözlerimin arka tarafında cukurluklar oluşuyor. Resmen zonkluyor. Başımı cevirsem bile ağrı oluyor 😥😥Ne yapacağımi şaşırdım.🤔 Tansiyonum da normal seyrine döndü ama ağrım dinmedi. Sebebi ne olabilir? Hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorum.KBB mi , nöroloji mi ya da göz polikliniği mi?

Hanımlar , yaklaşık 2 gündür şiddetli baş ve göz ağrım var. İlaç da alıyorum pek fazla etki etmiyor. Nefes alırken ağrım oluyor. Dün başımın ve gözümün sol tarafı bugün de sağ tarafta ağrı var. Ağrı olurken gözlerimin arka tarafında cukurluklar oluşuyor. Resmen zonkluyor. Başımı cevirsem bile ağrı oluyor 😥😥Ne yapacağımi şaşırdım.🤔 Tansiyonum da normal seyrine döndü ama ağrım dinmedi. Sebebi ne olabilir? Hangi bölüme gideceğimi de bilmiyorum.KBB mi , nöroloji mi ya da göz polikliniği mi?
Bu ağrıyı nerde görsem tanırım bu sinüzit ağrısı. Başınızı öne eğdiğinizde gözleriniz ve alnınız çıkacak gibi oluyor mu?

Bu ağrıyı nerde görsem tanırım bu sinüzit ağrısı. Başınızı öne eğdiğinizde gözleriniz ve alnınız çıkacak gibi oluyor mu?
Çok şükür alında bir şey yok ama basın arka ve orta kısmı ile göz ağrısı var. Normalde sinüzitim yok.🤔 Bu 2-3 günde başladı ağrı. Tansiyondan şüphelendim 14 e 10 olunca ama bugün tansiyon normale döndü . Fakat ağrı dinmedi.

Çok şükür alında bir şey yok ama basın arka ve orta kısmı ile göz ağrısı var. Normalde sinüzitim yok.🤔 Bu 2-3 günde başladı ağrı. Tansiyondan şüphelendim 14 e 10 olunca ama bugün tansiyon normale döndü . Fakat ağrı dinmedi.
Gerilim tipi baş ağrısı da olabilir ben onu da yaşıyorum. Ama genellikle göz ağrısı sinüzitten olur diye biliyorum.

Hayır bu yetmiyormuş gibi bir de kulak çınlaması var 6 aydır. Bunun yanında beyinde iskemik lezyon da var.(Kılcal damar tıkanıklığı)
Baş ve göz ağrısı nedeni kulak çınlaması mi , kılcal damar tıkanıklığı mi anlamadım. KBB uzmanı kulak çınlaması tedavisi yok diyor.🤔
Şimdi bile bayağı çınlıyor. Kafamda ağrı da var. Nedir bu çektiğim ?😥😥😥 Bütün bunlar helikobakteri tedavisi ve ilaçları bittikten sonra başladı.

Allah rızası için kulak biraz dinmez mi? Çın, çın çın. 7/24 çınlıyor. Yeter bıktım artık.😥😥😥
Hakikaten hangisiyle ugrasacagimi şaşırdım. Mideyle mi, bagirsakla mi , siskinlikle mi, pankreas ile mi, kulak ile mi, beyindeki iskemik lezyon ile yeter ya.

Bugün KBB ye gittim. işitme testine gönderdi. Hafif kayıp var. 4 ay önceki testine göre aynı. Çınlama da baş ve göz ağrısı yapmaz dedi. Çene ağrısı , diş ağrısı ve diş çürüğü(ben de ağrı yok ama kökü diş etinde kalan 2-3 tane diş var. Ortadan kırıldıkları için ve de ağrı olmadığı için hastaneye gitmedim.) beyinde iskemik lezyon( kılcal damar tıkanıklığı) bunlar hem çınlama yapar hem de ağrı yapar dedi. Mide ,şişkinlik , göğüste yanma , karında ağrı yetmiyormuş gibi bir de çınlama , baş ve göz ağrısı.

Kafamı yastığa koyduğum gibi başlıyor çınlama ve ağrılar. 3 gündür uyuyamıyorum. :KK43:

X