• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş edemedimm ya offf...

tankolik

c@dıKız
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
78
0
86
Konya
herkese slm ben 17 yaşındayımm bu güne kadar acıya dayanamam diye bikini bölgesinde tüy dökücü krem yada jilet kullandım ama burdaki yorumlarada bakarak acıyı göze aldım ve ağda bantını kullandım veetinki inanılmaz zor oldu ama acıdan değil kendimi sıktım ona dayanıyorum ama alamıyorumm çok uğraştım her yeri aldım ama alt kısım ve dudaklarda ki tüyler öylece kaldı defalarca denedim alamadım imkansız lütfen yardımm edin o kısımları nsl alcamm offf bu yaşta bıktımm tüylerden gerisi nsl gelcek bilmem şimdiden sağolun....(biraz açık yazdım özür dilerim):çok üzgünüm:

herkese slm ben 17 yaşındayımm bu güne kadar acıya dayanamam diye bikini bölgesinde tüy dökücü krem yada jilet kullandım ama burdaki yorumlarada bakarak acıyı göze aldım ve ağda bantını kullandım veetinki inanılmaz zor oldu ama acıdan değil kendimi sıktım ona dayanıyorum ama alamıyorumm çok uğraştım her yeri aldım ama alt kısım ve dudaklarda ki tüyler öylece kaldı defalarca denedim alamadım imkansız lütfen yardımm edin o kısımları nsl alcamm offf bu yaşta bıktımm tüylerden gerisi nsl gelcek bilmem şimdiden sağolun....(biraz açık yazdım özür dilerim):çok üzgünüm:

Tabiiki yazacaksın hayatım burada bizbizeyiz :) Eylos yukarıda yazmış doktor eldiveni ile diye, şöyle yapacaksın canım eldiveni takacaksın eline ondan sonra tüyleri tutam tutam çekeceksin, hem daha az acı oluyor hem temiz oluyor, tabii birazcık uzatman lazım yoksa ele gelmiyor...

önce eldiven le al aralardan
sonrada ağda yap ama git kuoforde aldır daha cabuk biter zaman la acısı azalır daha küçüksün

Daha nasıl bir yol istiyorsun anlamadım ki canım? Eczanelerde xylocain ağrı kesici spray satılıyor sıktıktan sonra 10 dakika his kaybı olur, o zaman acısız bir biçimde halledebilirsin..Hani kulak delerken bir sprey sıkarlar ya bu o sprey işte...

kapar canım makine, kuaföre git bence bi kaç gün sonra nası yapıldığını gör, ve ilk tertemiz yapsın biraz azalsın sonra kendin devam edersin.

kapar canım makine, kuaföre git bence bi kaç gün sonra nası yapıldığını gör, ve ilk tertemiz yapsın biraz azalsın sonra kendin devam edersin.

Ben kuaför konusunda bir şey diyemiyorum çünkü bu yaşıma kadar oraya bu konu için hiç gidemedim :(

Ben kuaför konusunda bir şey diyemiyorum çünkü bu yaşıma kadar oraya bu konu için hiç gidemedim :(

bende 1 kere gittim lise çağlarımda o son oldu ama acıdan gidemedim valla o kadar uğraştırıyo ki o olay gözüm kararmış durumda yani. bi uyuştursam kendimi soluğu kuaförde alıcam. ama ben tüm bacak aldırırken alıştım yani sadece külotla kaldığım için kadının karşısında nolucak bunu da çaıkrtırımmı diyorum nedir:1ninca:

bende 1 kere gittim lise çağlarımda o son oldu ama acıdan gidemedim valla o kadar uğraştırıyo ki o olay gözüm kararmış durumda yani. bi uyuştursam kendimi soluğu kuaförde alıcam. ama ben tüm bacak aldırırken alıştım yani sadece külotla kaldığım için kadının karşısında nolucak bunu da çaıkrtırımmı diyorum nedir:1ninca:

Hahahahaha olabilir tatlım :roflol: Bak uyuşturma konusunda yukarıya bir sprey adı ekledim, çok etkili tavsiye ederim...

hayatım ben epilasyon aletiyle alıyorum kendibi bildim bileli ama çok hassas yerlerde de eldiven kullanıyorum.sakın bir daha jilet ve türevleri vurayım deme , en az 20 gün tertemiz oluyorsun makineyle

Back
X