Baş Dönmesi

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Kızlar birkaç gün içinde KBB veya Nörolojiye gideceğim ama sormak istedim: benim gibi şikayetleri olan ve teşhis konulan var mı?

Başta ağırlık hissi ve ardından izleyen etrafın dönüyor gibi olması, hafif şiddette bir deprem yaşıyormuşum gibi. Özellikle fayans veya kaldırım taşı gibi kareli desenli yerlerde artıyor bu şikayet. Tansiyonla ilgili değil ölçebiliyorum tansiyonumu. Günlük hayatımı etkiliyor

bende bu sorunu yaşıyorum bisüredir kimse cevap yazmamış siz nasıl oldunuz bi çare bulabildiniz mi

Ben ilk nöroloji uzmanına gittim herhangi bir sorun göremedi. Yalnız baş dönmemle birlikte çarpıntı ve soğuk soğuk terlemenin geldiğini duyunca panik atak olabilir dedi.

Bu arada spor aletlerinde çalışırken bugün kulaklarım da çok ağrıdı. Son olarak kbb uzmanına gideceğim o da birşey yok derse artık yapacak birşeyim yok

benimde zaman zaman başımda ağırlık hissiyle beraber ağrım oluyo ve başım dönüyo
ALLAH herkes acil şifa versin

Bugün kbb uzmanına gittim film istedi yarın alacağım bakalım. Sanırım ilk buraya gelsem olurmuş galiba kulakla veya boyunla ilgili yarın belli olacak

Sonucu yazarım siz de çok çeşitli doktorlara gitmek zorunda kalmayın önce kbb ye gidersiniz

Kızlar; şikayetlerim tam olarak şuydu: Baş dönmesi, kulaklarda çınlama, buraya yazmadım ama boynum da ağrıyordu

Çekilen tomografide boynumda düzleşme olduğu tespit edildi. Benim gibi şikayetleriniz varsa tomografi ister doktorunuz. Geçmiş olsun hepimize..

cnm bende aynı şikyetler vardı..baş dönmesi ara araydı ama şiddetlydi..biyere otrmadan durmaydum..kulağımada ağrılar gryrdu..bnde nöroljye gttm tomgrafi flan çektrdm.bnde de ddüzleşme varmş.bna sen ne iş gryosun ki böle olmş dedi..istersen bi fizik tedvye gt dedi..sen naptın..sana ne önerdi????*

Ben ilk nöroloji uzmanına gitmiştim birşey çıkmamıştı sonradan piskatriye sevk etti bn Dr anksiyete bozuklugu teşhisi konulmuştu 1 yıllık tedavi sonucu toparlamıştım kendimi belirtiler aynı tabikide belli olmaz farklı bi rahatsızlıkla olabilir sizinkisi allah acil şifa versin

maalesef büyük ihtimalle "vertigo" çıkacaktır.

yaklaşık 1 yıl önce bu rahatsızlığa yakalandım meniere den de şüphelenildi ama işitme problemim yok Allaha şükür. Vertigo çıktı. O da zaten atak zamanı hayatını karartan ve seni yatağa bağlayan, atak dışında hayatını belli çerçevede sürdürmen gereken bir rahatsızlık. Umarım daha hafif bir sebebi vardır, vertigo değildir. Sonucu lütfen haber ver bana.

Ekleme: çok şanslısın ki vertigo değilmiş. Geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Canım fizik tedaviye git dedi. Fizik tedaviden boyun ve omuz egzersizleri verdiler. Bu arada kendi araştırmalarımla yüzmenin iyi geldiğini öğrendim ve düzenli yüzmeye çalışıoyorum. Bir de ortopedik yastık aldım.

Bu bahsettiklerimi yapıyorum soracaksın baş dönmen bitti mi: hayır tamamen bitmedi. Ama daha az rahatsız ediyor

Bu arada kulak iltihabı da geçirdim o dönemde fena ataklar yaşadım boyunla birleşince. Kendinize dikkat edin aman.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Vertigo kulakla ilgili sanıyorum. Kulağımda iltihap ve ağrı olduğu dönemde şiddetli baş dönmesi yaşamıştım, o geçince biraz hafifledi. Boyundan kaynaklanınca sersemlik oluyor baş dönmesi daha az oluyor vertigoya göre

şifa diliyorum sizin için

kızlar bnde baş dönmesi geçmiyor mide bulantısı var yangın geliyo ve sıtma tutuyo titreme .. için kbb ye gittim ona yönlendirdiler kulaklara boğaza baktılar işitme testine falan soktular herşey normal dedi anksiyete bozukluğu vertigo yazmış teşhise bilmiyorumki napsam daha nörolojiyede mi gitsem yoksa gerçkten psikolojik mi konu bile açtım tekrar =)

Son düzenleme:
kızlar bide doktor kan tahlili yaptırdınmı dedi evet dedim bişi çıkmadı dedim film falan bişi istemedi benden napıcam bilmiyorum ya nereye gitçem daha boynumda ağrı falan yok ama sanki beze gbi şişlik var yan taraflarda sanki tam bezede deil değişik

özge bana seninki biraz panik atak gibi geldi. Benim de bazen oluyor baş dönmesiyle beraber kalabalıklarda korkudan, aynı belirtiler..

cn bende gttm fizik tedvye kas gevsetci ve hareketler verdi ilk zamanlar braz uygladm...sonrasında allah kerim...ama baş ağrım çok oluyo bnm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…