Kızlar birkaç gün içinde KBB veya Nörolojiye gideceğim ama sormak istedim: benim gibi şikayetleri olan ve teşhis konulan var mı?
Başta ağırlık hissi ve ardından izleyen etrafın dönüyor gibi olması, hafif şiddette bir deprem yaşıyormuşum gibi. Özellikle fayans veya kaldırım taşı gibi kareli desenli yerlerde artıyor bu şikayet. Tansiyonla ilgili değil ölçebiliyorum tansiyonumu. Günlük hayatımı etkiliyor
Kızlar; şikayetlerim tam olarak şuydu: Baş dönmesi, kulaklarda çınlama, buraya yazmadım ama boynum da ağrıyordu
Çekilen tomografide boynumda düzleşme olduğu tespit edildi. Benim gibi şikayetleriniz varsa tomografi ister doktorunuz. Geçmiş olsun hepimize..
Kızlar birkaç gün içinde KBB veya Nörolojiye gideceğim ama sormak istedim: benim gibi şikayetleri olan ve teşhis konulan var mı?
Başta ağırlık hissi ve ardından izleyen etrafın dönüyor gibi olması, hafif şiddette bir deprem yaşıyormuşum gibi. Özellikle fayans veya kaldırım taşı gibi kareli desenli yerlerde artıyor bu şikayet. Tansiyonla ilgili değil ölçebiliyorum tansiyonumu. Günlük hayatımı etkiliyor
cnm bende aynı şikyetler vardı..baş dönmesi ara araydı ama şiddetlydi..biyere otrmadan durmaydum..kulağımada ağrılar gryrdu..bnde nöroljye gttm tomgrafi flan çektrdm.bnde de ddüzleşme varmş.bna sen ne iş gryosun ki böle olmş dedi..istersen bi fizik tedvye gt dedi..sen naptın..sana ne önerdi????*
maalesef büyük ihtimalle "vertigo" çıkacaktır.
yaklaşık 1 yıl önce bu rahatsızlığa yakalandım meniere den de şüphelenildi ama işitme problemim yok Allaha şükür. Vertigo çıktı. O da zaten atak zamanı hayatını karartan ve seni yatağa bağlayan, atak dışında hayatını belli çerçevede sürdürmen gereken bir rahatsızlık. Umarım daha hafif bir sebebi vardır, vertigo değildir. Sonucu lütfen haber ver bana.
Ekleme: çok şanslısın ki vertigo değilmiş. Geçmiş olsun...
kızlar bnde baş dönmesi geçmiyor mide bulantısı var yangın geliyo ve sıtma tutuyo titreme .. için kbb ye gittim ona yönlendirdiler kulaklara boğaza baktılar işitme testine falan soktular herşey normal dedi anksiyete bozukluğu vertigo yazmış teşhise bilmiyorumki napsam daha nörolojiyede mi gitsem yoksa gerçkten psikolojik mi konu bile açtım tekrar =)
Canım fizik tedaviye git dedi. Fizik tedaviden boyun ve omuz egzersizleri verdiler. Bu arada kendi araştırmalarımla yüzmenin iyi geldiğini öğrendim ve düzenli yüzmeye çalışıoyorum. Bir de ortopedik yastık aldım.
Bu bahsettiklerimi yapıyorum soracaksın baş dönmen bitti mi: hayır tamamen bitmedi. Ama daha az rahatsız ediyor
Bu arada kulak iltihabı da geçirdim o dönemde fena ataklar yaşadım boyunla birleşince. Kendinize dikkat edin aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?