Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandığıniz ilaç var mı? Ben ilaç kullanırken ayakta duramiyordum. Duvara tutunarak elimi yüzümü yıkıyordum.Allah a çok şükür o günler geride kaldı.Arkadaşlar bu sira cok dazla yer sanki ayaklarımın altında kayıyormuş hissi yaşıyorum panik atağa mı bağlı anlamadım
Su içmek gaz mı ediyor belki o baş döndürür ne alaka diyeceksinizŞimdi biraz size acayip gelecek ama su içerken basim dönüyor. Sebebi ne olabilir
benim bi ara aşiri baş dönmem oldu duvarlara yapişiyodum yürürken doktora gittim troitten tut kulaklara kadar baktilar hix bişey çıkamadı. kanima baktirdim sadece D Vitamin eksikligi cikti yani hiç yok gibiydi vitamin içtim gecti gitdi. belki sendede d vitamin eksikligi var.Arkadaşlar bu sira cok dazla yer sanki ayaklarımın altında kayıyormuş hissi yaşıyorum panik atağa mı bağlı anlamadım
Mide ilacı ya da başka ilaç kullanıyorsan baş dönmesi yapar. Ben acayip olmuştum. Ayakta duramıyordum. KBB kristal testi yaptı. Kristallerin sağlam dedi. Bir hafta 10 gün böyle devam sonra geçti. Şimdi 3 aydır bir saniye bile dinmeyen kulak çınlaması var. 7/24 çınlıyor. Hepsi helikobakteri tedavisiyle başladı.Benimde bas dönmelerim basladi noluyor bana anlamiyorum
Gulbincim kulak çınlaması bendede oldu bi ara kendi kendine geçtiMide ilacı ya da başka ilaç kullanıyorsan baş dönmesi yapar. Ben acayip olmuştum. Ayakta duramıyordum. KBB kristal testi yaptı. Kristallerin sağlam dedi. Bir hafta 10 gün böyle devam sonra geçti. Şimdi 3 aydır bir saniye bile dinmeyen kulak çınlaması var. 7/24 çınlıyor. Hepsi helikobakteri tedavisiyle başladı.
Bu öyle böyle değil . 3 ay oldu bir saniye bile durmuyor. Okul zili gibi cinliyor. Doktora gittim . Bir bitkisel ilaç verdi. Bir ay kullan dedi. Ben anca 10 gün kuklanabildim.O da geçip geçmeyeceği için garanti vermedi. Ya kendi kendine geçer ya da onunla yaşamaya devam edeceksin dedi.Gulbincim kulak çınlaması bendede oldu bi ara kendi kendine geçti
Sizinki ilaçla mi geçtiAyy üzüldüm ilaç ise yaramadı ozaman
Anti tpo nuza baktirdinizmi hasimato da bu rahatsızlıklar oluyormusSizinki ilaçla mi geçti
Antitpo ya baktirmadim. Doktor bunları istemese biz nerden bilelim böyle bişey olduğunu. 10 defa ayrı ayrı doktorlara gittim bu 3 ay içerisinde. Kimse bundan ya da gizli şekerden bahsetmedi.(Dün bir arkadaş gizli sekerininolctun mu diye sordu. Normal şekerin iyi. Gizli şekerde varmış. Yeni ogredim ama hiç bir doktor bundan bahsetmedi)Yok benim kendi kendine geçti canım şuan basdonmem ve migde bulantim oluyor dün duştayken başım döndü çok korktum düşüncem
Anti tpo nuza baktirdinizmi hasimato da bu rahatsızlıklar oluyormus
Canım bende aynıyım anti tpo 1300 çıktı ama hala henüz doktora gitmedimEvet haklısın bende tesadüfen öğrendim doktorlar sadece tsh lara bakıp troidler normal diyordu alerji için gittiğim doktor baktirdi ona haşimato olduğumu öğrendim oda halsizlik bitkinlik vs yapıyormuş
Ben gittim canım bana ilaç vermedi tsh lar normal olduğu için beslenmeme dikkat etmemi ve 3 ayda bir tsh lere baktirmami soylediCanım bende aynıyım anti tpo 1300 çıktı ama hala henüz doktora gitmedim