anksiyete yapıyor genlde bende de var bayılacak gibi oluyorum bulantı, baş dönmesi, soguk ter, offÖncelikle herkese sağlıklı günler. Benim derdim hiç bitmiyor rabbim beterinden saklasın. Son bir yıldır belli araliklarla bir hafta süren baş dönmem var. Hayattan resmen soğuttu. Daha önce mra girdim üc tane kılcal damar tıkalı çıktı. Doktor baş dönmesi ağrı yapmaz demisti. Ama bu baş dönmelerim neden oluyor? Başım dönüyor midem bulaniyor. Yeniden nörolojiye randevu aldım ayrıca kbb icin gidecegim. Aşırı stresli bir hayatım var anksiyete mi diyeceğim ama böyle bir hafta baş dönmesi olur mu? Lütfen böyle olan varda aranizda bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Evet cnm aynı dediğin gibi oluyorum. Bir anda baş dönmesi ter bir anda sanki bayginlik geciriyorumanksiyete yapıyor genlde bende de var bayılacak gibi oluyorum bulantı, baş dönmesi, soguk ter, off
Merhaba 15 yaşındaki kizimda 3 aydırbaş dönmesi mide bulantısı ve baş ağrısı var karın ağrısı parmaklarda karincalanma oluyor bizde gitmediğimiz bölüm yaptirmadigimiz test kalmadı bisey çıkmıyor psikiyatri birsey demedi siz nasil oldunuzÖncelikle herkese sağlıklı günler. Benim derdim hiç bitmiyor rabbim beterinden saklasın. Son bir yıldır belli araliklarla bir hafta süren baş dönmem var. Hayattan resmen soğuttu. Daha önce mra girdim üc tane kılcal damar tıkalı çıktı. Doktor baş dönmesi ağrı yapmaz demisti. Ama bu baş dönmelerim neden oluyor? Başım dönüyor midem bulaniyor. Yeniden nörolojiye randevu aldım ayrıca kbb icin gidecegim. Aşırı stresli bir hayatım var anksiyete mi diyeceğim ama böyle bir hafta baş dönmesi olur mu? Lütfen böyle olan varda aranizda bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Kulak burun boğaz a gittiniz mi ablamdan cok duyuyorum kulak kristallerim den dolayı başım dönüyor der sürekli son durumunuz nedirÖncelikle herkese sağlıklı günler. Benim derdim hiç bitmiyor rabbim beterinden saklasın. Son bir yıldır belli araliklarla bir hafta süren baş dönmem var. Hayattan resmen soğuttu. Daha önce mra girdim üc tane kılcal damar tıkalı çıktı. Doktor baş dönmesi ağrı yapmaz demisti. Ama bu baş dönmelerim neden oluyor? Başım dönüyor midem bulaniyor. Yeniden nörolojiye randevu aldım ayrıca kbb icin gidecegim. Aşırı stresli bir hayatım var anksiyete mi diyeceğim ama böyle bir hafta baş dönmesi olur mu? Lütfen böyle olan varda aranizda bilgilerini paylaşırsa sevinirim
Benim de hic gecmiyor bir de nabzim hep yüksek ve çarpıntım çok. Kan tahlilimde kötü kolestrolüm yüksek çikti kardiolojiye gittim bu seferde kalp ön mitral kapakta hafif çökme çıktı resmen hayatım alt üst. Hele bu carpinti beni mahvediyorMerhaba 15 yaşındaki kizimda 3 aydırbaş dönmesi mide bulantısı ve baş ağrısı var karın ağrısı parmaklarda karincalanma oluyor bizde gitmediğimiz bölüm yaptirmadigimiz test kalmadı bisey çıkmıyor psikiyatri birsey demedi siz nasil oldunuz
Yarın ona gideceğim baş dönmesi bir yana çarpintim nabzım yüksekKulak burun boğaz a gittiniz mi ablamdan cok duyuyorum kulak kristallerim den dolayı başım dönüyor der sürekli son durumunuz nedir
Çok geçmiş olsunYarın ona gideceğim baş dönmesi bir yana çarpintim nabzım yüksek
Tsk ederimÇok geçmiş olsun