- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
-
25 günde bir mi adet oluyorsun? Yumurtlama tarihin ne zamandıki.Belirtiler öyle hemen başlamıyor aslında ama ...Kizlar sat 2 nisan.bugun dun ilj kez bas donmesi ve mide bulanmasi yasadim.bat 27 ya ya 28 nisan.diger yasadigim belirtiler hep ayni yasadijlarim kasik agrisi fln.birde cok acikiyorum.ilk kez de su kirpik karismasi olayini yasiyorum.alt kirpigim uste ust kirpigim alta iniyo karisiyolar bu sebeple.yuzumde sadece adet zamani sivilce olurdu.simdi sivilce cikiyo ve kurumuyo.birde adet gunu bas agrim olurdu simdi hep basim agriyor her ay kendimi dinliyorum ne olcam boyle bilmiyorum
Ay canim oyle deme olsa keske olmuyo valla.bu sefer hic dusunmucem diy ama bi kulagimim belirti ararken buluyom kendimi.haklisin aslinda hamile kalanlarin belirtilerini okuyunca ve yasayinca hemen umitleniyom iste.Ya kusura bakmayın kimseyi rencide etmek için söylemiyorum ama yapmayın böyle arkadaşlar bu tip şeyler insanın psikolojisini bozar yok kirpik karisiyomus falan. Adet gününüze bir hafta kalmış bu konuyu dunyanizin merkezine koymayın işinize gücünüze bakın eglenin bir hafta sonra kan verin herşey ortaya çıkar. İnşallah sağlıkla gelsin.
13 nisandi canim25 günde bir mi adet oluyorsun? Yumurtlama tarihin ne zamandıki.Belirtiler öyle hemen başlamıyor aslında ama ...
Evet canim cogu zaten dedigin gibi psikolojikti ama bas donmesi belki de tansiyondan flndir demi o da olabilirCanim belirtiler hamilelik belirtisi ya da degil.
Belki de psikolojik.
Hamileligi cok isteyen cogu kadin bu tarz psikolojik seyler yasiyor malesef.
Yani diyecegim; ne desek bos.
Bekleyeceksin
Adetin gecikirse kan testi yapacaksin
Pozitif cikarsa hamilesin
Bitti.
Simdiden kendini yeme lutfen.
Ins tez zamanda olur
Ay kuzum.Evet canim cogu zaten dedigin gibi psikolojikti ama bas donmesi belki de tansiyondan flndir demi o da olabilir
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik geçirirsin önemli olan o , o yüzden akışına bırak :)13 nisandi canim
İnsallah canim ya sagolasinAy kuzum.
Ins hamilesindir kiz ne diyim
Ama herkesin basi donebilir zaman zaman unutma
Cok kafaya takma bekle bakalim
Haklisin canim.amin insallah isteyen herekese nasip olsun insallahİnşallah hayırlı zamanda hayırlı bir gebelik geçirirsin önemli olan o , o yüzden akışına bırak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?