How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bas donmesi yasadim ve hemen acaba dedim

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar sat 2 nisan.bugun dun ilj kez bas donmesi ve mide bulanmasi yasadim.bat 27 ya ya 28 nisan.diger yasadigim belirtiler hep ayni yasadijlarim kasik agrisi fln.birde cok acikiyorum.ilk kez de su kirpik karismasi olayini yasiyorum.alt kirpigim uste ust kirpigim alta iniyo karisiyolar bu sebeple.yuzumde sadece adet zamani sivilce olurdu.simdi sivilce cikiyo ve kurumuyo.birde adet gunu bas agrim olurdu simdi hep basim agriyor her ay kendimi dinliyorum ne olcam boyle bilmiyorum

Kizlar sat 2 nisan.bugun dun ilj kez bas donmesi ve mide bulanmasi yasadim.bat 27 ya ya 28 nisan.diger yasadigim belirtiler hep ayni yasadijlarim kasik agrisi fln.birde cok acikiyorum.ilk kez de su kirpik karismasi olayini yasiyorum.alt kirpigim uste ust kirpigim alta iniyo karisiyolar bu sebeple.yuzumde sadece adet zamani sivilce olurdu.simdi sivilce cikiyo ve kurumuyo.birde adet gunu bas agrim olurdu simdi hep basim agriyor her ay kendimi dinliyorum ne olcam boyle bilmiyorum
25 günde bir mi adet oluyorsun? Yumurtlama tarihin ne zamandıki.Belirtiler öyle hemen başlamıyor aslında ama ...

Ya kusura bakmayın kimseyi rencide etmek için söylemiyorum ama yapmayın böyle arkadaşlar bu tip şeyler insanın psikolojisini bozar yok kirpik karisiyomus falan. Adet gününüze bir hafta kalmış bu konuyu dunyanizin merkezine koymayın işinize gücünüze bakın eglenin bir hafta sonra kan verin herşey ortaya çıkar. İnşallah sağlıkla gelsin.

Canim belirtiler hamilelik belirtisi ya da degil.

Belki de psikolojik.

Hamileligi cok isteyen cogu kadin bu tarz psikolojik seyler yasiyor malesef.

Yani diyecegim; ne desek bos.
Bekleyeceksin
Adetin gecikirse kan testi yapacaksin
Pozitif cikarsa hamilesin
Bitti.
Simdiden kendini yeme lutfen.
Ins tez zamanda olur

Ya kusura bakmayın kimseyi rencide etmek için söylemiyorum ama yapmayın böyle arkadaşlar bu tip şeyler insanın psikolojisini bozar yok kirpik karisiyomus falan. Adet gününüze bir hafta kalmış bu konuyu dunyanizin merkezine koymayın işinize gücünüze bakın eglenin bir hafta sonra kan verin herşey ortaya çıkar. İnşallah sağlıkla gelsin.
Ay canim oyle deme olsa keske olmuyo valla.bu sefer hic dusunmucem diy ama bi kulagimim belirti ararken buluyom kendimi.haklisin aslinda hamile kalanlarin belirtilerini okuyunca ve yasayinca hemen umitleniyom iste.

Canim belirtiler hamilelik belirtisi ya da degil.

Belki de psikolojik.

Hamileligi cok isteyen cogu kadin bu tarz psikolojik seyler yasiyor malesef.

Yani diyecegim; ne desek bos.
Bekleyeceksin
Adetin gecikirse kan testi yapacaksin
Pozitif cikarsa hamilesin
Bitti.
Simdiden kendini yeme lutfen.
Ins tez zamanda olur
Evet canim cogu zaten dedigin gibi psikolojikti ama bas donmesi belki de tansiyondan flndir demi o da olabilir

Back