• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bas donmesi ve sersemlik

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
688
İstanbul/Antalya
Dunden beri surekli devam eden bir bas donmem var boyle bayilacak gibi goz kararmasi gibi degil anlatamiyorum da gozlerde bulanma gibimi desem saga dogru bir kayis sersemlik hissi ama kesilmiyor gidip gelmiyor hep var

3.5 aylik bebegim var uykusuzum ramazanin giriptw sahur hazirligi felan derken daha da uykusuz kaliyorum kizimda geceleri sıkıntılı bunu yasayan oldumu qranizda uykusuzluktanmi baska bir seyimmi var

Hayir tutmuyorum ama kizim ve esim tutuyor onlar icin kalkip hazirlik yapiyorum o saate kadar da uyuyamiyorum adam akilli yat kalk seklinde
E yorgunluktan bu haller. Eşiniz oruç tutabilecek kadar sağlıklıysa kendi hazırlasın. Lohusa sayılırsınız hala. Siz sadece bebeğiniz icin uyanın geceleri. Siz dinleneceksiniz ki güzel güzel sütünüz olsun. Bebeğe de güzelce bakabilin.

Hayir tutmuyorum ama buyuk kizim ve esim tutuyor onlar icin kalkip hazirlik yapiyorum o saate kadar da uyuyamiyorum adam akilli yat kalk seklinde
Esin kendince hazirlasa bu sefer aklınız kizinizda kalacak ...Allah yardımcın olsun. Gündüz uyusaniz bebekle şöyle bir iki saat.

Esim kendi hazirlar sagolsun masqyi mutfagi o topluyor ama kizima kiyamiyorum beni istiyor 13 yasinda gozunu acip yiyemiyor ben olmayincada hic kalkmak istemiyor herseyi yemiyor sahurda aile olarak masada olalim istiyor onemli degil sen uyu anne diyincede hic kiyamiyorum annelik zor zannaat

Esin kendince hazirlasa bu sefer aklınız kizinizda kalacak ...Allah yardımcın olsun. Gündüz uyusaniz bebekle şöyle bir iki saat.
Aynen dediginiz gibi cocuk baski kurmuyor qma ben biliyorum kiyamiyorum
Artik bunu yapicam sanirim iste ondada cok uyuyan bir bebek degil evi topla yemek yap ugrasiyor evimde kocaman

Aynen dediginiz gibi cocuk baski kurmuyor qma ben biliyorum kiyamiyorum
Artik bunu yapicam sanirim iste ondada cok uyuyan bir bebek degil evi topla yemek yap ugrasiyor evimde kocaman
Bir ay evi obemsemeyin, iki çocuklu kadinsiniz yaşam alanı düzgün olsun yeter. Öğle gibi bir iki saat uyuyun toparlarainiz inşallah.

Bir ay evi obemsemeyin, iki çocuklu kadinsiniz yaşam alanı düzgün olsun yeter. Öğle gibi bir iki saat uyuyun toparlarainiz inşallah.
Insallah 38yasinsayim hayatimda hic yasamadim boyle bisey kizim 3.5 aylik masallah 7 kilo surekli kucakta tasinmakta istiyor e yasimda var 25teki gibi olmuyormus heryerim agriyor qylardir ilacta parol bir ise yaramiyor birde bu ve bebek buyuk kizimlada ilgilenmem gerek ev is derken agir geldi saniyorum oyle umit ediyorum

Ben 32 yaşında inanın sizden beterim yaşlar 4 ve 1 ...inanın çok yoruluyorum 😞

Merhabalar bende
Dunden beri surekli devam eden bir bas donmem var boyle bayilacak gibi goz kararmasi gibi degil anlatamiyorum da gozlerde bulanma gibimi desem saga dogru bir kayis sersemlik hissi ama kesilmiyor gidip gelmiyor hep var

3.5 aylik bebegim var uykusuzum ramazanin giriptw sahur hazirligi felan derken daha da uykusuz kaliyorum kizimda geceleri sıkıntılı bunu yasayan oldumu qranizda uykusuzluktanmi baska bir seyimmi var
Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum malesef, odaklanma sorununuz varmı acaba

Tamamenn yorgunluk ve uykusuzluktan canım. Gün içinde bebeginle beraber uyumaya calis. İcim rahat etmiyor diyosan kan tahlili ver. Ama ben defalarca uykusuzluktan hastanelik oldum tansiyonum da düşüyordu. Baş donmelerin sırasında tansiyonunu ölç mutlaka

Back