bas dönmesi ve doktorlarin yalnis meslek secimi/TEKRAR KONU

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
389
73
34
Bugun aile hekimi olan ama sadece hava atmak icin doktor olan, insanin karsisinda sinir krizi gecirdim, goz yaslarimi tutamadim. Tam bir haftadir yatiyorum, gozlerimi acamiyorum yorgunluktan bas dönmesi, migde bulantisi ve yorgunluk. Pazartesi doktora gittim, bircok sey olabilir dedi. Carsamba icin rabdevu verdi kan alinacan vs. Sali gunu benim bas donmelerim artti, dönme dolapta gibi oluyorum hor kac saniye suruyor geciyor, sanki net göremiyorum, bulantim var. Kan aldirmaya gittim, arabayla gidiyorum, aklimda surekli bayilirsam kaza olur diye geciyor ama elimde yapacak biseyim yok. Neyse gittim anlattim kulak burun bogazciya git dedi, termin almadi bana neymjs "COK ACIL DURUM YOKMUS". Bu doktorlar nezaman insani ciddiye aliyorlar anlamiyorum, bayilmakmi lazim yada illa kan icindemi olmak lazim anlamiyorum gercekten. Bana stresin vatdir falan dedi ya, sonrada sinirim bozulunca haklida cikardi kendini, bak sinirlerin bozuk senin dedi.
kulak burun bogazci sonra tehsis koydu, kullagimdaki kristaller yerinde degilmis (türkcesi), belki baska arakadaslarda ayni sorunu yasarsa diye yaziyorum. Gercekten berbap bisey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…