- 3 Nisan 2024
- 75
- 21
- 3
- 22
- Konu Sahibi angel12334
-
Daha 7 gün olmuş ilişki yaşayalı bu kadar erken belirti olmazKizlar merhaba. Bas donmesi yasayip hamile oldugunu oyrenen varmi? Benim adetime 2 hafta kaldi o yuzden test yapamiyorum. Iliskinin 7 ci gunundeyim 3 gundur ara ara kasik agrilarim oluyor buna belde dahil bugünse bas donmesiyle uyandim ve cok agriyor halsizim. Gebelik ola bilirmi sizce bu kadar erken belli olurmu ? Lutfen yardim edin
Bilmiyorumki benimkide bir umut işte. Boyle erken belirti yasayanlarda vardir umarimDaha 7 gün olmuş ilişki yaşayalı bu kadar erken belirti olmaz
Genelde 28 gun olurdu son 2 aydir 26 gun olduAdet döngünüz kaç gün?
Anladım, adetinize 2 hafta kala yumurtlama dönemindesinizdir zatenGenelde 28 gun olurdu son 2 aydir 26 gun oldu
Uygulamada 17 Nisani gösteriyordu yumurtalama gunu olarak. Bilmiyorumki kafam karisdi benimdeAnladım, adetinize 2 hafta kala yumurtlama dönemindesinizdir zaten
Takvimler sizin ne zaman yumurtladığınızı bilmezler. Ortalama bir tahmin verirler. Yumurtlama zamanınızı öğrenmek istiyorsanız ovulasyon testleriyle yapabilirsiniz bunu.Uygulamada 17 Nisani gösteriyordu yumurtalama gunu olarak. Bilmiyorumki kafam karisdi benimdeHamile kalmayi cok istiyorum Allah herkese nasib etsin
Ola bilir bugun 2 ci gun basim hala agriyor sol kasikda sancim agrim var basim donuyo yumurtlama gununde hic biyle olmadim onun icin sordum kizlar yinede tesuekkur ederim hamile olursam ki insAllah yanilmam yazicam buraya mutlakTakvimler sizin ne zaman yumurtladığınızı bilmezler. Ortalama bir tahmin verirler. Yumurtlama zamanınızı öğrenmek istiyorsanız ovulasyon testleriyle yapabilirsiniz bunu.
Adete 2 hafta kala gebelik olmaz 26 günlük bir adet döngüsünde.
Yaptiricam ben birde pragesteron kullaniyorum vaginadan belki ondandir cok artmish ola bilir (3aydir kullaniyorum)kan tahlili yaptırın bazı vitamin eksikleriniz olabilir. regle iki hafta kala yumurtlama dönemidir gebelik belirtileri en erken yumurtlamadan 12 gün sonra başlayanı gördüm ben.
olabilir. zaten bunların çok uzun süre kullanılması iyi değil diye biliyorum ben.Yaptiricam ben birde pragesteron kullaniyorum vaginadan belki ondandir cok artmish ola bilir (3aydir kullaniyorum)
olabilir. zaten bunların çok uzun süre kullanılması iyi değil diye biliyorum ben.
Bugunde pembe akintim oldu yyerlesme ola bilirmiOla bilir bugun 2 ci gun basim hala agriyor sol kasikda sancim agrim var basim donuyo yumurtlama gununde hic biyle olmadim onun icin sordum kizlar yinede tesuekkur ederim hamile olursam ki insAllah yanilmam yazicam buraya mutlak
olabilir ama belirtiler genelde zaten yerleşmeden sonra başlar. regliniz de başlıyor olabilirBugunde pembe akintim oldu yyerlesme ola bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?