• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş döndüren bir koku önerebilecek olan var mı kızlar? Kendimi seksi hissedebileceğim

Orjinall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
59
1
36
İstanbul
Kızlar Şöyle baş döndüren bir koku öneriniz varmı? Öyle bir parfüm olsun ki o koku üzerimdeyken kendimi seksi hissedebileyim.

hipnoz kullanıyorum yıllardır süper,zaten afrodizyak etkili öneririm.doldurma kullanıyorum gerçeğini aldım hiç kalıcı değildi tenime uymadı sanırım dp den dolduruyorum

hipnoz kullanıyorum yıllardır süper,zaten afrodizyak etkili öneririm.doldurma kullanıyorum gerçeğini aldım hiç kalıcı değildi tenime uymadı sanırım dp den dolduruyorum

hypnose çok çekici erkekler de beğeniyor bu parfümü tavsiye ederim

canım bende kullandım ama çok ağır geliyo bana erkek arkadaşımda beğenmiyor başka önerin var mı?

ayrıca hypnotic poison'ın eau sensualle versiyonu da çok seksi bi kokudur, baş döndürür :12:
ama hypnoticler 25 yaş altına ağır kaçan kokulardır, onu da belirteyim :34:

euphoria kullanıyorum ben yıllardır. çok beğeniyorum, nişanlım da bayılıyor. bi kokusuna bak derim ben. D&P'den alacağına orijinal parfümleri ucuza satan yerlerden al. ben bahçeşehir pazarından alıyorum. kapaksız ve çizik şişelerde oluyor genelde ama o yüzden ucuz.

Merhaba, bana kalırsa gerçekten erkekleri cezbeden bir koku varsa o da chopard wish dir.Ne zaman bu parfümü sıksam birisi benimle tanışmaya çalışır. Biraz kokusu ağır gelebilir , fakat önümüz kış mutlaka denemelisin.

Back