Acaba en son care olarak beyin ameliyatıyla normal bir hayat yaşayabiliyorlar mıMerhaba. Yakın bir arkadaşımın bebeğinin bılgıldağı erken kapanmıştı, baş çevresi alt sınırdaydı. Gerçekten bakınca bebek gibi değil de yetişkin gibi duruyordu baş vücut oranı. Doktor sürekli baş çevresi takibi yaptırmalarını söylemişti. Baş çevresi büyümezse ameliyatla bıngıldak kemiğini ayıracaklarını söylemiş beynin rahat büyümesi için. Daha başka ayrıntı bilmiyorum ama hiçbir müdahaleye gerek kalmadan bebek iki yaşına geldi, baş vücut oranı çok normal görünüyor ve hiçbir zeka problemi yok.
Tıbben yapılması gerekenleri yapıp içinizi ferah tutun, bebeğinizin en güzel zamanlarını endişelenerek kaçırmayın. İnşallah hiçbir şeyi yoktur bebeğinizin. Allah yardımcınız olsun.
Ben de bunu ümit ediyorum. Hic büyümemis olma gercegi cok endise veriyor. Cok hareketli bebegim genelde uğrasıyor doktoru ölcerken. Umarım söylediginiz gibidir. Dünden beri tüm olasılıkları düsünüyorum.Bir önceki ay yanlış ölçülmüş olmasın?
Merhaba umarım görürsünüz nasıl oldu bas çevre buyumeniz2 ay üstüste 5 aylık oğlumun bas cevresi 41 cm cıktı, beyin emarı cekildi, hersey normal ancak gelecek ayda büyümezse korkusuyla mahvoldum. Bıngıldagı 1-1,5 cm gb birseymis, erken kücüldü zaten cok korkuyordum . D vitaminine devam et dedi doktor. Böyle birsey yasayıp da sonucları iyi olan birileri varsa lütfen bana yazsın, nefesimin kesildigini hissediyorum
Hanfendi şuan durumunuz nedir bende aynısını yaşıyorum2 ay üstüste 5 aylık oğlumun bas cevresi 41 cm cıktı, beyin emarı cekildi, hersey normal ancak gelecek ayda büyümezse korkusuyla mahvoldum. Bıngıldagı 1-1,5 cm gb birseymis, erken kücüldü zaten cok korkuyordum . D vitaminine devam et dedi doktor. Böyle birsey yasayıp da sonucları iyi olan birileri varsa lütfen bana yazsın, nefesimin kesildigini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?