Tşk ederim annenize de geçmiş olsun birşey öğrenirsek haberleşelimvertigo yazınca,hemen damladım.benim annem yaklaşık 10 yıldır,bu hastalığı çekiyor.ilaç kullanıyor düzenli,olarak.eskiden daha sık atak geçirirdi,şimdi seyrekleşti.ya da daha hafif atlatıyor.
athena gökhan,bir programda bahsetmişti,vertigom var diye.bir ara ona bile yazmayı düşündüm,nasıl başa çıkıyor diye.ama cevap vermez diye cesaret edemedim.malum ünlüler,son tedavilerden ,daha fazla haberdar oluyorlar.tedavi olup,tamamen atlatan ya da kontrol altında tutabilen varsa,ben de bilgi almak isterim.
konuyu takipteyim.size de çok geçmiş olsun.
Çok sevinirim çok tşk ederim ben doktoruma sordum bunu ameliyatı yok maalesef dedi ama akıl akıldan üstündürAnnem de bir kez atak geçirdi,ilaç kullanıyor ama eşimin halası sanırım operasyonda geçirdi çünkü onun hayatını bayağı olumsuz etkiliyordu.Bugün sizin için irtibata geçip nasıl olduğunu sorabilirim.
Geçmiş olsun.
Sizede geçmiş olsun benimkini stres ve uykusuzluk tetikliyor zaten geçen ay da tüp bebek tedavisi görmüştümBende de var bu rahatsizlik ve tetikleyen tek sey rüzgarlı hava, eğer şapka takmadan ruzgarli havada kalirsam hemen baslar ve yerimden kalkamiyorum ama bir ilaci var onu icince birkaç güne toparliyorum.
Çok tşk ederimgeçmiş olsun çok duyuyorum çevreden
Allah acil şifalar versin
Halamıza baştan beri ameliyat olması söylendi ayrıca ataklarına ek olarak bayılma ve denge problemi de yapıyormuş,yürümekte zorlanıp düşüyormuş,belki farklı bir sıkıntı diyeceğim ama bize vertigo dendi,geçmiş olsun demek için aradığımızda uzun süre telefonla konuşması yasak denmişti oradan da net hatırlıyorum.Yine de bilgi sahibi olup yazarım yanlış da biliyor olabilirim.Tekrar geçmiş olsunÇok sevinirim çok tşk ederim ben doktoruma sordum bunu ameliyatı yok maalesef dedi ama akıl akıldan üstündür
Olabilir aslında bendekinin kaynağı darbe ilk evliliğimde koca kişisi birkaç kez şiddet uygulamıştı bana birisindede attığı şamar kulağıma geldi o gün bugün bende sıkıntı var önceleri ince sesleri duyma yeteneğimi kaybettim sonra da bu ataklar başladı başlarda çok hafif atlatıyordum ama artık ağırlaşmaya başladıHalamıza baştan beri ameliyat olması söylendi ayrıca ataklarına ek olarak bayılma ve denge problemi de yapıyormuş,yürümekte zorlanıp düşüyormuş,belki farklı bir sıkıntı diyeceğim ama bize vertigo dendi,geçmiş olsun demek için aradığımızda uzun süre telefonla konuşması yasak denmişti oradan da net hatırlıyorum.Yine de bilgi sahibi olup yazarım yanlış da biliyor olabilirim.Tekrar geçmiş olsun
Elleri kırılsın,şimdi kendine şamar atıyordur İnşallah.Olabilir aslında bendekinin kaynağı darbe ilk evliliğimde koca kişisi birkaç kez şiddet uygulamıştı bana birisindede attığı şamar kulağıma geldi o gün bugün bende sıkıntı var önceleri ince sesleri duyma yeteneğimi kaybettim sonra da bu ataklar başladı başlarda çok hafif atlatıyordum ama artık ağırlaşmaya başladı
Her atakta bende aynı şeyi söylüyorum Allah a havale ettim ama bu sıkıntı geçecek gibi değil stresten uzak dur diyor hep doktorum ama bu imkansız ta o zamanlarda demişti stresten uzak durmazsan duyma olayın tamamen bitecek diye şimdi bu vertigo artınca korkmaya başladımElleri kırılsın,şimdi kendine şamar atıyordur İnşallah.
Her halükarda çok şey götürdüler sağlık da cabası,neyse ki kurtulmuşsunuz.
İnşallah bu sıkıntıdan da bir an evvel kurtulursunuz.
Yazdığınızı okur okumaz sordum medikallere ama yok hiç duymadık dediler nereden bulabilirim acabaBir tanıdığımız konyada Kazım Çayır a gitti sonra düzeldi gerçekten eskiden çok kötüymüş yıllardır herhangi bir sıkıntısını çekmiyor şükür ha ameliyat olmadı doktorun tedavisi ile
ayrıca vertigo şapkaları var kristalleri siz yerine getirebiliyorsunuz onun sayesinde medikalcilerde satılıyor
Günaydın hanımlar
Konunun başlığındanda anlaşıldığı üzere bende vertigo var kulak kristallerim yerinden çıkıyor yani 5 ayda 3 kez atak geçirdim ama sonuncusu beni mahvetti normalde manevra yaptırınca doktorum rahatlardım ama maalesef bu kez işe yaramadı baş dönmem arttı mide bulantım arttı ilk kez bu ataklarda isrifra ettim ateş basması ter atma kulaklarımda uğultu kafamı kaldıramadım günlerce ve maalesef bunun bir tedavisi yok doktorumun söylediği kristal çıkacak geleceksin manevra yaptırıp yerine oturtacağız sonra 3 gün yatacaksın ve normal yasama döneceksin taki tekrar atak geçirene kadar hiç bu durumda olan var mı?varsa nasıl basediyorsunuz bu durumla?
Bu konuyu bir süre taşımazsan sevinirimMune
Tşk ederim muhakkak sorarım sizede geçmiş olsunSol kulağımdaki %41 sinir kaybının yan etkisi olarak zaman zaman vertigo atakları yaşıyorum. Kristallerimde bir sorun yok ama sinir kaybına bağlı denge sorunlarım oluyor bazen. Durum vertigo atağı ile fark edildi zaten, özel bir hastanede vestibüler rehabilitasyon aldım 4 ay, çok iyi geldi, iki yıldır atak geçirmedim, mevsim geçişlerinde biraz zorlanıyorum ama hafif geçiyor, yataklık olmuyorum en azından hafif baş dönmeleri ile işime devam edebiliyorum. Doktorunuzla bir konuşun isterseniz sizin durumunuzda vestibüler rehabilitasyon işe yarayabilir mi bilemiyorum.
Baktım canım buldum tşk ederimİnternette var hatta bir ara doktor mu dokotrum mu ne adlı televizyondaki bir programa çıktı tedaviyi yapan doktorla nette yazınca ben buldum link vermiyim reklam yapmıyım ama nette çıkan şeyler var
Hatta bu tanıdığımızınki meniere çevirmiş siz düşünün tabi doktorunuzu da bırakmayın iyi bir doktor araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?