Baş Belası İdrar Yolu Enfeksiyonu.....

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Merhabalar :)
Ortalama 3 yıldır Falan Bu hastalıkla Ugrasıyorum.. Cok Kısa Nasıl Baslandıgını Anlatayım.
2012'de mide Agrısıyla gittim...
Endoskopi Oldum %97 derecede Midemde Mikrop Oldugu Söylendi. Tedavi gördüm Azaldı....
8 Ay sonra falan Atesli bi hastalık gecirdim
Kanda Bu sefer Enfeksiyon Cıktı...
Hep hastalandım Sonra..
Nezaman Gitsem İdrar testinde İdrar yolu Enfeksiyonu Cıkardılar bende...
Serum vs Ala ala bi hal oluyordum Artık Önemsemiyorum...
Ama Bazen Okadar Cok agrı yapıyorki Ölüyorum Hissetmemeye calısırken bile gözümden yaş akıyor.
Duş alırken Bile Agrı oluyordu...
Kısa kısa idrar Geliyor hep.. Bazen hissetmeden iç camasırımda bile ıslaklık oluyor...
O kısa İdrarlarda Canım Cok acıyor...
Sizin tecrubeleriniz varmıdır ?
Derdimi doktorlara anlatamıyorum. Anlatsam bile Anlamıyorlar beni ?
İdrar yolu Enfeksiyonundan Nasıl kurtuldunuz ?
Neler Yapabilirim ben ? yardım Lütfen

çok geçmiş olsun. bende sanırım bi kaç gün yaşadım enfeksiyonu ama üşütme gibi bseydı agrım yoktu ama mesanede sürekli baskı oluyordu. 10 dk bir tuvalete gitmekten bıktım 3 günde. sizinki çok daha ileri derece gibi ilaçla tedavisi falan yapılmıyor mu bunun. benimki hafif bişeydi araştırdım ne iyi gelir diye. sıcak su koyup uyudum öyle rahatlıyordum anca. sonra bi yerde okudum viks iyi geliyormuş diye. denedim gece yatarken vısk sürüp mesane çevresine. sonra sıcak su yapıp öyle yattım 2 günde geçti.. daha önce denemediyseniz deneyin isterseniz belki biraz olsun hafifletir.

cok gecmiş olsun......
Viks Kullanamıyorum Vucudum Kabarıyor Malesef.... İleriki Ne İlerisi....
Sıkıldım Artık bu durumdan,İlaç Tedavisi Varmı Bilmiyorum Ama benim İlaç Kullanmaya Sabrım gelmiyor.....
Evet sıcak su iyi geliyor Ama Patlar Diye korkuyorum. Gazlı bez ısıtıp Koyuyorum Sankim Üşüyormus Orası Gibi Buz doldurmuşlar

haklısınız ben 3 gün yaşadım ama o sürekli tuvalete gitme hissi insanı çok sinir ediyor. tuvaletten çıkıyorsun gelip oturuyorsun yine baskı yapıyor ayaklarımı toplayıp oturamıyordum. ilaç tedavisi vardır mutlaka ama doğal yöntemler kullanmak istiyorsanız mısır püskülü iyi geliyorumuş :) c vitamini ve bol su diyorlar. ama bu enfeksiyonda derece derece sanırım kndı kndını üreten baktariler olunca ilaç da kullansan 4-5 gün snra yıne başlıyormuş

aa onu hiç denemedim :) Ay evet Lavoban cıkıosun tuvalet hissi gene var oluyor. bendeki Enfeksiyon tekrar tekrar cıkıyor..
Sanırsam. Kandaki Mikrop midedeki Mikroptan Dolayı Enfeksiyon Oluşuyor bende Ben öyle tahmin ediyorum en azından

olabilir peki kanındaki mikrobu temizlemek için bi ilaç kullanmıyor musun belki mide ve kandaki sorun halledilince enfeksiyon sorunuda ortadan kalkacaktır.

Hayr Kullanmıorum Artık Komple bi Chek-up Düşünüyorum Daha mantıklı Olur enazında Kadın dogum hemotoloji vs vs Ordan roraya sürünmektense Toplu Çözüm Daha iyi olur

Hayr Kullanmıorum Artık Komple bi Chek-up Düşünüyorum Daha mantıklı Olur enazında Kadın dogum hemotoloji vs vs Ordan roraya sürünmektense Toplu Çözüm Daha iyi olur
mantıklı :) ihmal etme sen mutlaka bunu geçiricek ilaç tedavi falan vardır iyi bir doktora da düşmen önemli tabiki

mantıklı :) ihmal etme sen mutlaka bunu geçiricek ilaç tedavi falan vardır iyi bir doktora da düşmen önemli tabiki
Devlet Hastanesini Meşhur Doktorlarını bilirsiniz :) teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için

Devlet Hastanesini Meşhur Doktorlarını bilirsiniz :) teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için
evet devlet hastaneleri çok yoğun oluyor fazla ilgilenmeden gönderiyorlar biliyorum. üniversite hastaneleri de öyle :)

Suan bendede var antibiyotik kullaniyirum ins gecer.ayaklarini belini karnini sicak tut bol su ic ic camasiri ve genital temizlige onem ver.Cinsellik yasiyorsan daha cok onem ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…