Çatlaklar baş belası çatlaklarımız :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Ben de hamileyken netten sıparıs verıp Bonie ısmınde bı catlak kremı kullanmıstım gercekten işe yaradı,,,karnımda bır tane bıle catlak olusmadı...ama bacaklarımda hamılelık oncesınden kalan catlaklarıma cok faydasını gordum dıyemem,3 kutu bıtırmıstım butun hamılelıgımde ve karnımdakı kaşınan yerlere surdum(zaten belırlı yerlerde olusuyor) bır tane bıle catlak yok karnımda...:)

ayy ne güzel yaa :) inşallah bacaklarındakilerde geçer:) benim çatlaklarım karnımda,bacaklarımda,göğsümde ve belimde var... karnımda var ama öyle aşırı değil...bacak arkalarımdakiler biraz fazlaa :/ göğsümde ve sırtımdakilerde çok aşırı değil.. yani kısacası öyle çok çoo..ook yok ama var genede ve bu çatlaklarım 3 yıllık falan...beyazlaştılar artık yanii... faydasını görür müyüm???

doğumdan sonra karnım harita gibi oldu görmek istemiyorum çok kötüüü

biliyor musunuz benim yengelerim(dayılarımın eşleri) ikisi de üç çocuk doğurdu... bir tanesi 24 yıllık evli ve kilolu olmasına rağmen hiç çatlağı yok bir iz bile... diğeri 7 yıllık evli olan yengem o bayaa bir zayıf onda da hiç yok... yengeme diyorum sen maşallah 3 çocuk doğurdun hiç çatlağın yok ben daha 18 yaşındayım evli değilim,çocuk doğurmuş değilim ama böyleyim. bir de çocuk doğurunca nasıl olurum diyorummmbu çatlaklardan nefret ediyorummm
bir de benim halam var denizlide onun komşusunun kızı çok kiloluymuş ve çok çatlağı varmış zayıflamış ve denizli de bir doktora gitmiş... bir krem vermiş ve tüm çatlakları geçti diyor halamm :/

kremin adınıda yazsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…