mesela sürekli hasta olucam ,deliricem,herkesin içinde bayılıp rezil olucam.sürekli içimde bişey olucak korkusuyla gittim.ne okusam ne görsem acaba bende de olurmu die başlıodumanksiyete teşhisi nasıl konuldu hangi şikayetlerle gitmiştiniz?
evet inş.iyi düşünmeye çalışıorum.hep ilaç kullanamazsınki drdi doktorum.telkinle baş etmeyi öğren dedi.ben hemen bi olumsuzlukta başa döndüm diorum işte.Allah yardımcımız olsun.tşk ederim sizedeArkadasim suan ki anksiyete degil vesvese doktor onayi vermis sadece sen olumsuz giden bir sey oldugunda kendini anksiyete tekrarliyor mu moduna geciyorsun muhtemel iyi dusun
Ne demek arkadasim yenebilirsin cunku biliyorum bende atlattim hic olmuycak seyler dusunmeye basliycaksin birini atlaticaksin digeri basliycak acabalar olcak ama dayanicaksin korkular gelicek soylemi olcak boylemi olucak diye detayli yardim etmek isterim ama once sen karar vericeksinevet inş.iyi düşünmeye çalışıorum.hep ilaç kullanamazsınki drdi doktorum.telkinle baş etmeyi öğren dedi.ben hemen bi olumsuzlukta başa döndüm diorum işte.Allah yardımcımız olsun.tşk ederim sizede
RABBIM cumlemizden razi olsunNe demek arkadasim yenebilirsin cunku biliyorum bende atlattim hic olmuycak seyler dusunmeye basliycaksin birini atlaticaksin digeri basliycak acabalar olcak ama dayanicaksin korkular gelicek soylemi olcak boylemi olucak diye detayli yardim etmek isterim ama once sen karar vericeksin
hmm bi kaç yorumda takıntı konusuna değinilmişte merak ettim Allah şifa versin,daha çok panik atak gibi bişey sanırımArkadasim noroloji bile tespit yapabiliyor beyindeki bir salgiyla alakali bir durum salgilanmamasi durumunda beliriyor rahatsizlik
hastalık hastalığı da bi anksiyede belirtisi miymiş,panik atak bu annemde de var ilaç kullanmıyor ama,Allah acil şifalar versin yuvanda mutlu olup atlatasın tamamen inşallah canım :)mesela sürekli hasta olucam ,deliricem,herkesin içinde bayılıp rezil olucam.sürekli içimde bişey olucak korkusuyla gittim.ne okusam ne görsem acaba bende de olurmu die başlıodum
Aynen canım derdimize dert ekliyoruz araştırarak.zaten takıntılı insanlarız derde çok müsaitiz.şizofreni takıntım olduğu için çok baktım belirtilere şimdi ufacık bişey düşünsem şizofene yoruyorum.sende hiç korkma artık bilinçlenmiş ve hastalığını tanımışsın.illaki 1sene sürecek diye bişey yok.banada 6 ay dedi doktor.iyileşmediğini düşünse seni bile bile zora sokar mı hiç doktorun.evet beynimiz bize oyun oynuo.ama sana tavsiyem netten araştırma yapma.bende çok okurdum şöylemi olcam böylemi olcak bilmemne.doktorumda kesinlikle netten bakma çok farklı hastalıklar var ve bu senin anlsiyeteni arttırır dedi.ben artık okumuorum bu hastalıkla ilgili ne yazı ne başka bişey.sende okumamaya çalış.
Surekli vesvese halinde olurlar surekli korku olur iclerinde evhamli gelir insanlara aslinda dusunceden ibarettir ama sucluluk duygusu surekli verir sacma dusunler gelir oyle hissedigini zanneder aslinda yoktur oyle birsey dusunce gercekmis gibi gelir sunu yaparsam soyle olucak yapmiyim burdan gecersem basima kotu birsey gelir yada hic olmadik birine birsey hissetigini zannedip aci cekerler aslin da olay bu degildir cok uzun ve detaylidir bu tarz sorunlari olan insanlar herseyden suphe duyarlar en yakinindan bile takip ediliyormus gibi hissederler ailesinin basina birsey mi gelir vefat eder mi dusunur ve aglarlar yani bir neyi takinti buda sonrasi ALLAH korusun okb hastaligina cevirebiliyor sonra asiri titizlik basliyor yikayip yikayip emin olamamak kapilari surekli kontrol etmek abdest alirken surekli supheye dusmek okadar cokki ama elimden geldigi kadar yardim ihtiyaci olanlara yardim edecegim ayrintili olarak biliyorum cunku dusunceler hepsinde aynihmm bi kaç yorumda takıntı konusuna değinilmişte merak ettim Allah şifa versin,daha çok panik atak gibi bişey sanırım
Amin insALLAH arkadasim kendini salma sakin olum korkusu varsa atmaya calis sacma dusunceler gelirse azap cekmemeye calis senin dusuncen degil bunlar fisilti bunlar gercek dusuncen olsa kalbin rahatsiz olmazdiRABBIM cumlemizden razi olsun
çok normal şeylermiş gibi geldi bana yazdıklarınız alla alla :S sorun muymuş bunlar ? aynı kaldırımdan yürüdüğümüz insanlar psikopat,alkolik,bulaşıcı hastalıklara sahip bu insanlarla toplu taşıma araçlarına biniyoruz,bankalarda sıraya giriyoruz,aynı iş yerinde çalışıp aynı sıralarda oturuyoruz..tehlike çok büyük hepimiz zaten Allaha emanet yaşıyoruz.Surekli vesvese halinde olurlar surekli korku olur iclerinde evhamli gelir insanlara aslinda dusunceden ibarettir ama sucluluk duygusu surekli verir sacma dusunler gelir oyle hissedigini zanneder aslinda yoktur oyle birsey dusunce gercekmis gibi gelir sunu yaparsam soyle olucak yapmiyim burdan gecersem basima kotu birsey gelir yada hic olmadik birine birsey hissetigini zannedip aci cekerler aslin da olay bu degildir cok uzun ve detaylidir bu tarz sorunlari olan insanlar herseyden suphe duyarlar en yakinindan bile takip ediliyormus gibi hissederler ailesinin basina birsey mi gelir vefat eder mi dusunur ve aglarlar yani bir neyi takinti buda sonrasi ALLAH korusun okb hastaligina cevirebiliyor sonra asiri titizlik basliyor yikayip yikayip emin olamamak kapilari surekli kontrol etmek abdest alirken surekli supheye dusmek okadar cokki ama elimden geldigi kadar yardim ihtiyaci olanlara yardim edecegim ayrintili olarak biliyorum cunku dusunceler hepsinde ayni
Arkadasim belki net yazamamis olabilirim cunku okadar takintililar ki yazdiklarimi okuyup takinti bile yapabilirler mesela evli olup akrabami birsey hissettim diyip uzak dururlar kafalarinda rahatsiz edici cinsel icerikli dusunceler gecer eskiyi hatirlarlar ve hala birseyki hisssediyorum derler esiyle birlikteliginde skinti yasar o sirada baska suratlar belirir gozlerinde ve o an azap cekerler kardesiyle babasiyla en yakiniyla bile sacma hayaller gelir ve kendine inanamazlar azap icindeler yani hepya
çok normal şeylermiş gibi geldi bana yazdıklarınız alla alla :S sorun muymuş bunlar ? aynı kaldırımdan yürüdüğümüz insanlar psikopat,alkolik,bulaşıcı hastalıklara sahip bu insanlarla toplu taşıma araçlarına biniyoruz,bankalarda sıraya giriyoruz,aynı iş yerinde çalışıp aynı sıralarda oturuyoruz..tehlike çok büyük hepimiz zaten Allaha emanet yaşıyoruz.
düşüncelerinizde bir sorun yok tehlikeli bi dünyada hayatta kalabilmek için çabamız, dost görünen düşmanlarla,hasetçilerle çevrili etrafımız bu gerçeklerin farkında olan gerçekçi insanlara hasta mı diyorlar anksiyete miymiş bunun adı. peki o rahat çok rahat olanlar onların sorunu ne acaba asıl hasta dertsiz tasasız düşünceden yoksun insanlar bence. sizde bi sıkıntı yok :)
azap içindeler demek hiç duymamıştım bir beyin hastalığı olduğunu söylemiştiniz sanırım biraz araştırayım ilgimi çekti..geçmişler olsun tekrardan :)Arkadasim belki net yazamamis olabilirim cunku okadar takintililar ki yazdiklarimi okuyup takinti bile yapabilirler mesela evli olup akrabami birsey hissettim diyip uzak dururlar kafalarinda rahatsiz edici cinsel icerikli dusunceler gecer eskiyi hatirlarlar ve hala birseyki hisssediyorum derler esiyle birlikteliginde skinti yasar o sirada baska suratlar belirir gozlerinde ve o an azap cekerler kardesiyle babasiyla en yakiniyla bile sacma hayaller gelir ve kendine inanamazlar azap icindeler yani hep
Arastir arkadasim ben birebir muhattabim net olarak yazili degildir cunku cogu anlatmakta bile cekinirler kib arkadasimazap içindeler demek hiç duymamıştım bir beyin hastalığı olduğunu söylemiştiniz sanırım biraz araştırayım ilgimi çekti..geçmişler olsun tekrardan :)
araştırdığım kadarıyla herkeste olabilen belirtiler bunlar tabi dozu önemli,dediğiniz gibi çeken bilir Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kalın.Arastir arkadasim ben birebir muhattabim net olarak yazili degildir cunku cogu anlatmakta bile cekinirler kib arkadasim
Amin insALLAH arkadasimaraştırdığım kadarıyla herkeste olabilen belirtiler bunlar tabi dozu önemli,dediğiniz gibi çeken bilir Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kalın.
bende de aynı korku vardı 5 gün önceye kadar :) ilaç için psikiyatriye yönlendirmişti psikoterapistim Türkiye'nin en iyilerinden birini buldum gittim konuştuk bişiler sordu eeg çekti teşhisi eeg den önce koydu zaten anksiyete dedi peki delircekmiyim dedim :)) güldü o işler kolaymı öyle yaa dedi güldü geçti:)... inan günü kendimize haram etmekten başka bişey değil yaptığımız... yani için rahat olsun şizo falan değilizDoktorum banada 6 ay tedavi süresi belirledi.23 gündür ilaç içiyorum.kendini sartlandirma kötü olacağım diyo.doktor una güven.bendede şizofren olma korkusu var atamıyorum içimden napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?