öylemi tamam bende düşünmemeye kendime telkin vermeye çalışıyorum.tşk ederim inş bende iyleşmişimdirBende ilaç bırakırken, ya eskiye dönersem diye korkmuştum. Ama dönmedim, kendini kötü olacağım diye şartlamamaya çalış
sizede çok geçmiş olsun.insan korkularla yaşıyor.aslında bunların hepsi mantıksız korkular ama yinede bu hastalık böyle düşündürüyor.sizede ilaç iyi gelir inş iyleşirsinizDoktorum banada 6 ay tedavi süresi belirledi.23 gündür ilaç içiyorum.kendini sartlandirma kötü olacağım diyo.doktor una güven.bendede şizofren olma korkusu var atamıyorum içimden napıcam bilmiyorum
çok tşk ederim yazdığınızı okuyunca rahatladım biraz.inş ilaç bırakma süreci etkileridir.umarım evliliğime yansımazAnksiyete ilaçları münkğn oldugunca kısa tutulur.cünkü bagımlılık yapan ilaçlardır..6 ay normal bir sürectir..yeni bıraktıgın içinde vücüdünun ruhunun böyle reaksiyonlar göstermesi normaldir..stres sıkıntıdan uZak dur..ve evliliğinin tadını cıkar hayırlı olsun
yani biz birazda olsa iyi şeyler duymak istiyoruz ama olumsuz yazanlarda oluo yani.ben doktoruma güveniyorum.başa çıkmaya çalışıcam umarım tekarlamaz.zaten psikolojik olarak rahatsız olan, tekrar başa döner miyim diye korkan bi insana altı ayda iyileşilmez falan denir mi Allah aşkına biraz insaf
inş geçer çok tşk ederim.moral verdinizen az bır sene kullanılması lazım dıye bılıyorum ama sız doktorunuzu dınleyın.
ilacı bıraktıgın zaman bu tarz belırtıler normal. eskı halıne donmuyorsun yanı....
bir sure sonra gececek...
atmaya çalışıorum beceririm inş.tşk ederim.doktoruma güveniorum.Dr ne dediyse doğrudur, burdakiler doktordan iyi ni bilecek, geçmiş olsun, tekrar tasarım diye korkma at onu kafandan.
aynen canım mantıksız ve olmayan bişeyi düşündüğümü bildiğim halde korkum tavan yapıyor.mesela bi şizofren nasıl düşünür acaba diye saçma saçma araştırıyorum,belirtileri okuyunca kendimde öyle düşünmeye çalışıyorum sonrada "eyvah" diyorum!ses duyuyorlar ya mesela,içimden kendi kendime konuşup yoksa ses mi duydum diyorum.öyle illet bi hastalık ki bu kanserden korkmuyorum inanki.Allah kimsenin başına vermesin.sakın korkma bu hastalığı 6 ayda atlatanda var.1 sene diye kendini odaklama.önemli olan ilacı azaltmaya başladığında nasıl hissediyor olman.kötü hissedersen doktorunla görüşürsünsizede çok geçmiş olsun.insan korkularla yaşıyor.aslında bunların hepsi mantıksız korkular ama yinede bu hastalık böyle düşündürüyor.sizede ilaç iyi gelir inş iyleşirsiniz
Arkadasim noroloji bile tespit yapabiliyor beyindeki bir salgiyla alakali bir durum salgilanmamasi durumunda beliriyor rahatsizlikanksiyete teşhisi nasıl konuldu hangi şikayetlerle gitmiştiniz?
evet beynimiz bize oyun oynuo.ama sana tavsiyem netten araştırma yapma.bende çok okurdum şöylemi olcam böylemi olcak bilmemne.doktorumda kesinlikle netten bakma çok farklı hastalıklar var ve bu senin anlsiyeteni arttırır dedi.ben artık okumuorum bu hastalıkla ilgili ne yazı ne başka bişey.sende okumamaya çalış.aynen canım mantıksız ve olmayan bişeyi düşündüğümü bildiğim halde korkum tavan yapıyor.mesela bi şizofren nasıl düşünür acaba diye saçma saçma araştırıyorum,belirtileri okuyunca kendimde öyle düşünmeye çalışıyorum sonrada "eyvah" diyorum!ses duyuyorlar ya mesela,içimden kendi kendime konuşup yoksa ses mi duydum diyorum.öyle illet bi hastalık ki bu kanserden korkmuyorum inanki.Allah kimsenin başına vermesin.sakın korkma bu hastalığı 6 ayda atlatanda var.1 sene diye kendini odaklama.önemli olan ilacı azaltmaya başladığında nasıl hissediyor olman.kötü hissedersen doktorunla görüşürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?