- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
-
- Konu Sahibi witch hunt
Eğer basınç gibi hissediyorsan senin sinuzit kaş üstü kemiğine doğru güzelce yayılmış ve artık tedavi zamanı gelmiş gibi. Ne zaman dönecektin hatırlamıyorum ama uçağa binmeden önce tedavini yaptır yoksa yolculuk çekilmez oluyor, kendimden biliyorumBasit balon gibi bir şeyler çekiyorlar, korkacak bir şeyde yok.
Seninki tam nedir bilemem ama son 2 aydir bende de donem donem boyle bas agrilari oluyordu doktora gittim .Sonuc regl migreni belki bileniniz vardir ama ben ilk defa duydum :) regl olmadan 1 hafta once basliyor bitene kadar agrilar devam ediyor.o donemdeki hormon degisikligi tetiklermis. Bence sen vakit kaybetmeden bir doktora görün için rahat etsin
Ayakta tedavi canım, korkulacak bir şey değil. Sonrasında belki antibiyotik ve okyanus suyu tavsiye edebilirler, onlarıda kullandın mı bir şeyciğin kalmaz.Aynen dedigin gibi kaslarimin ustunde basinc gibi bir sey var gozumu yasartiyo falan ,geriliyorum oyle bir bas agrisi gibi degil bastirma hissi ...Ameliyat mi bu bahsettigin yoksa ayakta tedavi mi ?
Ayakta tedavi canım, korkulacak bir şey değil. Sonrasında belki antibiyotik ve okyanus suyu tavsiye edebilirler, onlarıda kullandın mı bir şeyciğin kalmaz.
Evet bu şekildeydi, ihmal etme çünkü kaş kemiği zarınında iltihaplanmasına sebep oluyor, daha fazla ilerlemesin yani.Tesekkur eDerim seninki de bu seKilde miydi sikayetler benzer mi ? Su an gerginlik var mesela kafamda iki kasimin ortasina biri bastiriyor gibi ve hava yagmurlu..
Merhaba cok uzatmadan hemen lafa giricem ..Su son zamanlarda her aksam bir bas agrisi yasiyorum ,sanki alNimin ustune biri oturuyor gibi sinuzitim var ama simdiye kadar bir sorun yasatmadi..
YagMurlu havalarda ya da bulutlu havalarda olan ,agridan cok basinc gibi hissettiren bu sey neYurtdisindayim bati da degil bi el atin su konuya oneMli degildir dimi ..