BAŞ AĞRISI :(

adyesmerim

Ömrümmmm :)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
212
51
35
arkadaşlar 21 haftalık gebeyim baş ağrılarım hiç geçmio... bunun için bişe yapan var mı aranızda...parol da fayda etmio

arkadaşlar 21 haftalık gebeyim baş ağrılarım hiç geçmio... bunun için bişe yapan var mı aranızda...parol da fayda etmio
minoset deneyebilirsin ılık duş alıp serin ve karanlık odada uyumaya calış bnde de migren var ancak byle geçiyor

Ben daha 9 haftalık hamileyim 1 hafta boyunca aşırı baş agrısı cektim parolda fayda etmiyordu evet.. Folik asitin markasını degiştirdim ve aynı gün baş agrısından kurtuldum folibiol mu ne iciyordum bana baş agrısı yapan o ilac oldu belki bnmle aynı durumda olan anne adayları varsa bi degistirmeyi dener bosa agrı cekmezsiniz

ben folık asit içmiorum daha canım

Defne yapragının kokusu baş agrısına iyi geliyormuş ananem öyle yapıyordu ama ne kdr doğru bilemem yemeklere defne yapragı atardı bası agrıdıgında pişince cıkarırdı sadece koksun die. Ve bol su içmekte baş ağrısını biraz hafifletir ve bnm için en büyük ilaç demli çay.. Umarım kısa zamanda kurtulursun o agrılardan nsanı cok yıpratıyor

Merhaba ben de 14. haftadayım. benim de son haftalarda korkunç baş ağrılarım başladı. bir kaç gün önce ağrının boynumda, ense kökünden başladığını farkettim. iki gündür bengay sürüp sıcak havluyla sarıp yatıştırdım :)
umarım bengay ın yan etkisi yoktur...

başına sıkıca bı eşarp bağla en azından psıkolojık olarak ıse yarıyor ben denemıstım

benim de bu hafta başladı şiddetli baş agrısı olduğunda mide bulantısı ve kusmada oluyor.. ne ılık duş ne agrı kesici fayda ediyor

benim de bu hafta başladı şiddetli baş agrısı olduğunda mide bulantısı ve kusmada oluyor.. ne ılık duş ne agrı kesici fayda ediyor
baş örtüsünün üzerine şakakların üzerine gelecek şekilde limon dilimleri koyup alnını sarmak veyanane yağıyla şakakları ve alnı ovmak baş ağrısına iyi gelir. bir de ağrı kesici alıdıktan sonra uyumak da başağrısını geçiriyor. hamileyken baş ağrısı kötü oluyor bir parol, minoset içebiliyorsun onlar da ağrıyı kesmiyor.

Tansiyon ve sinirin yaptığı ağrı genelde enseden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…