Uyuyamıyorum ki akşama doğru uyumuştumEğer ilacın yoksa tek yöntem yatıp uyuman.
Teşekkür ederimbol bol su ic. bir arkadasim migren agrilarini boyle hafifletiyor. Allah sifa versin.
Günde bir bardak anca içebiliyorum benYeterince su icmeye bakin.
Susuzluk bas agrisi yapar.
kusmaktan baska cagren yok bendede var aynısı ilacta icsem kusmadan gecmiyo anlım tık tık tık atıyo eger migden bulanıyosa kus rahatlarsınİyi geceler herkese
kızlat başım çok ağrıyor aradım taradım evde ağrı kesici de yok. Sanırım migrenim var midem de bulanıyor.
Bu saatte dışarı çıkacak kimse de yok evdeilaç olmadan geçmesinin bi yöntemi var mı
Günde bir bardak anca içebiliyorum ben
Evet akıllı telefon.Iste bas agrinizin sebebide budur, bes belli.
Bende eskiden az su icerdim.
Su an dikkat ediyorum ve sorunum ortadan kalkti.
Gunde 1,5-2 litre su icmeniz lazim= 8 bardakga esit.
telefonunuz akilli telefonmu?
eger oyleyse bi app var bedava indirebiliosunz.
Sizin su tuketiminizi takip ediyror ve sizi uyariyor icmediginiz vakit.
Evet akıllı telefon.
Bi ara düşünmedim değil bu uygulamayı
Allah razı olsun deniycem bunlarıBende migrenden cok ceken biri olarak basim agridiginda cok sicak suyun icine ayaklarimi sokuorum yada basimin agriyan tarafini soguk suya tutuorum ilac ictiysem esime sac diplerimi cektiriorum gecio b8raz koca kari isi gibi ama
Çok teşekkür ederimsessizlik, karanlık ve serin ortam iyi gelecektir.kakao, şeker vs. migreni tetikler birde pcye bakmayın renklerin çokluğu ve ekran parlaklığı ağrıyı artırır
Duşa gir sıcak suyla başına masaj yap, rahatlarsın.İyi geceler herkese
kızlat başım çok ağrıyor aradım taradım evde ağrı kesici de yok. Sanırım migrenim var midem de bulanıyor.
Bu saatte dışarı çıkacak kimse de yok evdeilaç olmadan geçmesinin bi yöntemi var mı
Hangisini kullanıyorsanız özelden ismini gönderebilir misinizindirin bence.
Ve ayarlarindan sesini full ses acin.
Sizi her seferinde uyarsin suyu unutma imkaniniz olmasinki bas agrisida olmasin.