Baş ağrısı

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
34
Merhabalar, benim yaklaşık dört beş aydır başım ağrıyor hep sol tarafımda ve ense kökünden başlayıp kafamın üst kısmına kadar devam ediyor. Her gün veya iki günde bir ben bu ağrıyı çekiyorum ve artık bıktım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi günler...

bas agrisiyla beraber mide bulantinizda varmi migren olabilirsiniz ama bunun teshisi icin mutlaka bi doktora gorunun sizi korkutmak istemem ama baska biseyde olabilir.Gecmis olsun.

bas agrisiyla beraber mide bulantinizda varmi migren olabilirsiniz ama bunun teshisi icin mutlaka bi doktora gorunun sizi korkutmak istemem ama baska biseyde olabilir.Gecmis olsun.

Evet mide bulantım oluyor mr çekildim ilk başta kafatasında kalsifikasyon var dendi ordan istanbul a beyin cerrahına gittik adam beyne baskı yapan bir şey yok hayatına normal devam et gez toz eğlen dedi.

bu doktorlarida anlamak bazen imkansiz baski yok gez toz eglen ne demek:KK52:ille tumör mu olmasi lazim yani kotu bisey olmaz ama bas agriniz var oda bi rahatsizlik sonucta:KK20:tekrar bi nöroloji uzmanina gidin sikayetlerinizi iyice anlatin.En azindan kotu bisey olmadigini biliyosunuz mide bulantinizda varsa ve agriniz genelde tek tarafliysa buyuk bir ihtimal migren olabilir

bu doktorlarida anlamak bazen imkansiz baski yok gez toz eglen ne demek:KK52:ille tumör mu olmasi lazim yani kotu bisey olmaz ama bas agriniz var oda bi rahatsizlik sonucta:KK20:tekrar bi nöroloji uzmanina gidin sikayetlerinizi iyice anlatin.En azindan kotu bisey olmadigini biliyosunuz mide bulantinizda varsa ve agriniz genelde tek tarafliysa buyuk bir ihtimal migren olabilir

Gittim migren değilmiş

tekrar baska bi doktora mutlaka gidin bence bide basagriniz birden ortaya ciktiysa pek normal degil mutlak bi teshisi olmali migren degilsiniz ,tumorunuzde yok sanirim eeee doktorlar ne diyo peki basagrinizin sebebi ne o Zaman beraberinde bide mide bulantiniz var.Ben bu doktorlara cok kiziyorum bazen o yok bu yok olani soyleyin o Zaman hatta cogu bazen zahmet Edip neyiniz oldugunu bile soylemiyo ilaci yazip yolluyolar,siz sorup sorusturuncada 6 sene ben okudum siz degil diye ukalaca bi cvp alma ihtimalinizde cok yuksek:KK20:

tekrar baska bi doktora mutlaka gidin bence bide basagriniz birden ortaya ciktiysa pek normal degil mutlak bi teshisi olmali migren degilsiniz ,tumorunuzde yok sanirim eeee doktorlar ne diyo peki basagrinizin sebebi ne o Zaman beraberinde bide mide bulantiniz var.Ben bu doktorlara cok kiziyorum bazen o yok bu yok olani soyleyin o Zaman hatta cogu bazen zahmet Edip neyiniz oldugunu bile soylemiyo ilaci yazip yolluyolar,siz sorup sorusturuncada 6 sene ben okudum siz degil diye ukalaca bi cvp alma ihtimalinizde cok yuksek:KK20:

Aynı fikirdeyim sizinle stres kaynaklı olabilir diyorlar ama bilmiyorum bu kadar uzun sürer mi

baş ağrısı mide bulantısı migrene işaret eder ama doktor değil demiş..

aklınızda bulunsun az su içmek ve düşük tansiyon hatta uzun süre aç kalıp şekerli gıda yemek de çok tetikliyor..

geçmiş olsun..

Merhabalar, benim yaklaşık dört beş aydır başım ağrıyor hep sol tarafımda ve ense kökünden başlayıp kafamın üst kısmına kadar devam ediyor. Her gün veya iki günde bir ben bu ağrıyı çekiyorum ve artık bıktım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi günler...

sebepsız yere basınız agrımaya devam edıyorsa alternatıf olarak ıkıncı bı doktora daha gıdın derim..psıkolojık de olabılır

benım mıgrenım var cok ılerı derecede mıde bulantılarım cok fazla ,
doktor mıgren degıl derken ne gbı sorular sordu sıze

suan agrım yok ısıga bakıyorum hemde cok ıyı baska bırsey sormadımı

Göz doktoruna gönderdi ve kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi ve kansızlığım varmış onun dışında mr çektirdikten sonra nöroloğa gittiğimizde adam ilk başta bayaa panikledi tümör bu hemen beyin cerrahına gidin filan dedi bizde istanbula gittik beyin cerrahına kafatasımda kalsifikasyon varmış ama baş ağrısı yapacak bir şey değilmiş herkeste olabilecek bir şeymiş.

benim tam 9 senedir başım ağrıyor..ilk başlarda normal dedik önemsemedik.ama şiddeti artınca doktora gittik.ilk sinüzüt dediler.başım dönüyordu tekrar gittim iç kulak tansiyonu(menier hastalığı) dediler.daha sonra başımın ağrılarına kol ve boyun ağrısı da eşlik etti.boynumdan röntgen çekildi.boynumda düzleşme varmış.başımın dönmesi başımın ağrıması ondan imiş.kutu kutu ilaçlar,boynum için hareketler vs vs..ama geçmedi hiçbiri..artık çok hasta olsam da gitmek istemiyorum doktora onlarda ayaküstü teşhis koyuyolar resmen.Allahtan şifa diliyorum bütün hastalık çekenlere..Allah kimseyi hastanelere düşürmesin.

benim tam 9 senedir başım ağrıyor..ilk başlarda normal dedik önemsemedik.ama şiddeti artınca doktora gittik.ilk sinüzüt dediler.başım dönüyordu tekrar gittim iç kulak tansiyonu(menier hastalığı) dediler.daha sonra başımın ağrılarına kol ve boyun ağrısı da eşlik etti.boynumdan röntgen çekildi.boynumda düzleşme varmış.başımın dönmesi başımın ağrıması ondan imiş.kutu kutu ilaçlar,boynum için hareketler vs vs..ama geçmedi hiçbiri..artık çok hasta olsam da gitmek istemiyorum doktora onlarda ayaküstü teşhis koyuyolar resmen.Allahtan şifa diliyorum bütün hastalık çekenlere..Allah kimseyi hastanelere düşürmesin.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ilaçlar etki ediyor mu peki ?

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ilaçlar etki ediyor mu peki ?

çok teşekkür ederim :KK43: malesef hiç bi etkisini göremedim.ama artık farkına vardığım tek birşey var bu hastalıkların en büyük sebebi stres..doktor röntgeni eline aldığında bi travma mı yaşadın dedi.yok hayır diyince muhasebeci veya kuaförmüsün dedi hayır üniv.yi yeni bitirdim dedim :)) ama stresli bi insanım onu kabül ediyorum ve bu hastalıklarım kesinlikle stresten.daha sonra da baya araştırdım.bunun 2 çaresi var.1-yüzmek 2-stresten uzak yaşamak..hergün yüzme imkanım var ama stresten uzak yaşama imkanım yok :KK61:

Migren hastaları ışığa bakamazmış ve hep karanlıkta durmak isterlermiş bende mesela öyle bir şey yok

yaklaşık 20 yıldır migrenim var canım.. evet karanlık iyi gelir ama ışığa bakıp bakamamak çok belirleyici değil.. çeşitli evreleri var.. herkesin ağrı eşiği de farklı.. adet olmadan önce çoğu migrenli kadında migren ağrıları olur mesela.. umarım hafif derecede strese bağlı migren ağrıların vardır sadece beter birşeyin olmasın.. bir demutlaka bol su iççok faydasını göreceksin inan.. tansiyonunu da takip et.. geçmiş olsun

X