bas agrısı

beniremmm2

hayat meseleleri
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
22
5
merhabalar 20 yasındayım ve hastalık hastasıyım desem yeri :)) yani bir şey olduğunda hep en olumsuzu düşünüyorum maalesef
4 gundur suren bir bas agrım var fakat sidddeti azaldı sinüzitim zaten herkeste oldugu gibi malesef bende de var ama o mu yapıyor agrıyı pek ayırt edemiyorum hastane sevmiyorum ve gitmek istemiyorum tehlikeli bir agrı olmadıgını dusunuyorum ama insan baskalarından birsey duyunca rahatlıyor tepemde zonklama oluyor ve ya şakaklarımda yada alnımda ağrı oluyor bir de bazen alnımdan girip beynimin arkasından cıkan bi agrı oluyor kulak arkalarıma da bazen vuruyor sizce migren midir cogu kisi migren olabilir diyor bir de agrı kesici kesmemişti ağrıyı içtiğimde 4-5 saat sonrasında geçti belki geç fayda etti, dolorex içmiştim sonra sabah ağrıcak mı acaba bugün başım diye uyandım ağrıyıp duruyor ama bugün cok sükür iyiyim sadece kafamda bir doluluk hissi var saglık ocagına göründüm sinüzit icin bir ilac verdi daha icmedim sizce nedendir bu sekilde bas agrısı simdiden tesekkür ederim :)

Migren olduğunu sanmıyorum sinüzit ağrısı olabilir çünkü migren ağrısı direk şakak kaş ve göze vuruyor en azından benim öyle ki öyle bir ağrı oluyor ki gözümden yaşlar akar gözüm açılmaz ve 15 gün aynı siddetle devam eder ağrı kesiciler de kesmez acilde son bulurum son zamanlarda acildeki iğneler de fayda etmemeye başlamıştı çok şükür şuan iyiyim

Ben yaklaşık dört aydır böyleyim dediğin gibi herşey dahil var troid iltihab oluştu bende şişkinlik var di ben tabi ki netten bakarak.kotu bir şey var yazdı .bende zaten panik atak var bende başladı macera ve aksiyon.doktor doktor gezdim genel cerrahi iki üç defa gittim sayiss kan değerleri bakıldı usg trodit.meme usg . akciğer röntgeni ve stresten mi bilmiyorum midem çok kötüydü.endoskopi yaptım ve biyopsi aldılar biyopsi sonucu bekliyorum.iki tane KBB uzmanı, acilikler ve endokrin: endokrinoloji doktor beni hemotoloji doktora git dedi gittim prof iyi doktordu bana yardımcı olun lütfen dedim benim nedir bu.once yapmış olduğum kan değerleri baktı iyi bi sıkıntı yok sen iki günde bir kan değerleri bakılmış ve sayısız neden usg çektiler karın röntgeni dahili.sonra muane etti koltuk altim da agriyo du onada fibrokist meme yapını bozamam kistler önemsiz dedi tm karnıma baktı bacaklara birşey yok dedi sen hastalık hastası olmuşun kafanı topla gençsin dedi.ben kızımı bu süreçte hastaneler de dolaştı Benim yüzümden bıkmış durumda neyse.tm dedim eminim artık bir şey yok evet hemotoloji doktor orada ki bir şey var ama kötü bir şey değil dedi.eve geldim iyidim takiii .iki gün öncesine kadar başıma bir ağrılar girdi ve gözüm ağrıyor sol tarafım yüzüm yanıyor ayaklarım yanıyor kollarım çok korktum ve kalbim ağrıyor du bugün kardiyoloji ve nöroloji doktoru gittim nöroloji beyin mr istedi ona göre konuşalım kardiyoloji de bana beyin mr çıksın kanlara çıksın git ekg çek on gün sonra gel.gittim çektim çeken kişiye bir sıkıntı var mı bana az bir kalp ritim bozukluğu var dedi en iyi sağlıklı bir şekilde doktor cevap verir dedi.tabi Çarşamba günü gidecem ve inşallah herşey yolunda girer gerçekten çok yoruldum.gecen yıl bu vakitlerde çok doktora gittim tahlil yaptım acılık ne dersen ama böyle olmadı bu yıl fazlası oldu sonra ilaç kullandim geçti ilacı bıraktım 5aydir ve bende 4 aydır böyleyim gerçekten çok zor Allah şifa versin inşallah hepimize ve 24 yaşındayım iki yıldır yaşımı yaşamıyorum

ayyy bilmiyorum ama ciddi bir sey olmasın temennim sizede cok gecmis olsun deep see diye bir sey var aynı viks gibi sürmenizi tavsiye ederim tanıdıgım migren hastası onu kullanıyor baya faydasını görüyoor :)

cok gecmis olsun sizede.. panik atak cok zor. 20 yasındayım her seyi büyütüyorum kafamda bende carpıntıdan dolayı kardiyoloji de gecirmistim dogum gunumu.. psikolojik cıktı

yaa işte ben hastaneye gitmeyede korkuyorum kötü bir şey duymaktan umarım gitmeme gerek kalmadan normal bas agrısı olarak atlatırım :) gecmis olsun cok.. migren zor

Doktor değiliz ki teşhis koyalım hastaneye gitmeyi sevmiyorum diyorsunuz ama bunun cevabını ancak doktorlar verebilir.

Doktor değiliz ki teşhis koyalım hastaneye gitmeyi sevmiyorum diyorsunuz ama bunun cevabını ancak doktorlar verebilir.
dedigim gibi, cogu kisi bas agrısı yasıyor bas agrısı yasamayan insan sayısı 1den azdır belkide tehlikeli bir durum oldugunda mutlaka baska belirtiler olabilecegini de biliyoruz. bu yuzden buraya yazıyorum amac ic rahatlatmakk, tehlikeli bir durum hissetsem muhtemelen hastahanede olurdum

yaa işte ben hastaneye gitmeyede korkuyorum kötü bir şey duymaktan umarım gitmeme gerek kalmadan normal bas agrısı olarak atlatırım :) gecmis olsun cok.. migren zor
cok gecmis olsun sizede.. panik atak cok zor. 20 yasındayım her seyi büyütüyorum kafamda bende carpıntıdan dolayı kardiyoloji de gecirmistim dogum gunumu.. psikolojik cıktı
Çok zor ben şuan sana kalp ağrısı anlatamam ya

kııız kalp ağrımaz dinleme kendinii benim bir ton arkadasımda ritim bozuklugu var gayyet devam ediyorlar hayatına onu takma kafana benim kafa zonkluyor bana güzel şeyler söyleeee DD
Gecen sene abartısız tam 4 ay hic bir saniye gecmeyen cok siddetli bas agrisi yasadım.Doktora gittim tabi uzun surunce beyin mr falan cekildim birsey cikmadi. Sebebi bulunamadı ama o donem yasadigim stresten olabilecegini soyledi doktor. Sinuzitte var bende tabi havalarda soguktu.Sonra kendilignden gecti. Ama dedim ya bir saniye bile gecmedigi icin cok zordu uyuyabilmek icin youtubedan agriya iyi gelen ses frekansları dinledim baya rahatlatiyordu tavsiye ederim .

cok tesekkür ederim :) sizede cok gecmis olsun umarım tekrar yasamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…