- 22 Eylül 2021
- 9
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi dogacemile9
-
Tansiyon umda yok dediler bu belirti nasıl oluyordu biraz bahseder misin sendekiTansiyonunuz yüksek olmasın ? Tansiyon sorunu yaşarken aynı şekildeydim çünkü.
Evet çekindimMR çekildiniz mi ?
Evet çekindimMR çekildiniz mi ?
Yok kan değerlerim iyi bende çok fazla yanma var hattaKan degerlerine de baktırın sürekli bir agrıysa kansızlik olabilir.
Suyu çok tuketmiyorum ama suyu tuketmedigimde de ağrı oluyor stres hayatımda var bu aralar daha fazlaMr çekildi mi , bir de suyu az tuketme, uykusuzluk ,stres de baş ağrısı yapıyor
Yani omzum kasilmiyor ama beni burnumda eğrilik var o ağrı yapar mı bilmiyorumCember seklindeyse agri kas kasilmasindan ve stresten oluyor. Benim de omzum kasildiginda basima vurur.
Benimki her gün başımda var şiddetli değil ama soğuk ortamda rahatliyoBenimde sakaklarimda ağrı oluyordu depresyon dediler
Sogukta rahatlayanlar damar genislemesinden olanlar diye biliyorumBenimki her gün başımda var şiddetli değil ama soğuk ortamda rahatliyo
geçmiş olsunEvet çekindim
Evet çekindim
Damar genişlemesini öğrenmek için hangi bölüme gitmeliyimSogukta rahatlayanlar damar genislemesinden olanlar diye biliyorum
Dolguyu bekleyen dişlerim var önce dişde ağrı yapmaz migeçmiş olsun
Eğer bir şey çıkmadıysa
Kan ve hormon değerlerinize baktırın
Göz bozukluğu da baş aprısı yapabiliyor onu bir kontrol ettirin
Çürük diş vardır belki o da basa vuruyor bazen anlaşılmıyor
Tüm bunlarda bir sorun yoksa sinirsel olabilir.
Yansıyor bazenDolguyu bekleyen dişlerim var önce dişde ağrı yapmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?