• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bas agrisi Gebelik belirtisi mi

Mavissannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
111
46
13
35
Kizlar lutfen yardim 4 gundur asiri bas agrisi ve mide bulantisi yasiyorum boyle olup hamile olan varmi bu bir belirti olabilir mi sizce bat 10 gun sonra 🤔😟

Bende migren yok ama her ay ovulasyon zamani basim agrir bu sefer biraz asiri idi ondan suphelendim
Bende migren yok ama her ay ovulasyon zamani basim agrir bu sefer biraz asiri idi ondan suphelendim

Her ağrı ondan dolayı değildir stres yaptıkça da ağrır üç ay deli gibi ağrım vardı stres yapmışsın dedi doktor neye kafanı yoruyosan dedi o yüzden sen Yorma kendini herşeyi de ona bağlama bı doktor git derim.

Her ağrı ondan dolayı değildir stres yaptıkça da ağrır üç ay deli gibi ağrım vardı stres yapmışsın dedi doktor neye kafanı yoruyosan dedi o yüzden sen Yorma kendini herşeyi de ona bağlama bı doktor git derim.
Sagol canim haklisin okadar cok istiyorum ki surekli belirti varmis gibi geliyor aslinda psikolojik galiba

o kadar erken gebelik belirtisi olmaz kafaya takiyosan ondan agirabilir her agriyi gebelige baglayip kendini umitlendirme canim gebelik belirtileri baya sonra ortaya cikiyo ama insallah gebesindir tabiii❤

o kadar erken gebelik belirtisi olmaz kafaya takiyosan ondan agirabilir her agriyi gebelige baglayip kendini umitlendirme canim gebelik belirtileri baya sonra ortaya cikiyo ama insallah gebesindir tabiii❤
Sagol kuzum insallah ama iste elimde degil surekli aklim orada

Back