- 17 Ocak 2020
- 111
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavissannem
Kizlar lutfen yardim 4 gundur asiri bas agrisi ve mide bulantisi yasiyorum boyle olup hamile olan varmi bu bir belirti olabilir mi sizce bat 10 gun sonra 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay insallah canim agri cok sidetli ama bebis varsa degerBende olmuştu bulantı ve baş ağrısı
olabilir canimmigren olabilir
Benım migrenım tuttugunda boyle olıyorKizlar lutfen yardim 4 gundur asiri bas agrisi ve mide bulantisi yasiyorum boyle olup hamile olan varmi bu bir belirti olabilir mi sizce bat 10 gun sonra![]()
Bende migren yok ama her ay ovulasyon zamani basim agrir bu sefer biraz asiri idi ondan suphelendimBenım migrenım tuttugunda boyle olıyor
Bende migren yok ama her ay ovulasyon zamani basim agrir bu sefer biraz asiri idi ondan suphelendim
Bende migren yok ama her ay ovulasyon zamani basim agrir bu sefer biraz asiri idi ondan suphelendim
Sagol canim haklisin okadar cok istiyorum ki surekli belirti varmis gibi geliyor aslinda psikolojik galibaHer ağrı ondan dolayı değildir stres yaptıkça da ağrır üç ay deli gibi ağrım vardı stres yapmışsın dedi doktor neye kafanı yoruyosan dedi o yüzden sen Yorma kendini herşeyi de ona bağlama bı doktor git derim.
Evet canimBir çok sebebi olabilir gebeliğe bağlamamak lazım..
Biraz daha bekle kanda test yaptır. Çıkmazsa bi Dr görün derim. Migren yoktur insallahEvet canim![]()
Oyle yapacam canim cunku bu ara belkide stresten oluyor ama yinede dedigin dogru doktora gitmem sartBiraz daha bekle kanda test yaptır. Çıkmazsa bi Dr görün derim. Migren yoktur insallah
Gönlümden şu Geçiyor insallah Hamilesindir rabbim tez vakitte evladına kavustursun..Oyle yapacam canim cunku bu ara belkide stresten oluyor ama yinede dedigin dogru doktora gitmem sart
Sagol kuzum insallah ama iste elimde degil surekli aklim oradao kadar erken gebelik belirtisi olmaz kafaya takiyosan ondan agirabilir her agriyi gebelige baglayip kendini umitlendirme canim gebelik belirtileri baya sonra ortaya cikiyo ama insallah gebesindir tabiii❤
Ayy canim allah senden razi olsun insallah isteyen herkeze nasip olsunGönlümden şu Geçiyor insallah Hamilesindir rabbim tez vakitte evladına kavustursun..
haklisin bende oyleydim anliyorum seni ama oyle bi zamanda gelecekki bebegin hic beklemedigin hic ummadigin hic dusunmedigin bi zamandaSagol kuzum insallah ama iste elimde degil surekli aklim orada
Insallah rabbim nasip eder sagol canim moral verdinhaklisin bende oyleydim anliyorum seni ama oyle bi zamanda gelecekki bebegin hic beklemedigin hic ummadigin hic dusunmedigin bi zamandabuna emin olabilirsin
ben hamileyim yeni ogrendim daha 5 haftalikInsallah rabbim nasip eder sagol canim moral verdin ☺ sen hamilemisin