Baş Ağrısı Benim Hayatımı Mahvetti

ben de migren hastasıyım ama bir kaç aydır migren harici farklı baş ağrıları yaşıyordum, nörologa gittiğimde ilk sorduğu soru gece dişlerini sıkıyor musun oldu, bilmiyorum ki hiç farkında değilim dedim, tomografi istedi tomografide sol çene eklemimde lezyon olduğu ortaya çıktı yani dişimi sıkıyormuşum.Daha detaylı bakmak için ilaçlı MR istemiş radyoterapist ama MR'a giremiyorum ben öylece kaldı konu Yani sizde de diş sıkması gibi bir sorun olabilir, benim hiç aklıma gelmezdi...

Kardesimde çok muzdaripti migrenden. Gluteni hayatınızdan çıkarın yada minimuma indirin. Gluten çok etkili ..birde kırmızı renkte bas agrisini tetiklermis giymemeye çalışın. Prof bir Dr söylemişti kardeşime bunlari

Ben diş sıktığım için masseter botoksu da yaptı. Şuanlık migren botoksundan memnunum. İnşallah etkisi geçmez
benim su an regl dönemlerimde oluyor oda zaten bir kac gün sürüyor.
eger siddeti artarsa cok ümitlendigim bu terapidende hayal kirikligina ugrayacagim.
insallah öyle bir sey olmaz.
maddi boyutunu hic konusmuyorum bile.

benim su an regl dönemlerimde oluyor oda zaten bir kac gün sürüyor.
eger siddeti artarsa cok ümitlendigim bu terapidende hayal kirikligina ugrayacagim.
insallah öyle bir sey olmaz.
maddi boyutunu hic konusmuyorum bile.
Reglde işe gidemeyecek kadar şiddetli mi oluyor? Ben geçen ay tedaviye başladım. Bu ay reglimde agrım çok azdı. Relpax ile geçti.Ama reglimin son günü agrım vardı. Sebebide sanırım ben uyku düzenimi baya bozdum.Ona baglıyorum. Uykumu tam alamadım falan.
Maddi olarak gerçekten pahalı bir tedavi.Bana kuru igne, masseter botoksu, uyku cihazı, migren botoksu hepsini yaptı.Baya ücret ödedim. Ama son çarem burasıydı.
Merak ettiğim bu botoksu ara ara yaptıracak mıyız?

bana yaptirmicaksiniz dedi. ilk gittigimde bana ön görüsmede, yüzde 80 azalacak ataklariniz dedi.
ben sordum sürekli botoks yaptircaksam heralde azalir yani dedim. yok öyle degil 2 kere yapilcak dedi.
benim migren kroniklesti, artik ilaclar fayda etmiyordu, cok ilac kullanimindan fayda görmemeye basladim.
relpax mesela artik fayda etmiyor.
bana migreout verdi hatta dedim ki gökhan bey siz bana migreout 48 saat migren yapmamasi lazim ama ertesi gün yine oluyor migrenim dedim ayrica naproxsin icin dedi bu sefer.
bakalim bunu ocakta detayli konustuk artik öyle yapicam ama biktim acikcasi hap icmektende bas agrisindanda.
insan hayatina son vermek istiyor o kadar cekilmez bir agri - allaha siginiyorum dicek bir seyim yok.
reglim ilk gün evde kalsam iyi o durumda yani siddetli diyemem ama migren tutarsa berbat.
ya regl olmadan tutuyor ya reglin ücüncü gününde falan.

Benimde migrenim kronik. Migreout bendede fayda etmiyor. Ama relpax iyi geliyor. Genede ilaç çok içmemek lazım.
Sizinde kaşlarda, alnımızda geçmeyen agrı var mı? Benim sürekli agrı var. Kronikleşmiş artık dedi.
İnşallah şifa bulursunuz.Adet dönemi benimde agrı olacak diye korkuyla geçiyor.
Gökhan bey tanıdığım en iyi doktorlardan. Zaten migren için yapabilecekleri sınırlı. Ya gon blokajı ya migren botoksu, aşı falan yapacaktı. İlaç zaten kroniklerde işe yaramıyor.

maalesef agrilar berbat.
öyle blokaj banada yapti yurtdisina dönmeden sag tarafimdan giriyor cogunlukla.

kaslarda ki agri deli ediyor zaten insani.
ya sag tarafima giriyor ya sol ama kasin üstünde.

Konu sahibi nasıl oldu acaba? Başka bir topicte başagrisinin 40 gündür sürdüğünü yazmış
T turuncupipet , son durumunuz nedir? Nasılsınız? Herhangi bir teşhis, tedavi alabildiniz mi?

maalesef agrilar berbat.
öyle blokaj banada yapti yurtdisina dönmeden sag tarafimdan giriyor cogunlukla.

kaslarda ki agri deli ediyor zaten insani.
ya sag tarafima giriyor ya sol ama kasin üstünde.
Sanırım botoks herkese iyi gelmiyor.Ben memnun kaldım.Ama etkisi geçer mi onu göreceğiz.
Sizde acaba migren aşısı falan mı olsanız

Sanırım botoks herkese iyi gelmiyor.Ben memnun kaldım.Ama etkisi geçer mi onu göreceğiz.
Sizde acaba migren aşısı falan mı olsanız
zaten bu doktoru bulmadan önce migren ignesini denicektim ama bide bunu deneyip öyle igneye geceyim dedim cünkü ignede her üc ayda bir sanirim.
ben de bilmiyorum acikcasi normal botokslarin bildigimiz gibi etkisi geciyor.
bu da böyle olmaz insallah.
ben doktor beye sordum yok öyle her zaman yapilmicak 2 kere yapmam dedi bana.

İgne benim bildigim her ay oluyor. İlk ay çift doz. Toplam 6 ay sürüyor. Yaptıranların duydum. Ama bazılarının igne bittikten sonra agrıları geri gelmiş.
Doktorun instagram hesabında videosunu dinlemiştim.Botoksun migren üzerinde tedavi edici özelliği varmış.
İnşallah 2 kez yaptırmak yeterli olur.

Merhaba bu tedaviden sonuç alabildiniz m.migreniniz şuan ne durumda

Merhaba maşallah diyeyim çok memnunum
Merhaba benimde 8 aydır başımda tek taraflı ağrı var . Araştırmalarım sonucu Gökhan gürala gittim. Botoks sinir blokajı tetik nokta yapıldı . Henüz 10 gün oldu . Ama 10 gündür ağrım geçmedi kaç güne etki ediyor acaba . Birde siz ne durumdasınız ağrılarınızda iyileşme var mı

Şükür benim iyi şuan.Başlarda da bende de sanki ağrı artmış gibi oldu.Benim şuan dişlerimi çok sıktığım için başım ağrıyor.Onun harici ağrım pek olmuyor.Masseter yaptıracağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…