Baş Ağrısı Benim Hayatımı Mahvetti

Merhaba hacamat adet dönemindeki agrıya iyi geliyor mu? Benim özellikle adet dönemi agrım oluyor. Uzman bir doktorla tedaviye başladım. Kuru igne, masseter botoks ve migren botoksu yaptı.Agrı günlüğümü tutuyorum. Gelecek ay uygulamayı tekrar edecek. Şuan agrım hafif ama adet dönemi nasıl olacak aşırı merak ediyorum

Gecmis olsun . Yillardir cekerdim. Elimde hep Çin Yagi olurdu. ( Bana cok iyi geliyor, şakaklara sürulen mentollü bir ucucu yağ)

Sin gittigim nörolog, mr dan sonra, migren ataklarinin arasini acacak, atak siddetini düsürecek ve migren tetikleyici olan kiloyu düşürecek bir ilac verecegini soyledi. Cok şükür 1 yildir yuzde 90 azaldi. Ilac topamax. Bir cesit sara ilaciymis. Dogumdan.sonra nörologunuza sormanizi isterim.

Selam, öncelikle geçmiş olsun. Senin sorunun muhtemelen küme baş ağrısı (Cluster) bunu internette arastir, belirtiler uyuyorsa yeniden konuşalım.

geçen gün instegram da Bi video izledim iyi geliyormuş diye. Yorumlarda da herkes işe yaradığını yazmış yöntemin. Benim de migren mi sinüzit mi bilmediğim gözlerime kadar vuran kronik baş ağrım var. Videoyu izledikten sonra bir kez başım ağrıdı denedim sonra ağrı geçti Bi daha olunca tekrar deneyeceğim. Yasak değilse sayfanın adını vereyim. Aslında işlem saç çekme ama yönteme Bi bakın.

cok düsük ihtimal olabilir ancak benim kuzenim de uzun yıllar siddetli bas agrısı cekti, testler yapıldı migren dediler ancak hicbir sekilde fayda göremedi, daha sonrasında tesadüfen hormon testi yaptırdı ve prolaktin hormonunun cok yüksek oldugu fark edildi, buna baglı olarak hipofiz bezine bakmak istediler ve tümör oldugunu gördüler, hastalıgı akromegaliymis, daha sonrasında burundan girerek tümörü aldılar ve artık bas agrısı yok, ben senelerce ne cekmisim dedi
Cok sinsi ilerleyen bi hastalık, ve belirtileri cok normal seyreden seyler
Örnegin; el ayak büyümesi, gözaltı torbaları, siskinlik, siddetli bas agrıları, burun büyümesi, sinir sıkısmaları (el-bilek vs)
Yani diyecegim o ki yine de bi ihtimal olarak hormon testi yaptırmanızı tavsiye ederim, hormonlar da bir sıkıntı varsa bu konunun üstüne gideceklerdir

Benim de uzun süredir migrenim var. Hamilelkten önce hamileliğin migren ağrılarını ya çok artırdığı ya da azalttığını okumuştum. Gerçekten benim hiç migren ağrım olmadı ama bir arkadaşım acillik oluyordu. Hamile olduğunuzdan doktorunuza danışmalısınız ancak bana nörolog bir gün magnezyum bir gün b vitamini almamı söyleyip ayrıca d vitamini vermişti. Bunları kullanınca ağrı sıklığım azaldı. Bir de emzirme döneminde ağrılar geri döndüğünde b ile başlayan bir ağrı kesici var hem retardı hem normali ibuprofen içerikli onu kullanıyordum. Hamilikte ibuprofen kullanılır mı emin olamadım.
Kocakarı yöntemlerinden de migren taşı dedikleri şey çok iyi geliyor bana. Bir de eğer kokusu rahatsız etmiyorsa disk pamuklara limon kolonyası dökip karabiber serpiyorsunuz iki disk pamuğu birbirine yapıştırıp alnınızın ortasına ve sağ ve sol yanlarına koyup çatkı şeklinde bir tülbentle bağlıyorsunuz. Çok yakıyor ama iyi geliyor. Sanırım hamile olsanız da sorun olmaz.

Onunla ilgili bir sikayetim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Fakat hacamat a adet düzensizliği nedeniyle de başvurmuştum. Onu kuyruk sokumundan yapıyor ve kesinlikle onun da faydasını gördüm. Hemen diğer ay normale döndüm com şükür.

Tedaviye başlayalı 1 buçuk ay oldu.Benim agrılarım boyundan geldigi için ve diş sıktığım için doktor kuru igne, masseter botoksu ve migren botoksu yaptı.İlk kez adet dönemimi çok rahat geçirdim. Çok hafif agrım oldu. Relpaxla geçti.Migren botoksu tavsiye ederim.Alanında uzman bir nörologa yaptırın bence. Dogru noktalara yapılmazsa işe yaramazmış. Diger ay ikinci uygulamayı yapacak doktor. Sanırım maksimum 2 3 kez yapılıyormuş. Tedavi edici özelliği varmış. Şimdiki aklım olsa daha önce giderdim doktora.

Ben migren botoksu yaptırdım.Bende işe yaradı, tavsiye ederim.

Benimde migrenim var ağrı başlar başlamaz dolorex içiyorum yoksa asla etki etmiyor.parol iceceginize ayetul Kürsi okuyun etkisi daha çabuk olurşaka bı yana parolun kendine bile hayrı yok boşuna icimiyorum.hamileyken tek içilebilen ilaç ama boş bı ilaç.abiminde migreni vardı hacamat yaptı iyileşti.

Küme baş ağrısı yaşıyor olabilir misiniz? Ben yıllardır çekiyorum, gitmediigm doktor kalmadı, emarlar tomografiler. Hepsi temiz. Nihayet bu sene bir Dr teşhis koydu. Çözümü yok ne yazık ki, stres, rüzgarlı hava, uyku düzensizliği inanılmaz etkiliyor. Doktorunuza danışıp ağrı ataklarinda oksijen soluyabilirsiniz.( Ev tipi tüpler satılıyor) çok geçmiş olsun yaşamayan bilmez.

Paroldan başka birşey vermiuorlar malesef. Benimde var migrenim hamile iken basım agriyomca çok zorda kalınca parol içtim geçirdim siye normalde parol ise bile yaramazdo zamanla vücut alıştı günde 3-4kere içebilirsin demişti doktorum 2 kere içiyordum tutunca birde
Lavanta yağı koklayıp sakaklarima sürmüştüm doktorum önermisri hamile iken doktorunuza danışın doğal yontemleri ve ilaci.
Bir beze sarip Buz tutuyordum enseme başıma. Temiz hava alın karanlık ortamda yatmayi deneyin birde

hamilelik sonrası devam ederse migren tedavisi yapıyor norologlar onu doktorunazasorabilirsiniz.
beni zamanında bayaga rahatlamıştı takı stresli ortamda çalışana kadar

Siz memnun kaldınız mı. Size ne tedavi uyguladı
ben ikinci seansimi ocakta oldum. eylülde ilk seansimi yapti

bana botoks ve tetik nokta ignesi uyguladi

su an icin iyiyim ama gecen regl dönemimde 4 gün boyu migrenim tuttu ve verdigi ilac normalde 48 saat agri yapmamasi gerekiyormus ama ertesi gün tekrar agrim oldu.

gözlemliyorum.

Banada botoks, kuru igne ve masseter botoksu yaptı. Bu ay reglde agrı yaşamadım. Bana gelecek ay sanırım gene uygulama yapacak. Şiddetli agrı hiç yaşamadım.Gene uygulama yapacak mı size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…