- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.185
-
- Konu Sahibi turuncupipet
Merhaba hacamat adet dönemindeki agrıya iyi geliyor mu? Benim özellikle adet dönemi agrım oluyor. Uzman bir doktorla tedaviye başladım. Kuru igne, masseter botoks ve migren botoksu yaptı.Agrı günlüğümü tutuyorum. Gelecek ay uygulamayı tekrar edecek. Şuan agrım hafif ama adet dönemi nasıl olacak aşırı merak ediyorumYıllardır migren ağrısı cekiyorum. Ilk defa lise sonda başladı. Stres ve düzensiz uyku ve yeme içme çok etkiliyor. Tabii ki adet döneminde gelen ağrıyı hiçbirşekilde geçiremiyorum. Iki seferdir hacamat yaptırıyorum. Uzman ellerde yaptırınca hicbir sorun olmuyor. Bazı tıp doktorları da uyguluyor artık hastanelerde. 6 ay diyorlar ama bana 5 ay gidiyor ve hafif ağrılar şeklinde atlatıyorum. Çok memnunum. Şimdi 6. Aydayım ve ilk migren ayağımı yaşadım dün malesef. Tekrar gidip yaptirabilirim ilaçlar icip 2 gün yatmaktansa .
Baş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
kime gittiniz? ben de o doktora gitmis olabilirim.
Onunla ilgili bir sikayetim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Fakat hacamat a adet düzensizliği nedeniyle de başvurmuştum. Onu kuyruk sokumundan yapıyor ve kesinlikle onun da faydasını gördüm. Hemen diğer ay normale döndüm com şükür.Merhaba hacamat adet dönemindeki agrıya iyi geliyor mu? Benim özellikle adet dönemi agrım oluyor. Uzman bir doktorla tedaviye başladım. Kuru igne, masseter botoks ve migren botoksu yaptı.Agrı günlüğümü tutuyorum. Gelecek ay uygulamayı tekrar edecek. Şuan agrım hafif ama adet dönemi nasıl olacak aşırı merak ediyorum
Gökhan gürel. Ben memnun kaldım. Gelecek ay gene gidecegim. Siz kime gittinizkime gittiniz? ben de o doktora gitmis olabilirim.
tetik nokta ignesi yapti ve botoks
Ben migren botoksu yaptırdım.Bende işe yaradı, tavsiye ederim.Onunla ilgili bir sikayetim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Fakat hacamat a adet düzensizliği nedeniyle de başvurmuştum. Onu kuyruk sokumundan yapıyor ve kesinlikle onun da faydasını gördüm. Hemen diğer ay normale döndüm com şükür.
Paroldan başka birşey vermiuorlar malesef. Benimde var migrenim hamile iken basım agriyomca çok zorda kalınca parol içtim geçirdim siye normalde parol ise bile yaramazdo zamanla vücut alıştı günde 3-4kere içebilirsin demişti doktorum 2 kere içiyordum tutunca birdeBaş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
bende gökhan beyde gördüm tedaviyiGökhan gürel. Ben memnun kaldım. Gelecek ay gene gidecegim. Siz kime gittiniz
Siz memnun kaldınız mı. Size ne tedavi uyguladıbende gökhan beyde gördüm tedaviyi
ben ikinci seansimi ocakta oldum. eylülde ilk seansimi yaptiSiz memnun kaldınız mı. Size ne tedavi uyguladı
Banada botoks, kuru igne ve masseter botoksu yaptı. Bu ay reglde agrı yaşamadım. Bana gelecek ay sanırım gene uygulama yapacak. Şiddetli agrı hiç yaşamadım.Gene uygulama yapacak mı sizeben ikinci seansimi ocakta oldum. eylülde ilk seansimi yapti
bana botoks ve tetik nokta ignesi uyguladi
su an icin iyiyim ama gecen regl dönemimde 4 gün boyu migrenim tuttu ve verdigi ilac normalde 48 saat agri yapmamasi gerekiyormus ama ertesi gün tekrar agrim oldu.
gözlemliyorum.