- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
-
- Konu Sahibi turuncupipet
Ben de 13 yasimdan beri migren hastasiyim. Anlatilmaz yasanir derler ya o sekilde.Baş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
Öyle de denedimMigren konusunda üstad olmuş biri olarak ağrı henüz hafif hafif başladığında parol içerseniz etki ediyor. Şiddetlenince içtikten sonra hiç bir etkisi olmuyor.
Benim de migrenim var canım ve şu an ben de hamileyim nerdeyse bir atak bir haftaya yakın sürüyor ilaç da icemeyince asla geçmiyor normalde relpax adında raporlu bir ilacım var onu içip uyuyunca rahatlıyodum su an tek yapabildiğim mentollü bir kremim var onu kokluyorum başıma buz koyuyorum karanlık ortamda uzanıyorum sessizce saatlerce öyle öyle geçmesini bekliyorumBaş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
Kafadan hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim iyi geliyor. Ama günlerine dikkat ederek yaptırınızBaş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
Nasıl yapicam pekiAğrı kesiciler sinirleri uyuşturuyor, ağrıyı kesmiyor. Aslında bunu sizde yapabilirsiniz. Başınızın ağrıyan bölgesindeki sinirleri zihniniz ile uyuşturmayı deneyin. Kesinlikle faydası oluyor. Bu yöntemle bir yıla yakındır ilaç kullanmıyorum
Ankaradayim siz nerdeydinizBende de migren var.Daha önce çok devlet hastahanesine gittim. İlaç verip gönderdiler. Geçen yıl bu kadar degildi. Ancak bu sene ayda 3 gün mutlaka migreni tutuyor. Tuttu mu en az 72 saat sürüyor.İş hayatımı çok etkiliyor.Migren ilaçları bende işe yaramıyor.4 5ay önce özel hastahaneye gittim.Topamax verdi.Faydası olmadı.İşe yaramazsa gon blokajı ya da migren botoksu yaptır dedi.Özel muayenesi olan ünlü bir doktora gittim.Migrenim kronikleşmiş.Kuru igne, masseter botoksu ve migren botoksu yaptı.Faydam olacak dedi.İnşallah düzelir. Bende başkasının tavsiyesi ile gittim.Hangi ildesiniz bilmiyorum ama uzman nörologa gidin gence. Kronikleşmiş olabilir.
Yani migren böyle mi oluyir bilmiyorum 10 dk ya bir yarım saate bir ağrı geliyor ağrının geçmesini bekliyorum bazen gecmiyor acilllik oluyorum bazen de 5 dk ya geciyorBenim de migrenim var canım ve şu an ben de hamileyim nerdeyse bir atak bir haftaya yakın sürüyor ilaç da icemeyince asla geçmiyor normalde relpax adında raporlu bir ilacım var onu içip uyuyunca rahatlıyodum su an tek yapabildiğim mentollü bir kremim var onu kokluyorum başıma buz koyuyorum karanlık ortamda uzanıyorum sessizce saatlerce öyle öyle geçmesini bekliyorum
Kan sulandırıcı kullanıyorum yapamam sanırım hacamatıKafadan hacamat yaptırmanızı tavsiye ederim iyi geliyor. Ama günlerine dikkat ederek yaptırınız
Şöyle, ağrıyan kısmı hissedersiniz ya, orada ağaç köklerine benzer dalcıklar olduğunu hayal edin. Yoğunlaştığınızda uyuşması için iğne vurunduğunuzdaki uyuşukluğu canlandırmayı deneyin. Bir iki deneme de olacaktır.Nasıl yapicam peki
Bira daha ayrıntı verir misiniz, vermişsiniz teşekkürler. İmajinasyon aslında mantıklı geldi deneyeceğim.Ağrı kesiciler sinirleri uyuşturuyor, ağrıyı kesmiyor. Aslında bunu sizde yapabilirsiniz. Başınızın ağrıyan bölgesindeki sinirleri zihniniz ile uyuşturmayı deneyin. Kesinlikle faydası oluyor. Bu yöntemle bir yıla yakındır ilaç kullanmıyorum
Bir üstte @turuncupipet’e anlattım, bakabilir misiniz?Bira daha ayrıntı verir misiniz, vermişsiniz teşekkürler. İmajinasyon aslında mantıklı geldi deneyeceğim.
Bana bir de iğrenç belki ama kusturma da iyi geliyor . Hepimiz yıllardır çekiyoruz . Bilmeyen asla anlamıyor bu agriyi