- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 35
-
- Konu Sahibi turuncupipet
Benimde migrenim yaklaşık 5 6 gün kadar sürüyor. Ne kadar ilaç içtiğimi bilmiyorum bile. Kafam şuanda da kazan gibi. 3 gündür migren ile baş etmeye çalışıyorum. Gerçekten çok zorBaş ağrım üniversite döneminde yavaştan çıkmaya başladı ilk sinüzit dediler. Arada oluyordu bı ay falan sonra geçiyordu.Kızıma hamileyken bir şeyim yoktu. Şu an hamileyim hamilelikten önce doktora gittiğimde migren dediler ve ağrısı kesici migren ilacı verdiler hamile olduğumu ogrendigim an bıraktım ama hayatım cehenneme dönüştü. 10 dk da ve ya en geç yarım saate gelen şiddetli baş ağrılarından dolayı çoğu zaman çocuk gibi ağlıyorum. MR çektirdim doktor bir şey yok dedi. Siddeti gittikçe artıyor iki hafta oldu ben bu şekilde yaşamaya çalışıyorum. Çalışıyorum bir kizim var asla kızımla ilgilenemiyorum. Migrenin bu kadar şiddetli ve uzun olmasi normal mi onu da bilmiyorum. Parol icebiliuorum en fazla onun da etkisi en fazlw yarım saaat benimle aynı durumda olan var mı ben napicami bilmiyorum çok çaresizim norologlar da bir şey yapamıyorum hamile olduğum için
Bende pazartesi akapunktur denicemMigren ağrısı içinde okudum konunuzubotoks biraz iyi gelmişti bana
Ben sürekli parol serum vurduruyorum ama bir iki saate yine aynı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum robot gibiyim çaresizim. Parolu sürekli içmekte çocuğa zarar veriri diye çok korkuyorumKaç kez hastanelik oldum bilmiyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Emziriyorum diye sadece parol içiyordum ama etkisi sıfır
En son ağrıdan eşime yalvardım bir şeyler yap diye. Halıda süründüğümü hatırlıyorum. İstifra ettim.
Sonra çocuk doktorumun onayıyla da artık arveles içiyorum.
20 dk da geçiyor.
Ben de vurdurdum parol serum.Ben sürekli parol serum vurduruyorum ama bir iki saate yine aynı uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum robot gibiyim çaresizim. Parolu sürekli içmekte çocuğa zarar veriri diye çok korkuyorum
Evet o da aklıma geldi normal ciktiTansiyonunuza baktırdınız mı? benim de çok oluyor bir gün tansiyona bakayım dedim çok yükselmiş
Kayınvalidem.var da ramazan geliyir diye pek istekli de değilÇocuğa bakma için yardım alacağınız biri yok mu peki? Biraz sakinleşmek iyi gelir muhakkak; ılık bi duş sonrasi karanlık bi oda, sakince uzanmak belki uyumak, nefes egzersizi yapmak, masaj ya da hafifce başı sıkan bi örtü takmak... İlaç dışında belki bunlar denenebilir ama salonda oturup çocuk bakarken zor
Benim gittikçe siddetleniyor nasıl berbat bir ağrı ben anlamadimAhh ah ben de o arada müzdaribim boynumdan giriyor ensem tüm kafam gözlerimin üzeri haftada 3-4 kere yaşıyorum bunu yaklaşık bir saat sürüyor ama benim hayatımdan resmen saatler çalıyor sanki hiçbir şey iyi gelmiyor sadece kafamı yemeniyle sık sıkı bağlıyorum birazcık hafifletiyor sanki.. MR da çekindim bir şey çıkmadı ama gerçekten dayanılmayacak bir ağrı bir süre sonra midem de bulanıyor çok yüksek bir ağrı çünkü hemen anlıyorum zaten geldiğini Ense kökünden giriyor bir anda
Migren konusunda üstad olmuş biri olarak ağrı henüz hafif hafif başladığında parol içerseniz etki ediyor. Şiddetlenince içtikten sonra hiç bir etkisi olmuyor.Ben de vurdurdum parol serum.
Bir ilaç hiç mi etki etmrz
Bana doktor çok içme parolu da 6saatte bir demişti
Başka bir kadın doğum doktoruna sorsanız. Parasetamol belli ki işe yaramıyor