- Konu Sahibi nazelmassaati
canım arkadaşlarım şu baş ağrısını ilaç kullanmadan geçirebilen varmı? varsa lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. denemek istiyorum ilaçsız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa gerçekten baş ağrısını kesiyormu?Papatya cayı veya zencefıl cnm![]()
aa gerçekten baş ağrısını kesiyormu?
canım arkadaşlarım şu baş ağrısını ilaç kullanmadan geçirebilen varmı? varsa lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. denemek istiyorum ilaçsız
Merhaba;
Benim migrenim vardı. Çok şiddetli migren atakları geçiriyordum. Ayda ortalama 4 kez oluyordu ve serumsuz iğnesiz geçmiyordu. İş yerindeki müdürümün karısı bir akşam beni aradı ve migrenin varmış, İnanır mısın bilmiyorum ben hacemat yaptırdım geçti dedi. İnanırsan seni götürebilirim dedi. Ben her yolu denemişim çare bulamamışım. Olur gidelim dedim.
Yaklaşık 5 ay oldu hacemat yaptırdım. değil migren atağı normal baş ağrım bile kalmadı. Merak eden arkadaşlar internetten araştırabilir. Ben yaşadım canlı örneğiyim.
benim de çok sık ağrıyor başım şiddeti değişiyor ama inanın yaşam kalitemi düşürüyor.ben çok merak ettim,ilk defa da sizden duydum,az da korkunç gibi geldi bana,biraz detaylı anlatır mısınız acaba?
doktora mı gittiniz,nerde yaptırdınız?başınıza mı yaptılar?
ben baktım netten de iz kalmış sanki değil mi,bir de korkunç geldi ya,o izler ne kadar zamanda geçiyor?
Merhaba;
Benim migrenim vardı. Çok şiddetli migren atakları geçiriyordum. Ayda ortalama 4 kez oluyordu ve serumsuz iğnesiz geçmiyordu. İş yerindeki müdürümün karısı bir akşam beni aradı ve migrenin varmış, İnanır mısın bilmiyorum ben hacemat yaptırdım geçti dedi. İnanırsan seni götürebilirim dedi. Ben her yolu denemişim çare bulamamışım. Olur gidelim dedim.
Yaklaşık 5 ay oldu hacemat yaptırdım. değil migren atağı normal baş ağrım bile kalmadı. Merak eden arkadaşlar internetten araştırabilir. Ben yaşadım canlı örneğiyim.