Baş Ağrınızı İlaçsız Nasıl Gideriyorsunuz?

nazelmassaati

sıcacık bir gülümseme
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
613
16
18
34
Bayburt
canım arkadaşlarım şu baş ağrısını ilaç kullanmadan geçirebilen varmı? varsa lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. denemek istiyorum ilaçsız

canım arkadaşlarım şu baş ağrısını ilaç kullanmadan geçirebilen varmı? varsa lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum. denemek istiyorum ilaçsız

Merhaba;

Benim migrenim vardı. Çok şiddetli migren atakları geçiriyordum. Ayda ortalama 4 kez oluyordu ve serumsuz iğnesiz geçmiyordu. İş yerindeki müdürümün karısı bir akşam beni aradı ve migrenin varmış, İnanır mısın bilmiyorum ben hacemat yaptırdım geçti dedi. İnanırsan seni götürebilirim dedi. Ben her yolu denemişim çare bulamamışım. Olur gidelim dedim.

Yaklaşık 5 ay oldu hacemat yaptırdım. değil migren atağı normal baş ağrım bile kalmadı. Merak eden arkadaşlar internetten araştırabilir. Ben yaşadım canlı örneğiyim.

Merhaba;

Benim migrenim vardı. Çok şiddetli migren atakları geçiriyordum. Ayda ortalama 4 kez oluyordu ve serumsuz iğnesiz geçmiyordu. İş yerindeki müdürümün karısı bir akşam beni aradı ve migrenin varmış, İnanır mısın bilmiyorum ben hacemat yaptırdım geçti dedi. İnanırsan seni götürebilirim dedi. Ben her yolu denemişim çare bulamamışım. Olur gidelim dedim.

Yaklaşık 5 ay oldu hacemat yaptırdım. değil migren atağı normal baş ağrım bile kalmadı. Merak eden arkadaşlar internetten araştırabilir. Ben yaşadım canlı örneğiyim.

benim de çok sık ağrıyor başım şiddeti değişiyor ama inanın yaşam kalitemi düşürüyor.ben çok merak ettim,ilk defa da sizden duydum,az da korkunç gibi geldi bana,biraz detaylı anlatır mısınız acaba?
doktora mı gittiniz,nerde yaptırdınız?başınıza mı yaptılar?

benim de çok sık ağrıyor başım şiddeti değişiyor ama inanın yaşam kalitemi düşürüyor.ben çok merak ettim,ilk defa da sizden duydum,az da korkunç gibi geldi bana,biraz detaylı anlatır mısınız acaba?
doktora mı gittiniz,nerde yaptırdınız?başınıza mı yaptılar?

Bir çok hacamat merkezleri var. İnternetten araştırabilirsiniz.

Benim gittiğim yer klinik gibi bir yerdi. Vücutta hacamat için noktalar var. Baş ağrısı için enseden iki omzun arkasından bir de kafadan yapıyorlar. Kafadan yaptırmak tercih meselesi. Çünkü yaptığı yeri önce kazıması gerekiyor. Benim gür ve kıvırcık saçlarım olduğu için kafamdan da yaptırdım. Eşim bile saçlarım sürekli salınık olduğu halde görmedi.

Anlatırken korkunç gibi gelse de kesinlikle can acıtmıyor. Ve kesinlikle migren için kesin çözüm.

ben baktım netten de iz kalmış sanki değil mi,bir de korkunç geldi ya,o izler ne kadar zamanda geçiyor?

merhabalar
ben şuan hamileyim ve zaman zaman migren gibi sol gözümde ve başımın solunda olan ağrım için uğraşıyorum ki geçsin:
muz yiyorum
gözüme başıma ve boynuma buz torbası koyuyorum
duşa giriyorum
türk kahvesi içiyorum
ve arısütü propolis tüketiyorum
migren için çörek otu yağını enaz bir ay burundan bir damla ile almakta faydalıymış

benim eşimin çok başı ağrır.. avuç içlerine masaj yaparım bşaını sıkıca bağlarız..

Merhaba;

Merhaba arkadaşlar
benimde migrenim vardı. Bir dönem haftada 3 gün migren atakları geçiriyordum. ne yapsam işe yaramadı. Doktorların verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramadı senelerdir. Yaşam kalitemi ve sosyal aktivitemi kısıtladı. Ta ki tamamlayıcı tıpla tanışana kadar. Ben Ankarada yaşıyorum ağrı tedavi merkezinde bir kaç seans yaptıktan sonra tamamen iyileştim 1 sene geçtiği halde hiç bir şikayetim yok ve çok mutluyum.Eğer ilgilenirseniz gittiğim doktoru tavsiye edebilirim ben ondan çok memnun kaldım ve hergün teşekkür ediyorum

Back