Barzey Lütfen Bu Yazıyı Oku

B

bucuk-yiğit

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bucuk-yiğit
öncelikle yaşadığın herşey için o kadar üzgünümki anlatamam.Allah sabır versin.bende bebeğimi kaybettim o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki.belki bu söylediğime kızacaksın ama sen şanslı insanlardansın biliyormusun.bebeğinin acı çekmeden melek oldugunu biliyorsun.bir düşünsene ya dogduktan sonra hasta olsaydı ve sen çaresizce başında bekleseydin.işte ben bunu yaşadım.9 ay boyunca hastanalerde acaba iyileşir mi diye başında bekledim hemde çektiği acılara hiçbirşey yapamadan.şuan klavyeyi zor görüyorum gözümdeki yaşlardan.bende senin gibi isyan ettim neden ben diye.neden herkesin buzdolabında uyduruk şuruplar varken benimkinde nöbet ve ödem çözücü ilaçlar var diye.son aylarda Allah'a lütfen bebeğimi al diye yalvardım çünkü koltukta cansız yatışını seyrederken acıdan ölecem zannediyordum.Allah'a şükür etki madem kaderi oydu sana ve bebeğine acı çektirmaden kurtardı.benimnde ilk bebeğimdi bizimde onunla ilgili ne hayallerim vardı.9 ay saglıklı yaşadı 9 ay hasta hemde berşey normalken bir sabah uyandım hasta o kadar çok neden dedimki o kadar çok neden ben dedimki ama hiçbir işe yaramadı.sonunda yine Allah'a sıgınmakta buldum çareyi.şimdi yine hamileyim.yiğidimin yerini asla almayacak ama hayata bir yerden tutunmazsak yaşamak çok zor.lütfen kendini topla ve doktor kontrolüyle tekrar hamile kal ve Allah'a sadece saglıklı olması için dua et ben öyle yapıyoum işe yarıyor.Allah yar ve yardımcın olsun

barzeyin bebeğine ne olduki yaaa...................

ne denir bilemiyorum kiii çook üzüldüm ama tekrar hamile olmanada çok sevindim
inş sağlıklı sıhatlı kucağınada alırsın kendine iyi bak bebek de etkilenmesin canım allaha emanet ol

canım dicek kelime bulamıyorum allah sanada barzeye sabır versin evalt kaybetmek çok kötü bir duygu olsa gerek allahım evlatlarımızı bizlere bagışlasın kimseyi evladı ile sınamasın yarabbim

bucuk-yiğit ne denir bilmem ama Allah sana kuvvet vermiş cnmcım,bu sefer bebeğin ile sağlıklı huzurlu bir ömrün olsun,Allah bebeklerimizin hepsini korusun cnm

teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizden korusun hastalığı özellikle dermansız olanından Allahtan herşeyin hayırlısını isteyin ne olur.sadece istemek bazen eksik kalıyormuş öğrendim.lütfen kendinize ve o muhteşem bebişlerinize çok iyi bakın

Belkide haklısın canım benim...Evet yaşadıklarımız hiç kolay değil takdiri ilahi diyorum toplanmaya çalışıp avunuyorum..tekrar hamilelik için hiçç gücüm yok inan bebek lafını duymak bile bayılmama neden oluyor..Ama eşim var inan tüm gücümü ondan alıyorum..Kızınız dayanamadı öldü dediklerinde önce yere çöktü sonra bana baktı ve tekrara ayağa kalkıp sarıldı sen iyisin ya o yeter dedi..bir dahada ağzına bebek lafını almadı..şimdi bana destek oluyor hep yanımda hemen hemen hergün hastahanedeyiz ama oda yılmıyor gücümü ondan alıyorum artık..
Canım rabbim şimdiki bebeğine uzun ömür versin sanada güzel doğumlar nasip etsin..
tekrar teşekkür ederim...parçalandım ama toplanıcam allahın izni ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…