• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Baryumlu Kolon Grafisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SARIPAPATYA03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
895
0
96
Konya
slm arkadaşlar bebeğine baryumlu kolon grafisi çektiren varmı aranızda?kızım 9 aylık ve kronik kabızlık çekiyor doğduğundan beri...tıp fakültesine götürdüm Hırcspung hastalığı olabilir dendi..batın grafisi çektiler ama profösör baryumlu kolon grafisi istedi..makattan çekiliyor ya yaptıran varmı bilgi verebilirmi?
gastroenterolojiye gönderdiler aynı zamanda inek sütü alarji testi vs. yapılacak..
eğer o hastalık ise ameliyat olacakmış,bağırsağı dışarda kalacakmış 5 gün sonra içeri alacaklarmış..bağırsağın çalışmayan kısmı alınacak..çok üzülüyorum..bilgisi olan varsa yardım etsin.. bir doktorun demesiyle ameliyat ettirmekde istemiyorum başka yerlerede götürücem dr tavsiyeside bekliyorum..

yaaa bu neee!!! çok geçmiş olsun.ya bence bikaç dr daha gidin.çoğu çocuk kabızlık yaşar.çok mu ciddi aşamada kabızlığı? benim oğlumda da bebek reflüsü vardı.prof!!!!!! gitmiştik. o da baryumlu bi sıvı içecek ve çocuğu ters çevirip kusma yolunu görecez falan demişti.çocuğu aç getirecekmişiz o sıvıyı içecekmiş sonra kusacakmış.bunu sölediklerinde 2-3 aylık falandı.oradan nasıl kaçtığımı bilmiyorum.sonra başka bi dr gittik.bi ilaç verdi ve azalarak geçti kusmalar.yani tek dr la kalmayın.bikaç doktor görsün derim ben.tekrar geçmiş olsun...

yaaa bu neee!!! çok geçmiş olsun.ya bence bikaç dr daha gidin.çoğu çocuk kabızlık yaşar.çok mu ciddi aşamada kabızlığı? benim oğlumda da bebek reflüsü vardı.prof!!!!!! gitmiştik. o da baryumlu bi sıvı içecek ve çocuğu ters çevirip kusma yolunu görecez falan demişti.çocuğu aç getirecekmişiz o sıvıyı içecekmiş sonra kusacakmış.bunu sölediklerinde 2-3 aylık falandı.oradan nasıl kaçtığımı bilmiyorum.sonra başka bi dr gittik.bi ilaç verdi ve azalarak geçti kusmalar.yani tek dr la kalmayın.bikaç doktor görsün derim ben.tekrar geçmiş olsun...

tşk ederim..kabızlık çok ciddi..hala geçmedi..nerde yanlış yapıyorum acaba..

devam ediyor mu hala kabızlığı? mamayı denedin mi canım? mesaj kutun doluydu gitmedi mesajım soramadım sana. umarım biran önce rahatlar kuzun.

Back